TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Fatih Karagümrük Galatasaray İddaa Tahmini 28.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Fatih Karagümrük evinde, Galatasaray’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Fatih Karagümrük ile Galatasaray zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak Fatih Karagümrük galibiyetinin 3.72, beraberlik tercihinin 3.97, Galatasaray galibiyetinin ise 2.00 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Fatih Karagümrük Sürpriz Peşinde

Fatih Karagümrük, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Ümraniyespor deplasmanından 3 puan ile döndü. 1-0 geriye düştükleri maçtan 3-1’lik galibiyet ile ayrılan Andrea Pirlo’nun öğrencileri, bu sezon Süper Lig’de 3 galibiyetini aldı. Bir önceki hafta ise Hatayspor’u iç sahada 3-0 ile geçmişlerdi. Süper Lig’de ilk kez üst üste 2 galibiyet alan Fatih Karagümrük, düşme hattının da 3 puan üzerine çıkmış oldu. Bu hafta iç sahada konuk edecekleri Galatasaray karşısında da puan almak istiyorlar. Maç öncesinde Fatih Karagümrük’de Magomed Ozdoev kart cezalısı.

Galatasaray’da Puan Kayıpları

Galatasaray’da puan kayıpları devam ediyor. Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Alanyaspor’u konuk eden Sarı Kırmızılılar, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Süper Lig’de son 3 maçından da galibiyet çıkartamayan Galatasaray’da moraller bozuk. Alanyaspor karşısında 2-0 öne geçtikleri maçtan 1 puan ile ayrılan Okan Buruk’un ekibi, lider Fenerbahçe’nin 5 puan gerisine düştü ve 8. sıraya geriledi. Bu hafta Fatih Karagümrük deplasmanında galibiyet arayacak Galatasaray’da Abdülkerim Bardakçı ve Sacha Boey kart cezalısı. Kazımcan Karataş ise sakat.

Fatih Karagümrük – Galatasaray Maç Bilgileri

Fatih Karagümrük – Galatasaray Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim ? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fatih Karagümrük’de Magomed Ozdoev kart cezalısı. Galatasaray’da Abdülkerim Bardakçı ve Sacha Boey kart cezalısı. Kazımcan Karataş ise sakat.

Fatih Karagümrük'ün ilk 11’i Belli mi?

Fatih Karagümrük’ün muhtemel kadrosu: Emiliano Viviano, Davide Biraschi, Ibrahim Dresevic, Salih Dursun, Caner Erkin, Kristijan Bistrovic, Otabek Shukurov, Matteo Ricci, Jimmy Durmaz, Fabio Borini, Mbaye Diagne

Galatasaray'ın ilk 11’i Belli mi?

Galatasaray’ın muhtemel kadrosu: Fernando Muslera, Patrick van Aanholt, Emin Bayram, Victor Nelsson, Leo Dubois, Lucas Torreira, Sergio Oliveira, Kerem Aktürkoğlu, Dries Mertens, Milot Rashica, Mauro Icardi

İddaa Tahmini

Galatasaray, son haftalarda üst üste puan kayıpları yaşıyor. Geçen hafta Alanyaspor karşısında da son dakikada yedikleri golle 2 puan bıraktılar. Galibiyet hasretleri 3 maça çıktı. Fatih Karagümrük ise önce Hatayspor’u ardından ise Ümraniyespor’u mağlup etmeyi başardı. Galatasaray’ın galibiyete ihtiyacı var. Bu hafta Okan Buruk’un ekibinden 3 puan bekliyorum. Fatih Karagümrük’ü mağlup ederler.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.70

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Galatasaray, ikinci yarıda bulduğu gollerle 3 puanın sahibi oldu. Fatih Karagümrük’ü deplasmanda 2-0 mağlup ettiler ve moral buldular.