Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Bayern Münih Mainz 05 İddaa Tahmini 29.10.2022

Bayern Münih ile Mainz 05, 29 Ekim Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:30’da kozlarını paylaşacak. Almanya Bundesliga‘nın 12. haftasında sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Rexbet, Bayern Münih galibiyetine 1.26, beraberliğe 6.36, Mainz 05 galibiyetine ise 11.34 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.33, 2.5 Alt 3.45 oran kazandırıyor.

Bayern Münih Doludizgin

Şampiyonlar Ligi sahnesinde Bayern Münih rüzgarı esmeye devam ediyor. Bavyera ekibi zorlu Nou Camp deplasmanından 3-0’lık galibiyetle dönmeyi başarırken, C Grubu’nda 5’te 5 yapmayı başardı ve lider olarak Son 16 biletini cebine koydu. 5 maçta 16 gol bulan ev sahibi, devler sahnesinde en iyi performanslardan birini sergiledi. Almanya Bundesliga’da ise 4 haftadır bileği bükülmeyen Nagelsmann’ın öğrencileri, 11 maçtan 6 galibiyet, 4 beraberlik, 1 mağlubiyetle topladığı 22 puanla birlikte 2. sırada yer alıyor. 5-0’lık Freiburg galibiyetinin ardından, Hoffenheim’ı deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başaran Bayern Münih, iki kulvarda ki zorlu fikstüre rağmen hataya yer vermedi. Gözünü zirveye diken Bayern Münih, yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Mainz 2 Haftadır Kazanıyor

Mainz 05, Almanya Bundesliga’da son 2 haftayı Werder Bremen ve Köln galibiyetleriyle noktaladı. Sezona iyi bir başlangıç yapan Bo Svensson’un öğrencileri, üst üste 4 maçta yaşadığı puan kayıplarıyla düşüşe geçerken, son 2 hafta gol yemeden alınan galibiyetlerle, üst sıraları bırakmadı. Bremen karşısında 2-0, Köln karşısında ise 5-0’lık galibiyetlere imza atan konuk ekip, hem savunma hem de hücum performansıyla tam not aldı. 11 haftadan 18 puan toplamayı başaran Mainz 05, liderin 5 puan gerisinde yer alıyor. 6. sırada yer alan konuk ekip, üst sıralardaki iddiasını sürdürüyor.

Bayern Münih – Mainz 05 Maç Bilgileri

Bayern Münih – Mainz 05 Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Allianz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayern Münih’te Lucas Hernandez, Manuel Neuer, Bouna Sarr ve Leroy Sane’nin saktatlıkları devam ediyor. Mainz 05 cephesinde Aymen Barkok ve Danny Da Costa’nın durumları maç saatinde belli olacak.

Bayern Münih’in 11’i Belli mi?

Bayern Münih’in muhtemel kadrosu: Sven Ulreich, Alphonso Davies, Josip Stanisic, Dayot Upamecano, Benjamin Pavard, Jamal Musiala, Leon Goretzka, Marcel Sabitzer, Joshua Kimmich, Thomas Müller, Sadio Mane.

Mainz 05’in 11’i Belli mi?

Mainz 05’in muhtemel kadrosu: Robin Zentner, Anthony Caci, Alexander Hack, Stefan Bell, Anton Stach, Dominik Kohr, Angelo Fulgini, Aaron Martin, Maxim Leitsch, Karim Onisiwo, Jonathan Burkardt.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne damga vuran Bayern Münih, devler sahnesin dönüşünde ligdeki etkisini sürdürmek istiyor. Nagelsmann ve öğrencilerinin, Mainz 05 karşısında rahat bir galibiyete ima atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.42

Rexbet Oranı: H1, Oran 1.62

Maç Sonucu: 6-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Bayern Münih tam yarım düzine golle galibiyete uzandı. Ev sahibi 6 golle 3 puana uzanırken, Mainz 05 ise 2 gol bulduğu mücadelede, hezimetten kurtulamadı. Kazananları tebrik ederiz.