İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (3) 29.10.2022

İddaa fikstüründe 29 Ekim Cumartesi günü yer alan 3 mücadeleyi kupon olarak derledik. Fransa Ligue 1 ve Almanya Bundesliga mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

PSG – Troyes: KGYOK, 1.49 (iddaa) – 1.72 (intobet) ; İddaa fikstüründe 29 Ekim Cumartesi akşamı yer alan Fransa Ligue 1’in 13. hafta mücadelesinde, PSG ile Troyes karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 18:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 2 ekranlarından canlı yayınlanacak. PSG, Christophe Galtier yönetiminde gözünü Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna dikti. Fransa Ligue 1’in son şampiyonu, buna rağmen teknik adam değişikliğine giderken, Galtier ise neden tercih edildiğini bizlere iki kulvarda birden ispatladı. Fransa Ligue 1’de 12 haftadan 10 galibiyet, 2 beraberlikle 32 puan toplamayı başaran ev sahibi, en yakın rakibinin 5 puan üzerinde lider olarak yoluna devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda ise 5 maçtan 3 galibiyet, 2 beraberlikle 11 puan toplamayı başaran PSG, geçtiğimiz hafta sahasında Maccabi Haifa’yı 7-2’lik skorla mağlup etmeyi başarırken, Son 16 biletini cebine koydu. Messi, Mbappe ve Neymar 3’lüsü tarihi bir sezon geçirirken, PSG yoluna iki kulvarda birden emin adımlarla devam ediyor. Troyes 4 haftadır galibiyete hasret. Fransa Ligue 1’de üst üste puan kayıpları yaşayan konuk ekip, 11. sıraya kadar gerilerken, düşme hattı ile puan farkı sadece 4’e indi. Geçtiğimiz hafta iç sahada Lorient ile 2-2 berabere kalan Troyes, 2 kez öne geçtiği maçta skoru koruyamadı. İlk 12 haftadan 3 galibiyet, 4 beraberlik, 5 mağlubiyetle 13 puan toplamayı başaran konuk ekip, maç kazanmakta zorlanıyor. Son 4 haftadan 3 beraberlik, 1 mağlubiyet alan Troyes, deplasmanda sadece Monaco ve Clermont’u mağlup etmeyi başardı. Puan kayıplarına çare bulamayan Troyes’in lider karşısında işi zor. Harika performansını tam gaz sürdüren PSG, yıldızlarıyla güven vermeye devam ediyor. Ev sahibi zor günler geçiren Troyes’e gol şansı vermeyecektir. PSG hem savunma hem de hücum hattında etkili.

Strasbourg – Marsilya: MS 2, 2.14 (iddaa) – 2.35 (intobet) ; 29 Ekim Cumartesi akşamı Fransa Ligue 1’de 13. hafta heyecanı devam ederken, Strasbourg sahasında Marsilya’yı ağırlayacak. Türkiye saati ile 22:00’de sahne alacak mücadele, beIN SPORTS 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Fransa Ligue 1’in 12. haftası sahasında Toulouse deplasmanına konuk olan Strasbourg, 2-0 geriden gelerek 2-2’lik beraberliğe uzanırken, ilk 12 haftanın 11’inde puan kaybetti. 3 hafta önce alınan Angers galibiyetiyle birlikte toparlanmak adına umutlanan Julien Stephane’nin öğrencileri, sezonun ilk galibiyetini aldıktan sonra 2 haftada 5 puan kaybetti. Lille mağlubiyeti ve Tououse beraberlikleriyle puan kayıplarına devam eden Strasbourg, bu hafta sahasında zirve takipçilerinden Marsilya’yı konuk edecek. Ligin güven vermeyen takımları arasında yer alan Strasbourg, 13. hafta öncesi puan veya puanlar adına güven vermekten çok uzakta. Igor Tudor’un öğrencileri, Fransa Ligue 1’de ilk 9 haftanın en iyi performanslarından birini ortaya koyarken, son 3 haftada zayıf halkalar arasında yer aldı. İlk 9 haftada namağlup bir performans ortaya koyan Marsilya, 7 galibiyet, 2 beraberlikle zirveye aday oldu. Son 3 haftada alınan Ajaccio, PSG ve Lens mağlubiyetleri ise konuk ekibi zirvenin 9 puan gerisine düşürdü. Bir darbe de UEFA Şampiyonlar Ligi’nde alan Marsilya, konuk olduğu Frankfurt deplasmanından eli boş döndü. Devler sahnesinde Son 16 şansını zora sokan ve Fransa Ligue 1’e moralsiz dönen konuk ekip, Strasbourg deplasmanında puan kayıplarına son vermek istiyor. Fransa Ligue 1’de üst üste 3 mağlubiyet almasına rağmen, ilk 9 haftadaki harika performansıyla üst sıralarda yer almaya devam eden Marsilya, Strasbourg deplasmanında galibiyetle, puan kayıplarına son verecektir.

Wolfsburg – Bochum: KGVAR, 1.54 (iddaa) – 1.72 (intobet) ; Almanya Bundesliga sahnesinde 12. hafta heyecanı 29 Ekim Cumartesi günü devam ederken, Wolfsburg sahasında Bochum’u konuk edecek. beIN CONNECT ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 16:30’da sahne alacak. Almanya Bundesliga’nın 11. haftasında Bayer Leverkusen deplasmanına konuk olan Wolfsburg, 1-0 geriden gelerek 2-1’lik üstünlükle galibiyete çok yaklaşırken, son 15 dakikada kalesini gole kapatamadı ve evine 2-2’lik beraberlikle döndü. Son 3 haftanın tamamında 1’er puana razı gelen Niko Kovac’ın öğrencileri, son 4 haftada ise maç kaybetmedi. İlk 11 haftadan sadece 11 puan toplamayı başarabilen ve düşme hattından 3 puan uzaklıkta yer alan Wolfsburg, bu hafta düşme hattındaki Bochum karşısında galibiyet arayacak. Alt sıralardan bir türlü kurtulmayı başaramayan ev sahibinin galibiyete ihtiyacı var. Son 7 haftanın 6’sında skor üretmeyi başaran Wolfsburg hücum hattındaki etkisini arttırdı. Bochum, Almanya Bundesliga’da ilk 11 hafta sona erdiğinde küme düşme hattından kurtulamadı. İlk 9 haftadan sadece 1 puan çıkarabilen ve en alt sıraya demir atan konuk ekip, çareyi teknik adam değişikliğinde ararken, göreve Thomas Letsch’i getirdi. Yeni hocasıyla son 3 haftada Frankfurt ve Union Berlin gibi güçlü rakiplerini mağlup etmeyi başaran Bochum, tek puan kaybını ise Stuttgart deplasmanında yaşadı. Teknik adam değişikliğiyle birlikte toparlanan konuk ekip, 3 haftadır skor üretmeyi başarıyor. 7 puanla 17. sırada yer alan Bochum, bu hafta kazanarak küme düşme hattından kurtulmak istiyor. Almanya Bundesliga’da küme düşme tehlikesinden kurtulmak isteyen Wolfsburg ile Bochum karşı karşıya gelecek. İki takımında galibiyet hedefiyle çıkacağı mücadelede, skor üretmeyi başaracağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.91

intobet Bahis Oranı: 6.95