UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

AEK Larnaca Dynamo Kiev Bahis Tahmini 27.10.2022

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. Maçında Dynamo Kiev deplasmanda, AEK Larnaca’nın konuğu olacak. Mücadeleyi saat 19.45’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

AEK Larnaca ve Dynamo Kiev arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. AEK Larnaca kazanır 2.68, beraberlik 3.40, Dynamo Kiev kazanır ise 2.35 olarak açıklanmış.  

AEK Larnaca 3 Puan Peşinde

AEK Larnaca, grupta 3. sırada yer alıyor. Tek galibiyetini Dynamo Kiev deplasmanında elde eden AEK Larnaca, bu hafta ise Dynamo Kiev’i konuk edecek. Gruptan çıkma şansı kalmayan AEK Larnaca’nın UEFA Konferans Ligi umutları ise devam ediyor. 2 hafta önce iç sahada konuk ettikleri lider Fenerbahçe’ye 2-1 kaybetmişlerdi. Bu hafta ise Dynamo Kiev karşısında kazanmaları halinde grubu 3. sırada bitirmeleri kesinleşecek. Dynamo Kiev’e karşı ilk maçı kazandılar ama bu kez işlerinin kolay olduğunu düşünmüyorum. Maç öncesinde AEK Larnaca’da savunmadan Angel Garcia’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim.

Dynamo Kiev Son Sırada 

Dynamo Kiev’in grupta henüz puan almayı başaramadığını belirtelim. 4 maç sonunda da puanları yok ve son sıradalar. 2 hafta önce iç sahada Rennes’i konuk eden Ukrayna ekibi, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. Gruptan çıkma şansları kalmadı ve en azından yollarına UEFA Konferans Ligi’nde devam etmek istiyorlar. Bu hafta konuk olacakları AEK Larnaca deplasmanında kazanmaları şart. Mağlup olmaları halinde Konferans Ligi şansları da ortadan kalkacak ve grubu son sırada bitirmeleri kesinleşecek. Maç öncesinde Dynamo Kiev’de Mykola Shaparenko, Georgiy Bushcan ve Denys Boyko’nun sakatlıkları devam ediyor. 

AEK Larnaca – Dynamo Kiev Maç Bilgileri

AEK Larnaca – Dynamo Kiev Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan kanalından Türkiye saati ile 19.45’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele AEK Arena oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

AEK Larnaca’da savunmadan Angel Garcia’nın kart cezalısı olduğunu belirtelim. Dynamo Kiev’de Mykola Shaparenko, Georgiy Bushcan ve Denys Boyko’nun sakatlıkları devam ediyor. 

AEK Larnaca'nın ilk 11’i Belli mi?

AEK Larnaca’nın muhtemel kadrosu: Kenan Piric, Angel Garcia, Mikel Gonzalez, Nenad Tomovic, Roberto Rosales, Gus Ledes, Oier, Adam Gyurcso, Omri Altman, Imad Faraj, Rafael Lopes

Dynamo Kiev'in ilk 11’i Belli mi?

Dynamo Kiev’in muhtemel kadrosu: Denys Boyko, Oleksandr Syrota, Ilya Zabarnyi, Vladyslav Dubinchak, Oleksandr Karavaev, Volodymyr Shepeliev, Sergiy Sydorchuk, Viktor Tsygankov, Vladyslav Kabaiev, Denys Garmash, Artem Besedin

İddaa Tahmini

AEK Larnaca, grupta 3 puana sahip. Bugün alacakları 1 puanın bile önemi büyük. Konferans Ligi’ne katılmaları açısından Dynamo Kiev’e nazaran avantajlılar. Dynamo Kiev son sırada ve galibiyet şart. Mağlup olurlarsa, Konferans Ligi umutları da ortadan kalkacak. Her iki takımda 3 puan hedefliyor. Gollü bir maç olacağını düşünüyorum. Tercihim karşılıklı gol var. 

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.74

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Gol düellosuna sahne olan karşılaşmada kazanan çıkmadı. Dynamo Kiev, grupta ilk puanını aldı.