Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Spezia Fiorentina Bahis Tahmini 30.10.2022

İtalya Serie A Ligi’nde 30 Ekim Pazar günü 12. hafta heyecanı devam ederken, Spezia sahasında Fiorentina’yı konuk edecek. S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 17:00’de sahne alacak.

Hovarda, Spezia galibiyetine 3.95, beraberliğe 3.55, Fiorentina galibiyetine ise 1.98 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.80, KGYOK 2.00 oran kazandırıyor.

Spezia Etkisiz Kaldı

Geçtiğimiz hafta konuk olduğu Salernitana deplasmanından eli boş dönen Spezia, 1-0’lık mağlubiyetle birlikte son 4 haftanın zayıf halkaları arasında yer aldı. 4 haftalık fikstürden 1 puan çıkarabilen ev sahibi, Cremonese ile berabere kalırken, Lazio, Monza ve Salernitana karşısında ise gol dahi atamadan mağlup oldu. 12 hafta sonunda kalesinde tam 20 gole engel olamayan Luca Gotti’nin öğrencileri, sadece 9 gol buldu. Ligin en zayıf hücum ve savunma performanslarından birini sergileyen Spezia, düşme hattından 3 puan uzaklıkta Fiorentina karşısına çıkacak. Ev sahibi 12 haftalık performansıyla güven vermekten çok uzakta.

Fiorentina Galibiyet Hedefinde

İtalya Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Fiorentina, teselliyi UEFA Konferans Ligi’nde buldu. İtalya Serie A Ligi’nde 4 maçtır kazanamayan, 12 haftanın ise 10’unda puan kaybeden Vincenzo Italiano’nun öğrencileri, UEFA Konferans Ligi’nde ise 3 haftadır kazanıyor. Liderlik koltuğunun ortağı olmayı başaran Fiorentina, son hafta zirve için Başakşehir ile çekişecek. Bu hafta kendisi gibi zor günler geçiren Spezia karşısına çıkacak olan konuk ekip, 13. hafta öncesi lige moralli dönüyor. Fiorentina’da hedef 3 puan.

Spezia – Fiorentina Maç Bilgileri

Spezia – Fiorentina Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport 2 ve S Sport Plus ekranlarından Türkiye saati ile 17.00’de naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alberto Picco Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Spezia’da Viktor Kovalenko’nun sakatlığı devam ediyor. Fiorentina’da ise Gaetano Castrovilli, Nicolas Gonzalez, Riccardo Sottil’in sakatlıkları devam ediyor.

Spezia’nın 11’i Belli mi?

Spezia’nın muhtemel kadrosu: Bartlomiej Dragowski, Jacopo Sala, Mattia Caldara, Jakub Kiwior, Dimitrios Nikolaou, Simone Bastoni, Arkadiusz Reca, Kevin Agudelo, Mehdi Bourabia, Mbala N’Zola, Emanuel Gyasi.

Fiorentina’nın 11’i Belli mi?

Fiorentina’nın muhtemel kadrosu: Pierluigi Gollini, Nikola Milenkovic, Lucas Martinez, Cristiano Biraghi, Aleksa Terzic, Youssef Maleh, Giacomo Bonaventura, Riccardo Saponara, Rolando Mandragora, Christian Kouame, Jonathan Ikone.

İddaa Tahmini

Son 4 haftadan 1 puan çıkarabilen Spezia ile Fiorentina karşı karşıya geliyor. Kalesini gole kapatmakta zorlanan iki takımında, karşılıklı gollerle haftayı noktalayacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.59

Hovarda Oranı: KGVAR, Oran 1.80

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fiorentina 10 kişi kalan Spezia’yı deplasmanda mağlup etti. Konuk ekip İtalya Serie A Ligi’nde tam 4 hafta sonra galip gelmeyi başarırken, iki takımda skor üretti.