Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Werder Bremen Hertha Berlin Bahis Tahmini 28.10.2022

beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından 28 Ekim Cuma akşamı Türkiye saati ile 21:30’da naklen yayınlanacak olan Almanya Bundesliga mücadelesinde, Werder Bremen ile Hertha Berlin karşı karşıya gelecek.

Bets10, Werder Bremen galibiyetine 2.10, beraberliğe 3.71, Hertha Berlin galibiyetine ise 3.37 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.61, 2.5 Alt 2.37 oran kazandırıyor.

Werder Bremen Galibiyet İstiyor

Almanya Bundesliga’nın yeni temsilcileri arasında yer alan Werder Bremen, ilk 9 haftada etkili olmayı başarırken, son 2 haftada üst üste mağlubiyetlerle düşüşe geçti. Mainz 05 karşısında aldığı 2-0’lık mağlubiyetin ardından, geçtiğimiz hafta sahasında 10 kişiyle Freiburg’a 2-0 kaybeden ev sahibi, bu sezon ilk kez üst üste 2 maçta mağlup oldu. Aynı zamanda ilk 9 haftaya golcüleriyle damga vuran ekip, ilk kez üst üste 2 maçta skor üretemedi. 15 puanla 11. sıraya kadar gerileyen Ole Werner’in öğrencileri, Hertha Berlin karşısında galibiyet arayacak. Ev sahibi toparlanacak güçte olduğunu ilk 9 haftadaki performansıyla bizlere gösterdi.

Hertha Berlin Tehlike Hattında

Geçtiğimiz hafta sahasında Almanya Bundesliga’nın en zayıf halkası Schalke 04’ü konuk eden Hertha Berlin, Tousart ve Kanga’nın golleriyle rakibine üstünlük kurmayı başarırken, 2-1’lik skorla 11 hafta sonunda 2. galibiyetini aldı. Sandro Schwarz yönetiminde zor günler geçiren konuk ekip, düşme hattından sadece 3 puan uzaklıkta yer alıyor. Zor günler geçiren Augsburg ve Schalke 04 dışında hiçbir rakibine üstünlük kurmayı başaramayan Hertha Berlin, maç kazanmakta fazlasıyla zorlanıyor. Konuk ekip 11 haftanın 10’unda kalesini gole kapatamazken, ligin en zayıf savunma performanslarından birini sergiledi.

Werder Bremen – Hertha Berlin Maç Bilgileri

Werder Bremen – Hertha Berlin Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Weser Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Werder Bremen’de Marco Friedl kart cezalısı. Rapp ve Salifou’nun ise sakatlıkları devam ediyor. Hertha Berlin’de ise Jessic Ngankam, Dardai, Nsona ve Boetius’un sakatlıkları devam ediyor.

Werder Bremen’in 11’i Belli mi?

Werder Bremen’in muhtemel kadrosu: Jiri Pavlenka, Anthony Jung, Lee Buchanan, Milos Veljkovic, Jens Stage, Christian Gross, Oliver Burke, Mitchell Weiser, Ilia Gruev, Marvin Ducksch, Niclas Füllkrug.

Hertha Berlin’in 11’i Belli mi?

Hertha Berlin’in muhtemel kadrosu: Oliver Christensen, Oliver Kempf, Filip Uremovic, Jonjoe Kenny, Maximilian Mittelstadt, Dodi Lukebakio, Lucas Tousart, Suat Serdar, Ivan Sunjic, Chidera Ejuke, Wilfried Kanga.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da yeniden yükselişe geçmek isteyen Werder Bremen, Hertha Berlin karşısında iç saha avantajını iyi değerlendirecek ve 2 haftalık galibiyet hasretin bu hafta son verecektir.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.82

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 2.10

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Niclas Fullkrug attı, Werder Bremen iç sahada Hertha Berlin engelini kayıpsız geçti. Ev sahibi tek golle 3 puanı aldı ve bizleri yanıltmadı. Kazananları tebrik ederiz.