Premier League iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester United West Ham İddaa Tahmini 30.10.2022

İngiltere Premier Lig’de Pazar gününün kapanış maçı. West Ham deplasmanda, Manchester United ile kozlarını paylaşacak. Karşılaşma saat 17.00’de start alacak ve Beın Sports 3 kanalından izlenebilecek.

Manchester United ve West Ham arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Manchester United kazanır 1.72, beraberlik 4.05, West Ham kazanır ise 4.85 olarak açıklanmış. Gol bahislerine bakacak olursak 2.5 gol altı 2.06, 2.5 gol üstü ise 1.80 olarak belirtilmiş.  

Manchester United 4 Maçtır Kaybetmiyor

Manchester United, Premier Lig’de geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapattı. Stamford Bridge’de konuk oldukları Chelsea ile 1-1 berabere kaldılar. Manchester United’a 1 puanı getiren gol ise 90+4’de Casemiro’dan geldi. Premier Lig’de oynadığı son 4 maçta da kaybetmeyen Erik ten Hag’ın öğrencileri, zirve takibini devam ettiriyor. Hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde FC Sheriff’i 3-0 ile geçen Manchester United’da moraller yerinde. Cristiano Ronaldo’da affedildi ve hafta içi FC Sheriff karşısında maça ilk 11’de başladı ve golünü attı. Premier Lig’de bu hafta Old Trafford’da West Ham’ı konuk edecek Manchester United, maçın net favorisi. Karşılaşma öncesinde Manchester United’da Raphael Varane ve Anthony Martial sakat olan isimler.

West Ham Moralli

West Ham’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta iç sahada Bournemouth’u konuk eden West Ham, sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldılar. Haftayı 3 puan ile kapatan Londra ekibi, bu sezon Premier Lig’de 4. kez galibiyet sevinci yaşadı. Düşme hattı ile aradaki puan farkını 5’e çıkartan David Moyes’un öğrencileri, biraz olsun nefes aldı diyebiliriz. Crystal Palace ve Brentford’un puan kaybettiği haftayı 3 puan ile geçmeyi başardılar. Bu hafta Manchester United’a konuk olacak West Ham’da Lucas Paqueta, Maxwel Cornet ve Nayef Aguerd’ın sakatlıkları sürüyor.

Manchester United – West Ham Maç Bilgileri

Manchester United – West Ham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 3 kanalından Türkiye saati ile 19.30’da canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Old Trafford Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester United’da Raphael Varane ve Anthony Martial sakat olan isimler. West Ham’da Lucas Paqueta, Maxwel Cornet ve Nayef Aguerd’ın sakatlıkları sürüyor.

Manchester United’ın 11’i Belli mi?

Manchester United’ın muhtemel kadrosu: David De Gea, Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Tyrell Malacia, Casemiro, Christian Eriksen, Bruno Fernandes, Antony Jadon Sancho, Markus Rashford

West Ham'ın ilk 11’i Belli mi?

West Ham’ın muhtemel kadrosu: Lukas Fabianski, Vladimir Coufal, Kurt Zouma, Thilo Kehrer, Aaron Creswell, Tomas Soucek, Declan Rice, Jarrod Bowen, Lucas Paqueta, Pablo Fornals, Gianluca Scamacca

İddaa Tahmini

Manchester United, maçın favorisi. Bu sezon Old Trafford’da iyi sonuçlar alıyorlar. Son 4 maçta 8 puan toplayan Manchester United, zirve takibini sürdürüyor. West Ham karşısında kazanırlar ve 3 puanın sahibi olurlar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.50

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester United, tek golle kazandı. Markus Rashford’un golüyle West Ham’ı 1-0 mağlup ettiler.