LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Valencia Barcelona İddaa Tahmini 29.10.2022

İspanya La Liga’da Cumartesi gününün son maçı. Valencia evinde, Barcelona’yı konuk edecek. Saat 22.00’de başlayacak karşılaşma S SPORT Plus kanalından ekranlara gelecek.

Valencia ile Barcelona zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Valencia galibiyetinin 5.35, beraberlik tercihinin 4.25, Barcelona galibiyetinin ise 1.62 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Valencia Skor Üstünlüğünü Koruyamadı

Valencia, son haftalarda puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Mestalla’da Mallorca’yı konuk eden Valencia’nın kazanması bekleniyordu ama beklenen olmadı. Cavani’nin golüyle öne geçen Valencia, ikinci yarıda yediği gollerle sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da 5 maçlık yenilmezlik serisi de sona eren Gennaro Gattuso’nun ekibi, bu hafta Barcelona ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde Valencia’da Yunus Musah kart cezalısı. Jaume Domenech ve Mouctar Diakhaby ise sakat olan isimler.

Barcelona Zirve Takibinde

Barcelona, geçtiğimiz hafta sonu Camp Nou’da konuk ettiği Athletic Bilbao karşısında rahat bir galibiyet aldı. Rakibini 4-0 mağlup etmeyi başaran Xavi’nin öğrencileri, lider Real Madrid’in takibini de devam ettirdi. La Liga’da liderin sadece 3 puan gerisinde bulunuyorlar. Hafta içi Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’i konuk eden Barcelona, rakibine 3-0 mağlup oldu ve Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. Yollarına UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecekler. Bu hafta La Liga’da Valencia’ya konuk olacak Barcelona’da Memphis Depay, Andreas Christensen ve Sergi Roberto’nun sakatlıkları devam ediyor.

Valencia – Barcelona Maç Bilgileri

Valencia – Barcelona Maçı Hangi Kanalda?

Mücadele saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Mestalla Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Valencia’da Yunus Musah kart cezalısı. Jaume Domenech ve Mouctar Diakhaby ise sakat olan isimler. Barcelona’da Memphis Depay, Andreas Christensen ve Sergi Roberto’nun sakatlıkları devam ediyor.

Valencia'nın ilk 11’i Belli mi?

Valencia’nın muthtemel kadrosu: Casper Cillesen, Thierry Correia, Eray Cömert, Gabriel Paulista, Denis Toni Lato, Hugo Guillamon, Samu Castillejo, Manu Vallejo, Justin Kluivert, Hugo Duro, Edinson Cavani

Barcelona'nın ilk 11'i Belli mi?

Barcelona’nın muhtemel kadrosu: Andre Ter Stegen, Sergi Roberto, Gerard Pique, Marcos Alonso, Jordi Alba, Frankie De Jong, Sergio Busquets, Pedri, Ousmane Dembele, Ansu Fati, Robert Lewandowski

İddaa Tahmini

Valencia, son haftalarda puan kayıpları yaşıyor. Mestalla’da oynadıkları son 2 maçta da kazanamadılar. Barcelona, ligde çok iyi. Geçen hafta Bilbao’yu 4 golle geçtiler. Mestalla’da gülen taraf Barcelona olur.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.42

intobet Oranı: MS 2, Oran 1.62

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Barcelona, tek golle 3 puanı kaptı. Mestalla’da Valencia’yı 1-0 mağlup ettiler.