Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Wolfsburg Bochum Bahis Tahmini 29.10.2022

Almanya Bundesliga sahnesinde 12. hafta heyecanı 29 Ekim Cumartesi günü devam ederken, Wolfsburg sahasında Bochum‘u konuk edecek. beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak.

Hovarda, Wolfsburg galibiyetine 1.70, beraberliğe 4.17, Bochum galibiyetine ise 4.70 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.72, KGYOK 2.10 oran kazandırıyor.

Wolfsburg Toparlanmak İstiyor

Almanya Bundesliga’nın 11. haftasında Bayer Leverkusen deplasmanına konuk olan Wolfsburg, 1-0 geriden gelerek 2-1’lik üstünlükle galibiyete çok yaklaşırken, son 15 dakikada kalesini gole kapatamadı ve evine 2-2’lik beraberlikle döndü. Son 3 haftanın tamamında 1’er puana razı gelen Niko Kovac’ın öğrencileri, son 4 haftada ise maç kaybetmedi. İlk 11 haftadan sadece 11 puan toplamayı başarabilen ve düşme hattından 3 puan uzaklıkta yer alan Wolfsburg, bu hafta düşme hattındaki Bochum karşısında galibiyet arayacak. Alt sıralardan bir türlü kurtulmayı başaramayan ev sahibinin galibiyete ihtiyacı var. Son 7 haftanın 6’sında skor üretmeyi başaran Wolfsburg hücum hattındaki etkisini arttırdı.

Bochum Yükselişe Geçti

Bochum, Almanya Bundesliga’da ilk 11 hafta sona erdiğinde küme düşme hattından kurtulamadı. İlk 9 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen ve en alt sıraya demir atan konuk ekip, çareyi teknik adam değişikliğinde ararken, göreve Thomas Letsch’i getirdi. Yeni hocasıyla son 3 haftada Frankfurt ve Union Berlin gibi güçlü rakiplerini mağlup etmeyi başaran Bochum, tek puan kaybını ise Stuttgart deplasmanında yaşadı. Teknik adam değişikliğiyle birlikte toparlanan konuk ekip, 3 haftadır skor üretmeyi başarıyor. 7 puanla 17. sırada yer alan Bochum, bu hafta kazanarak küme düşme hattından kurtulmak istiyor.

Wolfsburg – Bochum Maç Bilgileri

Wolfsburg – Bochum Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 16.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Volkswagen Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Wolfsburg takımında Max Kruse’nin sakatlığı devam ediyor. Bochum takımında ise Takuma Asano, Paul Grave, Erhan Masovic ve Jacek Goralski’nin sakatlıkları devam ediyor.

Wolfsburg’un 11’i Belli mi?

Wolfsburg’un muhtemel kadrosu: Koen Casteels, Mickey van de Ven, Maxence Lacroix, Paulo Otavio, Sebastiaan Bornauw, Mattias Svanberg, Jakub Kaminski, Josuha Guilavogui, Omar Marmoush, Maxi Arnold, Lukas Nmecha.

Bochum’un 11’i Belli mi?

Bochum’un muhtemel kadrosu: Manuel Riemann, Saidy Janko, Cristian Gamboa, Dominique Heintz, Ivan Ordets, Anthony Losilla, Kevin Stöger, Philipp Förster, Antwi-Adjej, Simon Zoller, Philipp Hofmann.

İddaa Tahmini

Almanya Bundesliga’da küme düşme tehlikesinden kurtulmak isteyen Wolfsburg ile Bochum karşı karşıya gelecek. İki takımında galibiyet hedefiyle çıkacağı mücadelede, skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Wolfsburg bu hafta iç sahada Bochum engelini zorlanmadan geçti. 4 gollük galibiyetle haftayı noktalayan ev sahibi, kalesinde ise gole geçit vermedi.