UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Slovacko Köln Bahis Tahmini 27.10.2022

UEFA Konferans Ligi D Grubu 5. hafta mücadelesinde, Slovacko sahasında Köln‘ü konuk edecek. EXXEN platformundan 27 Ekim Perşembe akşamı canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 19:45’te sahne alacak.

Best10, Slovacko galibiyetine 3.60, beraberliğe 3.75, Köln galibiyetine ise 1.95 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.75, 2.5 Alt 2.10 oran kazandırıyor.

Slovacko Güven Tazeledi

Slovacko, UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda ilk galibiyetini aldı. Nice deplasmanına konuk olan Martin Svedik’in öğrencileri, ilk yarıyı 1-0 geride kapatırken, son 6 dakikada 10 kişi kalan Nice karşısında Tomic ve Reinberk’in golleriyle geri dönmeyi başardı. 4 hafta sonunda yoluna 4 puanla devam eden Slovacko, 2. sıradan 1, liderden ise sadece 4 puan uzaklıkta yer alıyor. Son 2 haftaya girilirken sahasında Köln’ü konuk edecek olan ev sahibi, en yakın rakibi karşısında kazanmak zorunda. Slovacko gruptan çıkma umutlarını korumak için kazanmak zorunda. Çek Cumhuriyeti Ligi’nde geçtiğimiz hafta Teplice’yi mağlup etmeyi başaran Slovacko, 2 hafta sonra gelen galibiyetle birlikte güven tazeledi.

Köln Toparlanmak İstiyor

UEFA Konferans Ligi D Grubu’nda sezona iyi bir başlangıç yapan Köln, üst üste puan kayıplarıyla grupta çıkma şansını zora soktu. İlk hafta Nice ile deplasmanda 1-1 berabere kalmayı başaran konuk ekip, Slovacko karşısında ise ilk galibiyetini 4-2’lik skorla aldı. Son 2 hafta Partizan engeline takılan Steffen Baumgart’ın öğrencileri, gol dahi atamadan 2 maçtan da mağlup ayrıldı. 4 puanla 3. sırada yer alan Köln, gruptan çıkma istiyorsa, en yakın rakibi Slovacko karşısında bir kez daha galip gelmek zorunda. Geçtiğimiz hafta Almanya Bundesliga’da ağır bir hezimete uğrayan Köln, Mainz 05 deplasmanından 5-0’lık mağlubiyetle döndü. Köln’ün toparlanmak için galibiyete ihtiyacı var.

Slovacko – Köln Maç Bilgileri

Slovacko – Köln Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 19.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestsky Fotbalovy Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln cephesinde Sebastian Andersson, Dejan Ljubicic, Julian Chabot, Mathias Olesen ve Tim Lemperle’nin sakatlıkları devam ediyor.

Slovacko'nun ilk 11’i Belli mi?

Slovacko’nun muhtemel kadrosu: Filip Nguyen, Michal Kadlec, Stanislav Hofmann, Merchas Doski, Petr Reinberk, Daniel Holzer, Michal Travnik, Milan Petrzela, Jan Kalabiska, Marek Havlik, Vlastimil Danicek.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Timo Hübers, Ondrej Duda, Ellyes Skhiri, Linton Maina, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

İddaa Tahmini

UEFA Konferans Ligi’nde gruptan çıkmak için kazanmaktan başka şansı kalmayan Köln, iç sahada zorlanmadan mağlup ettiği Slovacko karşısında bir kez daha galip gelecek ve umutlarını son maça taşıyacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.73

Best10 Oranı: MS 2, Oran 1.95

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Oyuna 76. dakikada dahil olan Ondrej Duda, mücadele 0-0 eşitlikle devam ederken, sahneye 81. dakikada çıktı ve Köln’e 3 puanı getiren tek golü kaydetti. Köln kazanarak bizleri yanıltmadı.