TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

İstanbulspor Fenerbahçe İddaa Tahmini 30.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de Pazar gününün son maçı. İstanbulspor evinde, Fenerbahçe karşısında sürpriz arayacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

İstanbulspor ile Fenerbahçe zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Bets10 oranlarını ele alacak olursak İstanbulspor galibiyetinin 6.90, beraberlik tercihinin 4.72, Fenerbahçe galibiyetinin ise 1.51 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

İstanbulspor 3 Maçtır Kaybediyor

İstanbulspor, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Konuk oldukları Antalyaspor deplasmanında 1-0 öne geçtiler ama skor üstünlüğünü koruyamadılar. 90+10’da yediği golle maçı 2-1 kaybeden İstanbulspor, Süper Lig’de üst üste 3. yenilgisini yaşadı. Bu mağlubiyetin ardından Osman Zeki Korkmaz ile de yolların ayrıldığını belirtelim. Takımın başına ise Fatih Tekke getirildi .Yeni hocasıyla ilk maçın Fenerbahçe karşısında çıkacak olan İstanbulspor’u zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde İstanbulspor’da Eduart Rroca kart cezalısı. Eslem Öztürk’ün ise sakatlığı devam ediyor.

Fenerbahçe Lider Konumda

Fenerbahçe, geçtiğimiz hafta sonu Başakşehir karşısında aldığı galibiyet ile Süper Lig’in yeni lideri oldu. Kadıköy’de konuk ettikleri Başakşehir’i 87. dakikada Diego Rossi’nin attığı golle 1-0 mağlup ettiler ve 3 puanın sahibi oldular. Süper Lig’de oynadığı son 6 maçta da kaybetmeyen ve 16 puan toplayan Jorge Jesus’un öğrencileri, hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde konuk ettiği Rennes ile 3-3 berabere kaldı ve grupta liderliğini sürdürdü. 3-0 geriye düşen ve müthiş bir geri dönüşe imza atarak 1 puan alan Fenerbahçe’de moraller yerinde. Karşılaşma öncesinde Fenerbahçe’de Gustavo Henrique, Mert Hakan Yandaş ve Luan Peres’in sakatlıkları devam ediyor.

İstanbulspor – Fenerbahçe Maç Bilgileri

İstanbulspor – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

İstanbulspor’da Eduart Rroca kart cezalısı. Eslem Öztürk’ün ise sakatlığı devam ediyor. Fenerbahçe’de Gustavo Henrique, Mert Hakan Yandaş ve Luan Peres’in sakatlıkları devam ediyor.

İstanbulspor'un ilk 11’i Belli mi?

İstanbulspor’un muhtemel kadrosu: David Jensen, Duhan Aksu, Mehmet Yeşil, oğuzhan Berber, Patrick Etoga Atchom, Ferhat Yazgan, Melih Kabasakal, Eduard Rroca, İbrahim Yılmaz, Valon Ethemi, Jetmir Topalli

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Atila Szalai, Ezgjan Alioski, Willian Arao, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Enner Valencia, Joao Pedro

İddaa Tahmini

İstanbulspor’un bu sezon iç sahada henüz galibiyeti bulunmuyor. Süper Lig’de oynadıkları son 3 maçı da kaybettiler ve düşme hattındalar. Fenerbahçe ise moralli. Süper Lig’de ve Avrupa Ligi’nde liderliğini sürdürüyorlar. Süper Lig’de son 6 maçta 16 puan toplayan Jorge Jesus’un ekibi, zayıf rakibi karşısında rahat bir galibiyet alır ve liderliğini sürdürür.

İddaa Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 1.46

Bets10 Oranı: MS 2 ve 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 2-5

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, yoluna doludizgin devam etti. İstanbulspor’u deplasmanda 5-2 mağlup ettiler ve liderliğini sürdürdüler.