UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Nice FK Partizan İddaa Tahmini 27.10.2022

UEFA Konferans Ligi D Grubu‘nda zirve mücadelesi veren Nice ile FK Partizan, 27 Ekim Perşembe akşamı karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 19:45’ge sahne alacak.

Bets10, Nice galibiyetine 1.68, beraberliğe 3.75, FK Partizan galibiyetine ise 5.00 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.51, beraberliğe 3.30, konuk ekibe ise 4.20 oran veriyor.

Nice Liderliği Geri İstiyor

UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda ilk mağlubiyetini alan Nice, bitime 2 hafta kala liderlik koltuğunu kaybetti. Slovacko karşısında 1-0’lık üstünlüğünü korumayı başaramayan ev sahibi, 10 kişi kaldığı maçtan mağlubiyetle ayrıldı. İlk 3 haftadan 5 puan toplamayı başaran Nice, bu hafta kazanarak liderlik koltuğunu geri almak istiyor. FK Partizan ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Lucien Favre ve öğrencilerinin, iç sahada galibiyete ihtiyacı var. Fransa Ligue 1’de son 3 haftadan 5 puan toplayan Nice, kolay maç kaybetmezken, galibiyet adına ise zorlandı. Zirvenin kaderini belirleyecek zorlu mücadelede, Nice iç saha faktörüyle avantajlı taraf.

Partizan FK Namağlup Lider

Sırbistan temsilcisi Partizan FK, UEFA Koferans Ligi D Grubu’nda bitime 2 hafta kala namağlup bir performans grafiğiyle karşımıza çıkıyor. D Grubu’nda 4 maçtan 8 puan toplamayı başaran konuk ekip, ilk 2 hafta Slovacko ve Nice karşısında 1’er puanla yetinirken, Köln karşısında ise 2 maçını da kazanmayı bildi. Kalesinde gole dahi geçit vermeden galip gelen ve liderlik koltuğuna oturan Partizan FK, bu hafta en yakın rakibin Nice’a deplasmanda konuk olacak. Gordan Petric ve öğrencileri, son haftaya lider girmek istiyorsa, deplasmandan en az 1 puanla dönmek zorunda.

Nice – FK Partizan Maç Bilgileri

Nice – FK Partizan Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Riviera Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Nice cephesinde Andy Delort’un sakatlığı devam ederken, Jean-Clair Todibo ise kart cezalısı.

Nice’nin 11’i Belli mi?

Nice’nin muhtemel kadrosu: Kasper Schmeichel, Melvin Bard, Flavius Daniliuc, Dante, Jordan Lotomba, Pablo Paulino Rosario, Sofiane Diop, Calvin Stengs, Khephren Thuram-Ulie, Bilal Brahimi, Amine Gouiri.

FK Partizan’nın ilk 11’i Belli mi?

FK Partizan’nın muhtemel kadrosu: Aleksandar Popovic, Igor Vujacic, Sinisa Sanicanin, Svetozar Markovic, Slobodan Urosevic, Marko Zivkovic, Bibras Natcho, Kristijan Belic, Fousseni Diabate, Hamidou Traore, Ricardo Gomes.

İddaa Tahmini

UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda zirve mücadelesi veren Nice ile Partizan FK karşı karşıya geliyor. İki takımında galibiyet hedefiyle 90 dakika sonunda karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.70

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.90

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Nice galibiyetiyle sonuçlanan mücadelede, iki takımda karşılıklı goller bulmayı başardı. Grupta umutlarını koruyan iki takımda, hücum performanslarıyla bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.