Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

İnter Sampdoria İddaa Tahmini 29.10.2022

S Sport Plus ekranlarından 29 Ekim Cumartesi akşamı Türkiye saati ile 21:45’te naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi 12. hafta mücadelesinde, İnter ile Sampdoria kozlarını paylaşacak.

Bets10, İnter galibiyetine 1.27, beraberliğe 5.80, Sampdoria galibiyetine ise 12.00 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.52, 2.5 Alt 2.53 oran kazandırıyor.

İnter Son 16 Turu’nda

İtalya Serie A Ligi’nde haftayı Fiorentina deplasmanında 4-3’lük galibiyetle kapatan İnter, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ise 4 golle Viktoria Plzen’i mağlup etmeyi başarırken, gol yemeden aldığı 3 puanın ardından adını Son 16 Turu’na yazdırdı. Ev sahibi devler sahnesinde hedefine ulaşırken, son hafta prestij mücadelesine çıkacak. Son 2 maçta harika hücum performansları sergileyen İnter, Serie A Ligi’nde 3 maçtır kazanırken, Şampiyonlar Ligi’nde ise 4 maçtır kaybetmiyor. İki kulvarda birden etkisin sürdüren Simone Inzaghi’nin öğrencileri, galibiyetlerine Şampiyonlar Ligi dönüşünde devam etmek istiyor.

Sampdoria 10 Maç Sonra Kazandı

İtalya Serei A Ligi sahnesinde Sampdoria tam 10 hafta sonra kazandı. İlk 10 haftanın en zayıf performansını sergileyen konuk ekip, 9. haftada göreve Dejan Stankovic’i getirdi. Yeni hocasıyla Roma’ya diş geçirmeyi başaramayan ve sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrılan Sampdoria, ilk galibiyetini ise geçtiğimiz hafta Cremonese deplasmanında aldı. İlk yarıda penaltı tehlikesini gol yemeden atlatmayı başaran konuk ekip, ikinci yarıda Colley’in golüyle galibiyete uzandı. İlk galibiyetini alan Sampdoria, en yakın rakibi karşısında 3 puan hedefine ulaşmayı başarırken, maç boyunca zor anlar yaşadı. Konuk ekip geçtiğimiz hafta kazanmayı başarmasına rağmen, henüz güven vermeyi başaramadı.

İnter – Sampdoria Maç Bilgileri

İnter – Sampdoria Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 21.45’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İnter takımında bu hafta Marcelo Brozovic ve Romelu Lukaku’nun sakatlıkları devam ediyor. Sampdoria’da ise sakatlığı nedeniyle Manuel De Luca karşılaşmada forma giymeyecek.

İnter‘in 11’i Belli mi?

İnter‘in muhtemel kadrosu: Samir Handanovic, Milan Skriniar, Federico Dimarco, Denzel Dumfries, Alessandro Bastoni, Stefan de Vrij, Kristjan Asllani, Hakan Çalhanoğlu, Nicolo Barella, Lautaro Martinez, Edin Dzeko.

Sampdoria’nın 11’i Belli mi?

Sampdoria’nın muhtemel kadrosu: Emil Audero, Tommaso Augello, Bartosz Bereszynski, Omar Colley, Alex Ferrari, Filip Djuricic, Tomas Rincon, Mehdi Leris, Ronaldo Vieira, Abdelhamid Sabiri, Francesco Caputo.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde 3 haftadır galibiyetlerine devam eden, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 hedefine ulaşan İnter, galibiyetlerine Sampdoria karşısında hız kesmeden devam etmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.49

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.70

Maç Sonucu: 3-0

Maç Sonu Editör Yorumu: İnter iç sahada 3 puanı 3 golle aldı. Ev sahibi Sampdoria engelini zorlanmadan geçerken, rakibine gol şansı tanımadı. Kazananları tebrik ederiz.