LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Girona İddaa Tahmini 30.10.2022

İspanya La Liga’da yoluna doludizgin devam eden Real Madrid iç sahada, Girona’yı konuk edecek. Mücadele saat 18.15’de start alacak ve S SPORT Plus kanalından takip edilebilecek.

Real Madrid ile Girona zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobetoranlarını ele alacak olursak Real Madrid galibiyetinin 1.22, beraberlik tercihinin 6.70, Girona galibiyetinin ise 13.50 oran şeklinde açıldığını görüyoruz. İddaa bültenin de yer alan bu zorlu karşılaşma saat 18.15’de başlayacak.

Real Madrid’de Moraller Yerinde

Real Madrid’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu La Liga’da Sevilla’yı konuk eden Real Madrid, sahadan 3-1’lik galibiyet ile ayrılmayı başardı. 1-0 geriye düştüğü maçtan 3 puan ile ayrılan Carlo Ancelotti’nin ekibi, liderliğini sürdürdü. En yakın takipçisi Barcelona’nın 3 puan önündeler. Geride kalan 11 haftada yoluna namağlup devam eden Real Madrid, sadece Osasuna karşısında puan kaybetmişti. Üst üste 4 maçtır kazanmayı başaran Real Madrid, bu hafta Santiago Bernabeu’da Girona’yı konuk edecek. Maç öncesinde Real Madrid’de Dani Ceballos’un sakatlığı devam ediyor.

Girona Alt Sıralarda

Girona, La Liga’da haftalardır galibiyet alamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Osasuna’yı konuk eden Girona, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. 1-0 geriye düştükleri maçta beraberliği çabuk yakaladılar ve 1 puanı kaptılar. Bu beraberlik ile puanını 9’a yükselten Girona, La Liga’da düşme hattında yer alıyor. Geride kalan 11 haftada sadece 2 kez kazanabilen Michel’in öğrencileri, son 7 maçından ise galibiyet çıkartamadı. Bu hafta konuk olacakları lider Real Madrid karşısında da işleri zor. Maç öncesinde Girona’da önemli bir eksik bulunmuyor

Real Madrid – Girona Maç Bilgileri

Real Madrid – Girona Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S SPORTS kanalından Türkiye saati ile 18.15’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Dani Ceballos’un sakatlığı devam ediyor.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Dani Carvajal, Eder Militao, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Federico Valverde, Toni Kroos, Luka Modric, Rodrygo, Vinicius Junior, Karim Benzema

Girona'nın ilk 11'i Belli mi?

Girona’nın muthtemel kadrosu: Juan Carlos, Miguel Gutierrez, Eric Monjonell, Juanpe, Ramon Terratları, Alex Sala, Yangel Herrera, Yan Couto, Oscar Urena, Valentin Castellanos, Sam Saiz

İddaa Tahmini

Real Madrid, maçın net favorisi. Bu sezon La Liga’da yollarına doludizgin devam ediyorlar. Bernabeu’da konuk edecekleri Girona karşısında maçın net favorisiler. Real Madrid, kolay bir galibiyet alır ve liderliğini devam ettirir.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.30

intobet Oranı: H1, Oran 1.60

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, haftayı puan kaybı ile geçti. Bernabeu’da konuk ettikleri Girona ile 1-1 berabere kaldılar.