İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 27.10.2022

27 Ekim Perşembe günü sahne alacak 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. UEFA Avrupa Ligi mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Lazio – Midtjylland: KGVAR, 1.56 (iddaa) – 1.72 (intobet) ; UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda bitime 2 hafta kala, Lazio ile Midtjylland karşı karşıya gelecek. 27 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 19:45’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. İtalya Serie A Ligi’nde 6 haftadır namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Lazio, UEFA Avrupa Ligi’nde ise zirve yarışını sürdürüyor. Serie A Ligi’nde son 6 haftadan 5 galibiyet, 1 beraberlik çıkarmayı başaran ev sahibi, geçtiğimiz hafta Atalanta karşısında 2-0’lık galibiyete imza atarken, rakibine deplasmanda sezonun ilk mağlubiyetini tattırdı. UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda 4 maçtan 5 puan toplamayı başaran Sarri’nin öğrencileri, lider ile aynı puanda. 4 takımında puanı aynı. Lazio gruptan çıkmak adına iç sahada kader maçlarından birisine çıkacak. Lazio deplasmanda 5-1 kaybettiği Midtjylland karşısında kazanarak, son haftaya avantajlı girmek istiyor. Midtjylland, Danimarka Süper Ligi’nde son 6 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koydu. Konuk ekip 3 galibiyet, 3 beraberliğe imza atarken, zorlu UEFA Avrupa Ligi fikstüründe ise son 3 haftadan 5 puan topladı. Lazio karşısında aldığı galibiyetle zirve yarışında ben de varım demeyi başaran konuk ekip, son 2 hafta Feyenoord karşısında 2-2’lik beraberliklere razı geldi. 5 puanla zirvenin ortakları arasında yer alan Midtjylland, bu hafta Lazio deplasmanına çıkacak. Rakibi gibi galibiyete ihtiyacı olan Danimarka temsilcisi, son 3 maçta 9 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı ve Avrupa sahnesinde iyi hücum performansları sergiledi. Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, iki takımda haftaya liderlik hedefiyle giriyor. Bitime 2 hafta kala Lazio ve Midtjylland’ın karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

Freiburg – Olympiakos: MS 1, 1.33 (iddaa) – 1.52 (intobet) ; 27 Ekim Perşembe akşamı Türkiye saati ile 22:00’de, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak olan UEFA Avrupa Ligi G Grubu mücadelesinde, Freiburg ile Olympiakos karşı karşıya gelecek. Almanya Bundesliga’da zirve takibini geçtiğimiz hafta 2-0’lık Werder Bremen galibiyetiyle sürdürmeyi başarırken, 11 haftadan 6 galibiyet, 3 beraberlik, 2 mağlubiyetle 21 puan topladı ve zirvenin 2 puan gerisinde kaldı. Christian Streich ve öğrencileri, UEFA Avrupa Ligi’nde ise G Grubu’na damga vurdu. 4 maçtan 4 galibiyet çıkaran Freiburg, 11 gole imzasını atarken, kalesinde sadece ilk hafta 1 gole izin verdi. Hem savunma hem de hücum hattında harikalar yaratan ev sahibi, bu hafta ilk maçta 3-0 mağlup ettiği Olympiakos’u sahasında konuk edecek. Freiburg bir kez daha galibiyetin favorisi. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nun 4. haftasında Qarabağ deplasmanına konuk olan Olympiakos, golsüz beraberlikle puan kayıplarına devam etti. Bitime 2 hafta kala 1 puanla yoluna son sırada devam eden konuk ekip, gruptan çıkma şansını mucizelere bıraktı. Michel ve öğrencileri, Yunanistan Süper Ligi’nde ise 9 haftanın 4’ünde puan kaybetti. İki kulvarda birden etkisiz kalan Olympiakos, bu hafta iç sahada 3-0 mağlup olduğu Freiburg’a deplasmanda konuk olacak. En alt sırada yer alan Olympiakos’un, Freiburg karşısında işi çok zor. UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nun namağlup lideri Freiburg, bu hafta liderlik koltuğunu garantileme şansına sahip. Ev sahibi deplasmanda zorlanmadan mağlup ettiği rakibi karşısında bir kez daha kazanacaktır.

Nantes – Qarabağ: MS 2, 2.62 (iddaa) – 2.98 (intobet) ; İddaa fikstüründe 27 Ekim Perşembe akşamı yer alan UEFA Avrupa Ligi G Grubu 5. hafta mücadelesinde, Nantes ile Qarabağ karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda son 2 haftaya girilirken, Nantes aldığı üst üste mağlubiyetlerle gruptan çıkma şansını zora soktu. Açılışı Olympiakos galibiyetiyle yapan ev sahibi, son 3 haftada Freiburg’a hem deplasmanda hem de iç sahada kaybederken, Qarabağ deplasmanından da mağlup ayrıldı. Son 3 hafta kalesinde tam 9 gole engel olmayı başaramayan Nantes, rakip filelere ise gol dahi gönderemedi. Grubun en zayıf halkası haline gelen Nantes, Fransa Ligue 1’de ise son 8 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabildi. Antoine Kombouare ve öğrencileri, iki kulvarda birden etkisiz kaldı. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda 4 haftadan 7 puan toplamayı başaran Qarabağ, bitime 2 hafta kala 3 maçlık yenilmezlik serisiyle zirve yarışına ortak oldu. Gurban Gurbanov ve öğrencileri, tek mağlubiyetini ilk hafta lider Freiburg karşısında alırken, son 3 haftadan 6 golle 7 puan topladı. Kalesinde gole geçit vermeyen Qarabağ, bu hafta ilk maçta 3-0 mağlup ettiği Nantes ile deplasmanda karşılaşacak. Azerbaycan Premier Ligi’nde 10’da 10 yapmayı başaran konuk ekip, iki kulvarda birden etkili olmayı başardı. Qarabağ seriyi Nantes karşısında sürdürmek istiyor. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda zirve takibini 3 maçlık yenilmezlik serisiyle sürdüren Qarabağ, harika performansını ilk maçta mağlup ettiği Nantes karşısında deplasman galibiyetiyle sürdürecektir.

Toplam İddaa Oranı: 5.43

intobet Bahis Oranı: 7.79