Lig1 iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Angers Bahis Tahmini 30.10.2022

Monaco‘nun evinde rakibi Angers. Fransa Ligue 1‘in alt ve üst sıralarını yakından ilgilendiren mücadele, 30 Ekim Pazar günü sahne alacak. Türkiye saati ile 17:00’de start alacak mücadele, beIN CONNECT ekranlarından yayınlanacak.

Betraod, Monaco galibiyetine 1.37, beraberliğe 5.40, Angers galibiyetine ise 7.70 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.49, 2.5 Alt 2.62 oran kazandırıyor.

Monaco Galibiyet Hedefinde

Monaco önce Fransa Ligue 1’de ardından UEFA Avrupa Ligi’nde puan kayıpları yaşadı. Ev sahibi, Lille derbisinden 4-2’lük mağlubiyetle dönerken, Fransa Ligue 1 sahnesinde tam 6 hafta sonra tekrar yenilgi yaşadı. Golcüleri galibiyet adına her şeyi yaparken, savunma attı ise Lille karşısında iyi bir sınav veremedi. Liderin 11 puan gerisine düşen Monaco, UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nda ise liderlik şansını değerlendiremedi. Lider Ferencvaros’a deplasmanda konuk olan Monaco, 1-1’lik beraberlikle yetindi. Son haftaya girilirken 7 puanla 2. sırada yer alan ev sahibinin, lider ile arasında 3 puan fark bulunuyor. Monaco yeniden iki kulvarda birden yükselişe geçmek istiyor.

Angers Dipten Kurtulamadı

Fransa Ligue 1’de ilk 12 haftanın en zayıf halkası Angers oldu. Gerald Baticle yönetiminde yoluna devam eden konuk ekip, 12 haftalık fikstürden sadece 2 galibiyet çıkarabildi. Son 4 haftada sırasıyla Marsilya, Strasbourg, Toulouse ve Renns karşısında mağlubiyetlerden kurtulamayan konuk ekipte teknik adamın tahtı sallanıyor. Montpellier ve Nice dışında hiçbir rakibine üstünlük kurmayı başaramayan Angers, bu hafta Monaco deplasmanına çıkacak. Kalesinde tam 29 gole engel olmayı başaramayan konuk ekip, ligin en zayıf savunma performansıyla karşımıza çıkacak. Angers geçen hafta Rennes karşısında sergilediği futbol ve aldığı mağlubiyetin ardından güven vermemeye devam etti.

Monaco – Angers Maç Bilgileri

Monaco – Angers Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN CONNECT ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı . Mücadele Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco takımında Ruben Aguilar’ın sakatlığı devam ediyor. Angers cephesinde Lois Diony’nin sakatlığı devam ediyor.

Monaco’nun11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Caio Henrique, Benoit Badiashile, Axel Disasi, Eliot Matazo, Jean Lucas, Krepin Diatta, Wissam Ben Yedder, Breel Embolo, Takumi Minamino, Vanderson.

Angers’in 11’i Belli mi?

Angers’in muhtemel kadrosu: Paul Bernardoni, Miha Blazic, Souleyman Doumbia, Batista Mendy, Cedric Hountondji, Azzedine Ounahi, Pierrick Capelle, Halid Sabanovic, Adrien Hunou, Sada Thioub, Lois Diony.

İddaa Tahmini

Üst sıra iddiasını sürdürmek isteyen Monaco, Avrupa dönüşünde Angers karşısına çıkıyor. Rakibinden çok daha iyi bir sezon geçiren Monaco, taraftar desteğiyle galip gelmeyi başaracaktır.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.22

Betroad Oranı: MS 1, Oran 1.37

Maç Sonucu: 2-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco evinde Fransa Ligue 1’in zayıf halkalarından Angers’i mağlup etti. Ev sahibi Embolo ve Golovin’in golleriyle kazandı.