TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Giresunspor İddaa Tahmini 31.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de heyecan devam ediyor. Başakşehir evinde, Giresunspor karşısında 3 puan arayacak. Karşılaşma saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 1 kanalından takip edilebilecek.

Başakşehir ve Giresunspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın intobet oranları şu şekilde verilmiş. Başakşehir kazanır 1.56, beraberlik 3.95, Giresunspor kazanır ise 5.55 olarak açıklanmış.

Başakşehir’de Hedef 3 Puan

Başakşehir’de moraller bozuk. Son haftalarda beklenmedik mağlubiyetler yaşayan Başakşehir, Süper Lig’de ve Konferans Ligi’nde geçen haftayı mağlubiyet ile kapattı. Süper Lig’de önce Fenerbahçe deplsamanında 1-0 kaybeden Başakşehir, hafta içi ise Konferans Ligi’nde konuk olduğu Fiorentina’ya 2-1 kaybetti. Golcü Luka Jovic’i tutamadılar ve sahadan puansız ayrıldılar. Süper Lig’de geçen hafta Fenerbahçe karşısında alınan mağlubiyet ile liderin 3 puan gerisine düşen Başakşehir, bu hafta Giresunspor karşısında 3 puan arayacak. Maç öncesinde Başakşehir’de Mesut Özil sakat. Deniz Türüç ise kart cezalısı.

Giresunspor 7 Maçtır Kazanamıyor

Giresunspor’da işler yolunda gitmiyor. Süper Lig’de haftalardır galibiyet hasreti çeken Giresunspor, geçtiğimiz hafta iç sahada konuk ettiği Ankaragücü karşısında da galibiyet alamadı. 1-0 geriye düştüğü maçta Bajic’in golüyle 1-1’i bulan Karadeniz ekibi, bu maçta da 2 puan bırakmış oldu. Süper Lig’de oynadıkları son 7 maçta galibiyet alamayan Hakan Keleş’in ekibi, düşme hattında yer alıyor. Bu hafta Başakşehir’e konuk olacak Giresunspor’da Alper Uludağ kart cezalısı.

Başakşehir – Giresunspor Maç Bilgileri

Başakşehir – Giresunspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 20.00’de Beın Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Mesut Özil sakat. Deniz Türüç ise kart cezalısı. Giresunspor’da Alper Uludağ kart cezalısı.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ahmed Touba, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Lucas Biglia, Bertrand Traore, Mounir Chouiar, Serdar Gürler, Stefan Okaka

Giresunspor'un ilk 11’i Belli mi?

Giresunspor’un muhtemel kadrosu: Hayrullah Bilazer, Alper Uludağ, Alexis Perez, Erol Can Akdağ, Serkan Piçinciol, Robert Mejia, Borja Sainz, Rahmetullah Berişbek, Hamidou Traore, Jorman Campuzano, Riad Bajic

İddaa Tahmini

Başakşehir, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Fenerbahçe deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile döndü. Süper Lig’de son 3 maçta 2. Kez kaybettiler ve zirve yarışının gerisinde kaldılar. Giresunspor ise düşme hattında ve tam 7 maçtır galibiyete hasret. Başakşehir’den iç sahada galibiyet bekliyorum. Başakşehir, 3 puanı kapar.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.34

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.56

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, hata yapmadı. Giresunspor’u 3-1 mağlup ettiler ve lider Fenerbahçe’nin takibini sürdürdüler.