Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Leicester City Manchester City İddaa Tahmini 29.10.2022

İngiltere Premier Lig’de zirve takibini devam ettiren Manchester City deplasmanda, Leicester City’nin konuğu olacak. Karşılaşma saat 14.30’da start alacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Leicester City Manchester City arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde. Leicester City kazanır 10.00, beraberlik 6.10, Manchester City kazanır ise 1.30 olarak açıklanmış.

Leicester City Sürpriz Peşinde

Leicester City, Premier Lig’de üst üste 2 maçtır kazanmayı başarıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Molineux Ground’da konuk oldukları Wolverhampton’ı 4-0 mağlup etmeyi başardılar. Önemli bir galibiyet alan Brendan Rodgers’ın ekibi, Premier Lig’de üst üste 2. galibiyetini elde etti. Düşme hattının üzerine çıkmayı başaran Leicester City, 18. sıradaki Leeds United’ın üzerine çıkmayı başardı. Bu hafta ise King Power’da Manchester City’i konuk edecek Leicester City’de Ryan Bertrand ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları devam ediyor.

Manchester City Takibini Sürdürüyor

Manchester City, Premier Lig’de zirve takibini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta sonu AMEX’de Brighton’ı kounuk eden Pep Guardiola’nın öğrencileri, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. Geçen hafta Arsenal’ın puan kaybettiği haftada 3 puan alan Manchester City, 2. sıradaki yerini korudu ve Arsenal ile puan farkını da 2’ye indirdi. Şampiyonlar Ligi’nde de gruptan lider çıkmayı garantileyen Manchester City’de moraller yerinde. Karşılaşma öncesinde Manchester City’de Kyle Walker ve Kalvin Phillips’in sakatlıkları devam ediyor.

Leicester City – Manchester City Maç Bilgileri

Leicester City – Manchester City Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 14.30’da başlayacak ve Beın Sports 3 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele King Power Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Leicester City’de Ryan Bertrand ve Ricardo Pereira’nın sakatlıkları devam ediyor. Manchester City’de Kyle Walker ve Kalvin Phillips’in sakatlıkları devam ediyor.

Leicester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Leicester City’nin muhtemel kadrosu: Danny Ward, James Justin, Wout Faes, Jannick Vestergaard, Timothy Castagne, Boubakary Soumare, Youri Tielemans, Harvey Barnes, James Maddison, Kiernan Dewsbury-Hall, Jamie Vardy

Manchester City'nin ilk 11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Sergio Gomez, Ruben Dias, John Stones, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Jack Grealish, Erling Haaland

İddaa Tahmini

Leicester City, Premier Lig’de oynadığı son 2 maçtan da galibiyet ile ayrıldı ve moral buldu. Geçen hafta Wolverhampton’ı 4 golle geçtiler. Manchester City ise zirve takibini sürdürüyor. Brighton’ı 3-1 ile geçen Manchester City, bu hafta Leicester City deplasmanında da maçın net favorisi. Manchester City’den farklı galibiyet bekliyorum. En az 2 farkla kazanırlar.

İddaa Oranı: H2, Oran 1.50

intobet Oranı: H2, Oran 1.78

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Leicester City, King Power’dan 3 puan ile döndü. De Bruyne’un attığı tek golle 1-0 kazandılar ve zirve takibini devam ettirdiler.