Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Empoli Atalanta İddaa Tahmini 30.10.2022

S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından 30 Ekim Pazar günü Türkiye saati ile 14:30’da naklen yayınlanacak olan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Empoli ile Atalanta karşı karşıya gelecek.

Bets10, Empoli galibiyetine 4.25, beraberliğe 3.70, Atalanta galibiyetine ise 1.85 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.70, KGYOK 2.15 oran kazandırıyor.

Empoli Alt Sıralardan Kurtulamadı

İtalya Serie A Ligi’nde aldığı 1-0’lık Monza galibiyetiyle toparlanma sinyalleri veren Empoli, Juventus deplasmanından 4-0’lık hezimetle döndü. Kötü bir haftayı geride bırakan Paolo Zanetti’nin öğrencileri, son 2 haftada 1 kez gol bulmayı başarırken, hücum hattında etkisiz kaldı. Ligin yeni temsilcisi Monza karşısında, rakip 10 kişi kaldıktan sonra etkili olmayı başarabilen Empoli, 2 hafta önce 1-0’lık skorla galip geldi. Juventus karşısında ise yeniden düşüşe geçen ev sahibi, son 4 haftada sadece 1 kez kazanabildi. 11 puanla 12. sıraya kadar gerileyen Empoli’nin düşme hattı ile arasındaki puan farkı 5’e indi. Ev sahibi bu hafta sahasında ligin en formda takımlarından Atalanta’yı konuk edecek.

Atalanta 11 Maç Sonra Kaybetti

İtalya Serie A Ligi’nde ilk 10 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Atalanta, 7 galibiyet, 3 beraberlikle 24 puan toplamayı başardı. Kalesinde ise geçen haftaya kadar sadece 6 gole izin veren Gian Piero Gasperini’nin öğrencileri, aynı zamanda ligin en iyi savunma performansını sergiledi. Geçtiğimiz hafta sahasında ezeli rakibi Lazio’yu konuk eden Atalanta, sezonun ilk mağlubiyetini 2-0’lık skorla aldı. En iyi savunma performansını Lazio’ya kaptıran ve liderin 5 puan gerisine düşen Atalanta, yeniden yükselişe geçmek istiyor. İlk 10 haftaya damga vuran Atalanta’nın kısa süre içerisinde toparlanacağını düşünüyorum. Zirve takibindeki konuk ekip, Empoli deplasmanında gözünü 3 puana dikti.

Empoli – Atalanta Maç Bilgileri

Empoli – Atalanta Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 14.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Carlo Castellani Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Empoli’de Alberto Grassi’nin sakatlığı devam ediyor. Atalanta’da ise  Rafael Toloi, De Roon ve Zappacosta’nın sakatlıkları devam ediyor. Luis Muriel ise kart cezalısı.

Empoli’nin 11’i Belli mi?

Empoli’nin muhtemel kadrosu: Guglielmo Vicario, Sebastiano Luperto, Fabiano Parisi, Koni De Winter, Nedim Bajrami, Filippo Bandinelli, Liam Henderson, Razvan Marin, Petar Stojanovic, Mattia Destro, Sam Lammers.

Atalanta’nın 11’i Belli mi?

Atalanta’nın muhtemel kadrosu: Marco Sportiello, Hans Hateboer, Memeh Okoli, Merih Demiral, Giorgio Scalvini, Joakim Maehle, Ruslan Malinovskyi, Marten de Roon, Mario Pasalic, Teun Koopmeiners, Ademola Lookman.

İddaa Tahmini

İtalya Serie A Ligi’nde zirve takibini sürdüren Atalanta, sezonun ilk mağlubiyetini Lazio derbisinde aldı. Hatasını telafi etmek isteyen Atalanta, Empoli deplasmanından 3 puanla dönmeyi başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.58

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.85

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Atalanta kısa sürede toparlandı. Zirve takibinde olan Gasperini ve öğrencileri, Empoli karşısında 2 golle kazandı. Konuk ekibin 3 puana uzanacağını düşünüyorduk ve yanılmadı.