UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Fenerbahçe Rennes İddaa Tahmini 27.10.2022

UEFA Avrupa Ligi B Grubunda bir nevi liderlik maçı. Fenerbahçe ile Rennes’in karşı karşıya geleceği mücadele saat 19.45’de başlayacak ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe ve Rennes arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Fenerbahçe kazanır 2.32, beraberlik 3.25, Rennes kazanır ise 2.82 olarak açıklanmış.

Fenerbahçe’de Moraller Yerinde

Fenerbahçe’de moraller yerinde. UEFA Avrupa Ligi’nde gruptan çıkmayı garantileyen Sarı Lacivertliler, bu hafta grup liderliği için Rennes ile karşı karşıya gelecek. Jorge Jesus’un öğrencileri, 2 hafta önce AEK Larnaca deplasmanında 2-1 kazanmayı başardı ve liderliğini sürdürdü. Bu hafta Rennes karşısında da kazanırlarsa, grubu lider bitirmeyi garantileyecekler. Fransa’da oynanan ilk karşılaşma 2-2 sona ermişti. Grupta 10 puanı bulunan Fenerbahçe, liderliğini de devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu ise Süper Lig’de Başaşehir’i konuk eden Sarı Lacivertliler, rakibini diego Rossi’nin golüyle 1-0 mağlup etti ve Süper Lig’in yeni lideri oldu. Bu hafta Fenerbahçe’de Luan Peres, Nazım Sangare ve Mert Hakan Yandaş’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Rennes Liderlik Peşinde

Rennes, grup liderliği için takibini devam ettiriyor. 2 hafta önce Dynamo Kiev deplasmanına konuk olan Bruno Genesio’nun öğrencileri, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrılmıştı. Bu galibiyet ile puanını 10’a yükselten Rennes, grupta 2. sırada yer alıyor. Bugün Fenerbahçe karşısında kazanırlarsa, grubu lider bitirmeyi de garantileyecekler. Fransa Ligue 1’de ise geçiğimiz hafta sonu Angers deplasmanına konuk olan Rennes, rakibini 2-1 mağlup etti ve yenilmezlik serisini 8 maça çıkarttı. Maç öncesinde Rennes’de Jeremy Doku ve Baptiste Santamaria’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Fenerbahçe – Rennes Maç Bilgileri

Fenerbahçe – Rennes Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan kanalından Türkiye saati ile 19.45’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kadıköy’de oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Fenerbahçe’de Luan Peres, Nazım Sangare ve Mert Hakan Yandaş’ın sakatlıkları devam ediyor. Rennes’de Jeremy Doku ve Baptiste Santamaria’nın sakatlıkları devam ediyor. 

Fenerbahçe’nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Atila Szalai, Ezgjan Alioski, Willian Arao, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Enner Valencia, Joao Pedro

Rennes'in ilk 11’i Belli mi?

Rennes’in muhtemel kadrosu: Steve Mandanda, Adrien Truffert, Arthur Theate, Joe Rodon, Birger Meling, Flavien Tait, Kamal Sulemana, Lovro Majer, Martin Terrier, Benjamin Bourigeaud, Amine Gouri

İddaa Tahmini

Fransa’da oynanan ilk karşılaşma 2-2 sona ermişti. Fenerbahçe bugün kazanırsa, grubu lider bitirmeyi garantileyecek. Sarı Lacivertliler, Kadıköy’de oynadığı 2 maçı da kazanmayı başardı. Renes karşısında da favoriler. Taraftarının da desteğiyle Fenerbahçe’den 3 puan bekliyorum. Sarı Lacivertliler kazanan taraf olur. 

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.32

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 3-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, müthiş bir geri dönüşe imza attı. Rennes karşısında 3-0 geriye düştükleri maçı 3-3’lük beraberlik ile tamamladılar ve grupta liderliğini devam ettirdiler.