Bundesliga iddaa tahminleri ve analizleri

Union Berlin Mönchengladbach İddaa Tahmini 30.10.2022

İddaa fikstüründe 30 Ekim Pazar günü yer alan Almanya Bundesliga mücadelesinde, lider Union Berlin ile 10. sıradaki Mönchengladbach karşı karşıya gelecek. beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından canlı yayınlanacak maçın başlama saati 17:30.

intobet, Union Berlin galibiyetine 2.06, beraberliğe 3.48, Mönchengladbach galibiyetine ise 3.72 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 1.78, beraberliğe 3.07, konuk ekibe ise 3.16 oran veriyor.

Union Berlin Bundesliga’da Lider

Almanya Bundesliga’nın 11. haftasını mağlubiyetle kapatmasına rağmen, liderlik koltuğundaki yerini koruyan Union Berlin, UEFA Avrupa Ligi’nde ise 5. haftayı galibiyetle kapattı. Dortmund karşısında aldığı harika Bundesliga galibiyetinin ardından, ligin zayıf halkalarından Bochum’a kaybeden ev sahibi, 23 puanla liderlik koltuğunda oturmaya devam ediyor. UEFA Avrupa Ligi’nde ise Braga’yı mağlup etmeyi başaran Urs Fischer’in öğrencileri, puanını 9’a yükseltti. Avrupa sahnesinde 3’te 3 yaparak yükselişe geçen Union Berlin, son haftaya girilirken 9 puanla 2. sırada yer alıyor. Gruptan çıkmak adına büyük bir avantaj elde eden ve lige moralli dönen Union Berlin, Gladbach karşısında liderlik koltuğunu korumak istiyor.

Mönchengladbach Kayıplara Devam Etti

Almanya Bundesliga’nın 11. haftası sahasında Frankfurt’u konuk eden Mönchengladbach, maça kötü bir başlangıç yaptı. İlk 45 dakikayı 3-0 geride kapatan konuk ekibe ikinci yarıda Marcus Thuram’ın tek golü yeterli olmadı. 2-2’lik Wolfsburg beraberliğinin ardından puan kayıplarına devam eden Gladbach, ilk 11 haftadan henüz üst üste galibiyet çıkaramadı. İstikrardan uzak kalan ve Daniel Farke’nin öğrencileri, 10. sıraya kadar geriledi. Üst sıralardan uzak kalan konuk ekip, Avrupa’dan yorgun dönen Union Berlin karşısında toparlanmak istiyor. Kalesinde 17 gole engel olmayı başaramayan konuk ekip, rakip filelere ise 19 gol gönderdi. Gladbach bu sezon bol gollü mücadelelere imza attı.

Union Berlin – Mönchengladbach Maç Bilgileri

Union Berlin – Mönchengladbach Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma beIN SPORTS 4 ve tivibu SPOR 2 ekranlarından Türkiye saati ile 17.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Alte Forsterei Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Union Berlin’de Sven Michel’in sakatlığı devam ediyor. Gladbach cephesinde ise Yann Sommer, Hofmann, Neuhaus, Wolf ve Ko Itakura’nın sakatlıkları devam ediyor. Kouadio Kone ise kart cezalısı.

Union Berlin’in 11’i Belli mi?

Union Berlin’in muhtemel kadrosu: Frederik Ronnow, Julian Ryerson, Christopher Trimmel, Robin Knoche, Diogo Leite, Paul Jaeckel, Andras Schafer, Janik Haberer, Rani Khedira, Jordan Siebatcheu, Sheraldo Becker.

Mönchengladbach’ın 11’i Belli mi?

Mönchengladbach’ın muhtemel kadrosu: Moritz Nicolas, Ramy Bensebaini, Joseph Scally, Lars Stindl, Nico Elvedi, Marvin Friedrich, Julian Weigl, Patrick Herrmann, Christoph Kramer, Marcus Thuram, Alassane Plea.

İddaa Tahmini

Avrupa,’dan yorgun dönen Union Berlin, Almanya Bundesliga’da liderlik koltuğunu korumak istiyor. Gladbach ise puan kayıplarına çare arıyor. Zorlu mücadelede iki takımında karşılıklı goller bulacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.54

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.72

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Haftaya lider giren Union Berlin, taraftarı önünde Mönchengladbach’ı mağlup etmeyi başardı ve zirvedeki yerini korudu. İki takımda 90 dakika sonunda rakip fileleri havalandırmayı başardı.