LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Real Sociedad Real Betis İddaa Tahmini 30.10.2022

İspanya La Liga’da üst sıraları yakından ilgilendiren bir karşılaşma. Real Betis deplasmanda, Real Sociedad’ın konuğu olacak. Karşılaşma saat 23.00’de başlayacak ve S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Real Sociedad ve Real Betis arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Real Sociedad kazanır 2.08, beraberlik 3.45, Real Betis kazanır ise 3.70 olarak açıklanmış.

Real Sociedad 5 Maç Sonra Kaybetti

Real Sociedad, geçtiğimiz haftayı mağlubiyet ile kapatan takımlardan biriydi. Nuevo Jose Zorrilla’da Valladolid’e konuk olan Real Sociedad’ın kazanması bekleniyordu ama beklenen olmadı. Rakibine 1-0 mağlup olan Real Sociedad’ın 5 maçlık galibiyet serisi de sona ermiş oldu. Atletico Madrid, Barcelona ve Real Madrid’in kazandığı haftayı puansız geçen Real Sociedad, zirve yarışında önemli bir kayıp yaşamış oldu. Hafta içi ise UEFA Avrupa Ligi’nde Omonia Nicosia deplasmanında 2-0 kazanan Real Sociedad, grupta liderliğini sürdürdü. Bu hafta ligde Real Betis’i konuk edecek Real Sociedad’ı zor bir maç bekliyor. Karşılaşma öncesinde Real Sociedad’da Mohamed Ali Cho, Umar Sadiq ve Mikel Oyarzabal’ın sakatlıları sürüyor.

Real Betis Evinde Kaybetti

Real Betis, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Atletico Madrid karşısında puan alamadı. Sahadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Real Betis, zirve yarışında yara almış oldu. Benito Villamarin’de bu sezon ilk kez puan kaybeden Manuel Pellegrini’nin öğrencileri, topladığı 20 puan ile La Liga’da 5. sırada yer alıyor. Bu hafta Anoeta’da konuk olacakları Real Sociedad ile aralarında sadece 2 puanlık fark var. Hafta içi ise Avrupa Ligi’nde Ludogorets’i deplasmanda 1-0 mağlup eden Real Betis, gruptan lider çıkmayı da garantiledi. Maç öncesinde Real Betis’de Juanmi’nin sakatlığı devam ediyor.

Real Sociedad – Real Betis Maç Bilgileri

Real Sociedad – Real Betis Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de S SPORT PLUS kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Anoeta Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Sociedad’da Mohamed Ali Cho, Umar Sadiq ve Mikel Oyarzabal’ın sakatlıları sürüyor. Real Betis’de Juanmi’nin sakatlığı devam ediyor.

Real Sociedad'ın ilk 11’i Belli mi?

Real Sociedad’ın muhtemel kadrosu: Andoni Zubiaurre, Diego Rico, Igor Zubeldia, Robin Le Normand, Andoni Gorosabel, Brais Mendez, Asier Illaramendi, Ander Barrenetxea, Mikel Merino, Takefuso Kubo, Alexander Sörloth

Real Betis'in ilk 11’i Belli mi?

Real Betis’in muhtemel kadrosu: Joel Robles, German Pezzella, Victor Ruiz, Luiz Felipe, Alex Moreno, Guido Rodriguez, William Carvalho, Joaquin, Luiz Henrique, Sergio Canales, Borja Iglesias

İddaa Tahmini

Taraf bahsi açısından zor bir karşılaşma. En mantıklı seçim gollere yönelmek. Her iki takımında hücum hattı kaliteli ayaklardan oluşuyor. Anoeta’da karşılıklı goller izleriz.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.64

Bets10 Oranı: KGVAR, Oran 1.83

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Sociedad, yine puan kaybetti. Anoeta’da konuk ettiği Real Betis’e 2-0 mağlup oldu.