Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Stuttgart Augsburg Bahis Tahmini 29.10.2022

Almanya Bundesliga‘nın 16. sırasında yer alan Stuttgart ile 12. sıradaki Augsburg karşı karşıya gelecek. 29 Ekim Cumartesi günü Türkiye saati ile 16:00’da start alacak maçın yayın ekranı beIN CONNECT.

Mercedes-Benz Arena Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede Betroad, Stuttgart galibiyetine 1.83, beraberliğe 3.94, Augsburg galibiyetine ise 4.13 oran belirlemiş durumda.

Stuttgart Güven Vermedi

Almanya Bundesliga’nın 11. haftasında Dortmund deplasmanına konuk olan Stuttgart, evine 5-0’lık hezimetle döndü. Maç boyunca rakip kaleye gitmekte zorlanan ev sahibi, savunmada ise hatalarına devam etti. İlk 9 haftanın tamamında puan kaybettikten sonra göreve Michael Wimmer’i getiren Stuttgart, yeni hocasıyla ilk haftasında Bochum’u mağlup etmeyi başarırken, rakip Dortmund olunca bir kez daha mağlup oldular. Ev sahibi ilk 11 hafta sonunda sadece en alt sıradaki Bochum karşısında galip gelmeyi başarırken, teknik adam değişikliğine rağmen Bundesliga sahnesinde güven vermemeye devam ediyor.

Augsburg Galibiyeti Kaçırdı

Almanya Bundesliga’nın 11. haftası sahasında Leipzig’i konuk eden Augsburg, galibiyete çok yaklaştığı mücadelede 10 kişi kalmanın bedelini ağır ödedi. Rakibine ilk 65 dakikada 3-0’lık üstünlük kuran Enrico Maassn’ın öğrencileri, 10 kişi kalmasıyla birlikte üstünlüğünü koruyamadı. Galibiyetin kıyısından dönen Augsburg, son 6 haftada sadece Köln’e kaybederken, geri kalan 5 maçtan 3 galibiyet, 2 beraberlik çıkardı. 14 puanla 12. sırada yer alan Augsburg, bit türlü üst sıra hedefine ulaşamadı. Son haftalarda sezon başlangıcına göre daha etkili olan konuk ekip, bu hafta Stuttgart deplasmanında galibiyet arayacak.

Stuttgart – Augsburg Maç Bilgileri

Stuttgart – Augsburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mercedes-Benz Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Stuttgart takımında Josha Vagnoman’ın sakatlığı devam ediyor. Augsburg takımında Reece Oxford, Hahn, Uduokhai, Gummy, Gikiewicz’in sakatlıkları devam ediyor. Borduchi ise kart cezalısı.

Stuttgart’ın 11’i Belli mi?

Stuttgart’ın muhtemel kadrosu: Florian Müller, Wataru Endo, Konstantinos Mavropanos, Waldemar Anton, Borna Sosa, Naouirou Ahamada, Hiroki Ito, Chris Führich, Sasa Kalajdzic, Waldemar Anton, Silla Mvumpa.

Augsburg’un 11’i Belli mi?

Augsburg’un muhtemel kadrosu: Rafal Gikiewicz, Iago, Jeffrey Gouweleeuw, Mads Pedersen, Maximilian Bauer, Arne Maier, Fredrik Jensen, Elvis Rexhbecaj, Mergim Berisha Carlos Gruezo, Ermedin Demirovic.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da teknik adam değişikliğine rağmen toparlanmayı başaramayan Stuttgart ve yeniden yükselişe geçmek isteyen Augsburg’un, bu hafta karşılıklı gollere imza atacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 3.63

Betroad Oranı: MS 2, Oran 4.13

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Stuttgart iç sahada kazandı. Ev sahibi kötü gidişata son vermeyi başarırken, toparlanmak için mücadele veren Augsburg ise mağlubiyetten kurtulamadı.