İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İdda Kuponu (3) 27.10.2022

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kapsamında 27 Ekim Perşembe günü oynanacak 3 mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Kazanmanız dileğiyle.

Slovacko – Köln: MS 2, 1.73 (iddaa) – 1.95 (intobet) ; UEFA Konferans Ligi D Grubu 5. hafta mücadelesinde, Slovacko sahasında Köln’ü konuk edecek. EXXEN platformundan 27 Ekim Perşembe akşamı canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak. Slovacko, UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda ilk galibiyetini aldı. Nice deplasmanına konuk olan Martin Svedik’in öğrencileri, ilk yarıyı 1-0 geride kapatırken, son 6 dakikada 10 kişi kalan Nice karşısında Tomic ve Reinberk’in golleriyle geri dönmeyi başardı. 4 hafta sonunda yoluna 4 puanla devam eden Slovacko, 2. sıradan 1, liderden ise sadece 4 puan uzaklıkta yer alıyor. Son 2 haftaya girilirken sahasında Köln’ü konuk edecek olan ev sahibi, en yakın rakibi karşısında kazanmak zorunda. Slovacko gruptan çıkma umutlarını korumak için kazanmak zorunda. Çek Cumhuriyeti Ligi’nde geçtiğimiz hafta Teplice’yi mağlup etmeyi başaran Slovacko, 2 hafta sonra gelen galibiyetle birlikte güven tazeledi. UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda sezona iyi bir başlangıç yapan Köln, üst üste puan kayıplarıyla grupta çıkma şansını zora soktu. İlk hafta Nice ile deplasmanda 1-1 berabere kalmayı başaran konuk ekip, Slovacko karşısında ise ilk galibiyetini 4-2’lik skorla aldı. Son 2 hafta Partizan engeline takılan Steffen Baumgart’ın öğrencileri, gol dahi atamadan 2 maçtan da mağlup ayrıldı. 4 puanla 3. sırada yer alan Köln, gruptan çıkma istiyorsa, en yakın rakibi Slovacko karşısında bir kez daha galip gelmek zorunda. Geçtiğimiz hafta Almanya Bundesliga’da ağır bir hezimete uğrayan Köln, Mainz 05 deplasmanından 5-0’lık mağlubiyetle döndü. Köln’ün toparlanmak için galibiyete ihtiyacı var. UEFA Konferans Ligi’nde gruptan çıkmak için kazanmaktan başka şansı kalmayan Köln, iç sahada zorlanmadan mağlup ettiği Slovacko karşısında bir kez daha galip gelecek ve umutlarını son maça taşıyacaktır.

Nice – FK Partizan: KGVAR, 1.70 (iddaa) – 1.90 (intobet) ; UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda zirve mücadelesi veren Nice ile FK Partizan, 27 Ekim Perşembe akşamı karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 19:45’ge sahne alacak. UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda ilk mağlubiyetini alan Nice, bitime 2 hafta kala liderlik koltuğunu kaybetti. Slovacko karşısında 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan ev sahibi, 10 kişi kaldığı maçtan mağlubiyetle ayrıldı. İlk 3 haftadan 5 puan toplamayı başaran Nice, bu hafta kazanarak liderlik koltuğunu geri almak istiyor. FK Partizan ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Lucien Favre ve öğrencilerinin, iç sahada galibiyete ihtiyacı var. Fransa Ligue 1’de son 3 haftadan 5 puan toplayan Nice, kolay maç kaybetmezken, galibiyet adına ise zorlandı. Zirvenin kaderini belirleyecek zorlu mücadelede, Nice iç saha faktörüyle avantajlı taraf. Sırbistan temsilcisi Partizan FK, UEFA Koferans Ligi D Grubu’nda bitime 2 hafta kala namağlup bir performans grafiğiyle karşımıza çıkıyor. D Grubu’nda 4 maçtan 8 puan toplamayı başaran konuk ekip, ilk 2 hafta Slovacko ve Nice karşısında 1’er puanla yetinirken, Köln karşısında ise 2 maçını da kazanmayı bildi. Kalesinde gole dahi geçit vermeden galip gelen ve liderlik koltuğuna oturan Partizan FK, bu hafta en yakın rakibin Nice’a deplasmanda konuk olacak. Gordan Petric ve öğrencileri, son haftaya lider girmek istiyorsa, deplasmandan en az 1 puanla dönmek zorunda. UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda zirve mücadelesi veren Nice ile Partizan FK karşı karşıya geliyor. İki takımında galibiyet hedefiyle 90 dakika sonunda karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

HJK Helsinki – Roma: MS 2, 1.17 (iddaa) – 1.40 (intobet) ; 27 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak olan UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. hafta mücadelesinde, HJK Helsinki ile Roma karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı EXXEN. Finlandiya Veikkausliiga’da son hafta KuPS Kuopio’ya kaybeden HJK Helsinki, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Ludogorets’e deplasmanda 2-0 kaybetti. Ligde alınan son hafta mağlubiyetiyle birlikte şampiyonluğu kaybeden ev sahibi, UEFA Avrupa Ligi’nde ise Son 16 şansını mucizelere bıraktı. Finlandiya Veikkausliiga’da normal sezonu lider tamamlayan Toni Koskela’nın öğrencileri, Şampiyonluk Grubu’nda 5 maçtan 9 puan çıkarmayı başarırken, taraftarı önünde KuPS Kuopio’ya kaybederek, şampiyonluk kupasını elleriyle rakibine verdi. Avrupa Ligi’nde ise 4 maçlık fikstürden sadece 1 puan çıkarabilen ev sahibi, liderin tam 9 puan gerisinde yer alıyor. İki kulvarda birden zor günler geçiren HJK Helsinki, deplasmanda 3-0 mağlup olduğu Roma’yı evinde ağırlayacak. Roma, İtalya Serie A Ligi’nde ilk 11 haftayı 7 galibiyet, 1 beraberlik, 3 mağlubiyetle geride bırakırken, 22 puanla 5. sırada yer aldı. Geçtiğimiz hafta sahasında lider Napoli’ye 1-0’lık skorla mağlup olan Jose Mourinho’nun öğrencileri, liderin 7 puan gerisinde kaldı. UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda ise 4 maçtan sadece 4 puan çıkarabilen Roma, Avrupa’da henüz aradığı başarıyı bulamadı. Gruptan çıkma umutlarını sürdürmek için son 2 hafta kazanmak zorunda kalan Roma, iç sahada 3-0 mağlup ettiği HJK Helsinki’ye deplasmanda konuk olacak. Konuk ekip Napoli mağlubiyetini unutturmak ve UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam etmek istiyor. UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda tek galibiyetini HJK Helsinki karşısında alan Roma, bitime 2 hafta kala bir kez HJK Helsinki karşısında kazanarak, gruptan çıkma umutlarını koruyacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 3.44

intobet Bahis Oranı: 5.18