TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Beşiktaş Ümraniyespor İddaa Tahmini 30.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de son 6 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Beşiktaş iç sahada, Ümraniyespor karşısında galibiyet arayacak. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Beşiktaş Ümraniyespor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Beşiktaş kazanır 1.37, beraberlik 5.47, Ümraniyespor kazanır ise 9.33 olarak açıklanmış. Bu karşılaşma aynı zamanda iddaa da ‘tek maç’ olarak oynanabilecek.  

Beşiktaş Yeni Hocasıyla

Beşiktaş’da bildiğimiz gibi Valerien Ismanel dönemi sona erdi. Geçtiğimiz hafta Hatayspor deplasmanında alınan 2-1’lik mağlubiyetin ardından Fransız teknik adam ile yollar ayrıldı. Yerine ise Şenol Güneş getirildi. Yeni hocası ile ilk maçına Ümraniyespor karşısında çıkacak olan Beşiktaş’ta hedef 3 puan. Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 1 galibiyet alabilen Siyah Beyazlılar, lider Fenerbahçe’nin 4 puan gerisinde yer alıyor. Ümraniyespor karşısında maçın favorisi olan Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal ve Atiba’nın sakatlıkları devam ediyor.

Ümraniyespor 10 Maçtır Kazanamıyor

Ümraniyespor’da galibiyet hasreti devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu iç sahada Fatih Karagümrük’ü konuk eden İstanbul ekibi, sahadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadılar ve sahadan puansız ayrıldılar. Süper Lig’de bu sezon 10 hafta geride kaldı ve Recep Uçar’ın ekibi, henüz galibiyet ile tanışamadı. Oynadıkları 10 maçta da puan kaybı yaşayan Ümraniyespor, topladığı 3 puan ile son sırada yer alıyor. Ligin en büyük düşme adaylarından biriler. Bu hafta Vodafone Park’da Beşiktaş’a konuk olacak Ümraniyespor’da Tomislav Glumac kart cezalısı. Serkan Kırıntılı ise sakat.

Beşiktaş – Ümraniyespor Maç Bilgileri

Beşiktaş – Ümraniyespor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Bein Sports 1 kanalından Türkiye saati ile 17.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Ali Şansalan. Mücadele Vodafone Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Beşiktaş’ta Rachid Ghezzal ve Atiba’nın sakatlıkları devam ediyor. Ümraniyespor’da Tomislav Glumac kart cezalısı. Serkan Kırıntılı ise sakat

Beşiktaş'ın İlk 11’i Belli mi?

Beşiktaş’ın muhtemel kadrosu: Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Welinton, Necip Uysal, Arthur Masuaku, Salih Uçan, Gedson Fernandez, Josef De Souza, Dele Alli, Wout Weghorst, Jackson Muleka

Ümraniyespor'un İlk 11’i Belli mi?

Ümraniyespor’un muhtemel kadrosu: Serkan Kırıntılı, Ermir Lenjani, Tomislav Glumac Serkan Göksu, Allyson Santos, Isaac Sackey, Yonathan Del Valle, Antonio Mrsic, Adel Bettaieb, Idrissa Camara

İddaa Tahmini

Beşiktaş, maçın net favorisi. Vodafone Park’da yoğun bir taraftar desteği olacak. Üstelik yeni hocası Şenol Güneş ile de ilk maçına çıkacaklar. Beşiktaş, bugün gol olup yağar. Ümraniyespor karşısında farklı kazanırlar. Bol gollü ve yüksek tempolu bir maç bekliyorum. En az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.40

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 5-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Beşiktaş, rahat bir galibiyet aldı. Cenk Tosun ve Wout Weghorst önderliğinde Ümraniyespor’u 5-2 mağlup ettiler.