Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Cremonese Udinese Bahis Tahmini 30.10.2022

Giovanni Zini Stadı’nın ev sahipliği yapacağı İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Cremonese ile Udinese karşı karşıya gelecek. İtalya Serie A Ligi mücadelesi, 30 Ekim Pazar günü 17:00 itibariyle, S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Cremonese galibiyetine 3.95, beraberliğe 3.70, Udinese galibiyetine ise 1.92 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.70, 2.5 Alt 2.15 oran kazandırıyor.

Zayıf Halka Cremonese

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 11 hafta sona erdiğinde en zayıf halka Cremonese oldu. Ligin yeni temsilcisi şu ana kadar çıktığı tüm maçlarda puan kaybetti. Geçtiğimiz hafta sahasında en alt sıradaki Sampdoria’yı konuk eden Massimiliano Alvini’nin öğrencileri, en yakın rakibi karşısında 1-0’lık mağlubiyetten kurtulamazken, en alt sıraya geriledi. 4 beraberlik, 7 mağlubiyete imza atan Cremonese, kalesinde tam 22 gole engel olamadı ve ligin en zayıf savunma performansını sergiledi. Rakip filelere ise sadece 9 gol gönderebilen ev sahibi, hem savunma hem de hücum hattında yetersiz kaldı.

Udinese Galibiyet Peşinde

İtalya Serie A Ligi’nin 11. haftası sahasında Torino’yu konuk eden Udinese, 9 maçlık yenilmezlik serisini 2-1’lik mağlubiyetle kaybetti. Son 9 haftadan 6 galibiyet, 3 beraberlikle 21 puan toplamayı başaran Andrea Sottil’in öğrencileri, aynı etkiyi Torino karşısında sürdüremedi. Sadece son şampiyon Milan ve Torino karşısında mağlup olan Udinese, 21 puanla 6. sırada yer alıyor. Üst sıralardaki iddiasını sürdüren konuk ekip, Torino mağlubiyetini ligin zayıf halkası Cremonese karşısında unutturmak istiyor. Konuk ekip Salernitana ve Lazio dışında 9 haftanın tamamında skor üretmeyi başardı. Hücum hattında etkili olan Udinese, ligin en çok gol yiyen takımı Cremonese karşısında golcülerine güveniyor.

Cremonese – Udinese Maç Bilgileri

Cremonese – Udinese Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Giovanni Zini Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Cremonese’de bu hafta önemli bir eksik yok. Udinese’de ise Rodrigo Becao kart cezalısı. Adam Masina’nın ise sakatlığı devam ediyor.

Cremonese’nin 11’i Belli mi?

Cremonese’nin muhtemel kadrosu: Ionut Radu, Emanuel Aiwu, Johan Vásquez, Valeri, Fiordaliso, Pickel, Emanuel Aiwu, Valzania, Okereke, Luca Zanimacchia, Jaime Báez.

Udinese’nin 11’i Belli mi?

Udinese’nin muhtemel kadrosu: Marco Silvestri, Destiny Udogie, Nehuen Perez, Tolgay Arslan, Enzo Ebosse, Victor Makengo, Roberto Pereyra, Walace, Jaka Bijol, Gerard Deulofeu, Isaac Success.

İddaa Tahmini

Üst sıralardaki iddiasını sürdüren Udinese, henüz galibiyetle tanışmayan ve ilk 11 haftanın en zayıf halkası haline gelen Cremonese karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.63

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Skor üretmekte zorlanan Cremonese ve Udinese, 90 dakika sonunda golsüz beraberliğe razı geldi. İki takımda hücum hattında etkisiz kalırken, üst sıralarda yer alan Udinese, Cremonese deplasmanında beklenmedik bir puan kaybı yaşadı.