Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Köln Hoffenheim Bahis Tahmini 30.10.2022

Almanya Bundesliga sahnesinde 12. hafta heyecanı 30 Ekim Pazar günü devam ederken, Köln ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 21:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından yayınlanacak.

RheinEnergie Stadı’nın ev sahipliği yapacağı mücadelede intobet, Köln galibiyetine 3.10, beraberliğe 3.74, Hoffenheim galibiyetine ise 2.21 oran belirlemiş durumda.

Köln Galibiyetle Dönüyor

İki kulvarda birden mücadele eden Köln, bu sezon istikrardan uzak bir performans grafiği ortaya koyarken, Konferans Ligi’nde liderlik umutlarını son haftaya taşımayı başaran ev sahibi, Almanya Bundesliga’da ise 11 hafta sona erdiğinde 11. sırada yer aldı. Steffen Baumgart ve öğrencileri, Slovacko deplasmanından aldığı 1-0’lık galibiyetle birlikte 5 maç sonunda puanını 7’ye yükseltirken, lider Partizan FK’nın 1 puan gerisinde son haftaya girecek. Almanya Bundesliga’da ise haftayı 5-0’lık Mainz 05 hezimetiyle noktalayan Köln, sezonun en ağır darbesini aldı. Hezimetin ardından Konferans Ligi’nde kazanarak güven tazeleyen ev sahibi, Hoffenheim karşısında kazanarak ligde de yükselişe geçmek istiyor.

Hoffenheim Evinde Kaybetti

Hoffenheim, Almanya Bundesliga’da ilk 11 haftayı 5 galibiyet, 2 beraberlik, 4 mağlubiyetle geride bırakırken, 17 puanla 8. sırada yer aldı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Bayern Münih engeline takılan konuk ekip, 2-0’lık mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Son 5 haftadan sadece 1 galibiyet çıkarabilen Hoffenheim, ilk haftalardaki etkisinden uzak kaldı. Bu süreçte sadece ligin en zayıf halkası Schalke 04’ü iç sahada mağlup etmeyi başarabilen Andre Breitenreiter’in öğrencileri, kalesinde gördüğü 12 gole 17 golle karşılık verdi. Ligde yeniden yükselişe geçmek isteyen konuk ekip, lige yorgun dönen Köln karşısında galibiyet arayacak.

Köln – Hoffenheim Maç Bilgileri

Köln – Hoffenheim Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 21.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rheinenergie Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Köln’de Sebastian Andersson, Julian Chabot, Dejan Ljubicic, Mathias Olesen ve Tim Lemperle’nin sakatlıkları devam ediyor. Luca Kilian ise kart cezalısı. Hoffenheim cephesinde Munas Dabbur’un sakatlığı devam ediyor.

Köln’ün 11’i Belli mi?

Köln’ün muhtemel kadrosu: Marvin Schwabe, Kingsley Ehizibue, Luca Jannis Kilian, Jonas Hector, Timo Hübers, Eric Martel, Ellyes Skhiri, Linton Maina, Kingsley Schindler, Sargis Adamyan, Steffen Tigges.

Hoffenheim’ın 11’i Belli mi?

Hoffenheim’ın muhtemel kadrosu: Oliver Baumann, Angelino, Ozan Kabak, Kevin Akpoguma, Grischa Prömel, Dennis Geiger, Christoph Baumgartner, Robert Skov, Angelo Stiller, Georginio Rutter, Andrej Kramaric.

İddaa Tahmini

Son haftalarda düşüşe geçen ve üst sıralardan uzaklaşan Köln ile Hoffenheim karşı karşıya gelecek. Yükselişe geçerek üst sıraları yakalamak isteyen iki takımın, bu hafta puan kaybetse dahi 90 dakika sonunda skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.34

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.47

Maç Sonucu: 1-1

Maç Sonu Editör Yorumu: 2 gol, 1 kırmızı karta sahne olan mücadelede, puanla bölüşüldü. Hoffenheim deplasmanda 10 kişiyle kaybetmemeyi başarırken, Köln ise fırsatları değerlendiremedi.