UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Ferencvaros Monaco Bahis Tahmini 27.10.2022

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 5. Maçında, Ferencvaros ile Monaco karşı karşıya gelecek. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan canlı yayınlanacağını belirtelim.

Ferencvaros ile Monaco zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Ferencvaros galibiyetinin 3.75, beraberlik tercihinin 3.75, Monaco galibiyetinin ise 2.02 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Ferencvaros Liderliğini Sürdürüyor 

Ferencvaros, grupta oynadığı 4 karşılaşmada3 galibiyet alarak dikkat çekti. Topladıkları 9 puan ile lider konumda yer alıyorlar. Gruptan çıkmaları da kendi ellerinde. 2 hafta önce Groupama Arena’da Kızılyıldız’ı konuk eden Macaristan ekibi, rakibini 2-1 mağlup etti ve liderliğini sürdürdü. Bu hafta ise 3. sıradaki Monaco’yu konuk edecekler. Stanislav Cherchesov’un ekibi bu hafta Monaco’yu mağlup ederse, gruptan çıkmayı garantileyecek. Macaristan Ligi’nde de liderliğini sürdüren Ferencvaros’da moraller yerinde. Karşılaşma öncesinde Ferencvaros’da Mats Knoester kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek.

Monaco Farklı Kaybetti 

Monaco, grupta oynadığı 4 maç sonunda sadece 2 galibiyet alabildi. Topladıkları 6 puan ile 3. sırada yer alıyorlar ve gruptan çıkma şansları da tehlikeye girdi. Bu hafta konuk olacakları Ferencvaros karşısında kazanmaları oldukça önemli. Grupta oynanan ilk maçta rakibine 1-0 kaybeden Monaco, bu kez 3 puan hedefliyor. 2 hafta önce Trabzonspor deplasmanında 4-0 kaybeden Fransız ekibi, Fransa Ligue 1’de ise hafta sonu Lille deplasmanından puansız döndü. Rakibine 4-3 mağlup oldular ve uzun bir aradan sonra ligde mağlubiyet yaşadılar. Bu hafta Avrupa Ligi’nde Ferencvaros’a konuk olacak Monaco’da Ruben Aguilar’ın sakatlığı devam ediyor. 

Ferencvaros – Monaco Maç Bilgileri

Ferencvaros – Monaco Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 22:00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Groupama Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Ferencvaros’da Mats Knoester kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Monaco’da Ruben Aguilar’ın sakatlığı devam ediyor. 

Ferencvaros’un 11’i Belli mi?

Ferencvaros’un muhtemel kadrosu: Denes Dibusz, Eldar Civic, Samy Mmaee, Adnan Kovacevic, Henry Wingo, Balint Vecsei, Aissa Laidouni, Adama Malouda Traore, Xavier Mercier, Kristoffer Zachariassen, Franck Boli

Monaco'nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Benoit Badiashile, Malang Sarr, Axel Disasi, Caio Henrique, Youssouf Fofana, Mohamed Camara, Ruben Aguilar, Aleksandr Golovin, Krepin Diatta, Breel Embolo

İddaa Tahmini

Ferencvaros, iç sahada etkili bir takım. Grupta oynadıkları 2 iç saha maçından da galibiyet ile ayrıldılar. Monaco’ya ise galibiyet gerekiyor. Galibiyet dışında hiçbir sonuçtan memnun olmayacaklardır. Zirveyi yakından ilgilendiren maçta karşılıklı goller atılır. İki takımdan da gol beklentim var.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.35

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.49

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco, öne geçtiği maçta skor üstünlüğünü koruyamadı. Ferencvaros deplasmanından 1-1’lik beraberlik ile döndüler.