Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Strasbourg Marsilya İddaa Tahmini 29.10.2022

29 Ekim Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1‘de 13. hafta heyecanı devam ederken, Strasbourg sahasında Marsilya‘yı ağırlayacak. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak.

intobet, Strasbourg galibiyetine 2.88, beraberliğe 3.70, Marsilya galibiyetine ise 2.35 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 2.50, beraberliğe 3.00, konuk ekibe ise 2.14 oran veriyor.

Strasbourg Güven Vermedi

Fransa Ligue 1’in 12. haftası sahasında Toulouse deplasmanına konuk olan Strasbourg, 2-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberliğe uzanırken, ilk 12 haftanın 11’inde puan kaybetti. 3 hafta önce alınan Angers galibiyetiyle birlikte toparlanmak adına umutlanan Julien Stephane’nin öğrencileri, sezonun ilk galibiyetini aldıktan sonra 2 haftada 5 puan kaybetti. Lille mağlubiyeti ve Tououse beraberlikleriyle puan kayıplarına devam eden Strasbourg, bu hafta sahasında zirve takipçilerinden Marsilya’yı konuk edecek. Ligin güven vermeyen takımları arasında yer alan Strasbourg, 13. hafta öncesi puan veya puanlar adına güven vermekten çok uzakta.

Marsilya Galibiyet Peşinde

Igor Tudor’un öğrencileri, Fransa Ligue 1’de ilk 9 haftanın en iyi performanslarından birini ortaya koyarken, son 3 haftada zayıf halkalar arasında yer aldı. İlk 9 haftada namağlup bir performans ortaya koyan Marsilya, 7 galibiyet, 2 beraberlikle zirveye aday oldu. Son 3 haftada alınan Ajaccio, PSG ve Lens mağlubiyetleri ise konuk ekibi zirvenin 9 puan gerisine düşürdü. Bir darbe de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde alan Marsilya, konuk olduğu Frankfurt deplasmanından eli boş döndü. Devler sahnesinde Son 16 şansını zora sokan ve Fransa Ligue 1’e moralsiz dönen konuk ekip, Strasbourg deplasmanında puan kayıplarına son vermek istiyor.

Strasbourg – Marsilya Maç Bilgileri

Strasbourg – Marsilya Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ekranlarından Türkiye saati ile 22.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele de La Meinau Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Strasbourg takımında Ludovic Ajorque ve Nordine Kandil’in sakatlıkları devam ediyor. Marsilya’da bu hafta Samuel Gigot kart cezalısı.

Strasbourg’un 11’i Belli mi?

Strasbourg’un muhtemel kadrosu: Matz Sels, Maxime Le Marchand, Ismael Doukoure, Alexander Djiku, Marvin Senaya, Jeanricner Bellegarde, Dany Jean, Adrien Thomasson, Dimitri Lienard, Habib Diallo, Kevin Gameiro.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Eric Bailly, Jonathan Clauss, Nuno Tavares, Chancel Mbemba, Leonardo Balerdi, Matteo Guendouzi, Gerson, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

İddaa Tahmini

Fransa Ligue 1’de üst üste 3 mağlubiyet almasına rağmen, ilk 9 haftadaki harika performansıyla üst sıralarda yer almaya devam eden Marsilya, Strasbourg deplasmanında galibiyetle, puan kayıplarına son verecektir.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.14

intobet Oranı: MS 2, Oran 2.35

Maç Sonucu: 2-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Marsilya, maça harika bir başlangıç yaptı. İkinci yarıda ise oyun hakimiyetini ele geçiren taraf Strasbourg oldu ve taraflar 2’şer golle 1’er puana razı geldi.