LaLiga iddaa tahminleri ve analizleri

Elche Getafe Bahis Tahmini 31.10.2022

İspanya La Liga’da alt sıralardan kurtulmak isteyen Elche iç sahada, Getafe’yi konuk edecek. Mücadelenin saat 22.00’de başlayacağını ve S SPORT Plus kanalından yayınlanacağını belirtelim.

Elche ile Getafe zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın Hovarda oranlarını ele alacak olursak Elche galibiyetinin 2.70, beraberlik tercihinin 3.00, Getafe galibiyetinin ise 2.95 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Elche Ligin Dibinde

Elche, La Liga’da puan kayıpları yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta sonu Espanyol’un konuğu olan Jorge Almiron’un öğrencileri, sahadan 2-2’lik beraberlik ile ayrıldı. Bu sonucun ardından 2 puan bırakan Elche’nin La Liga’da galibiyet hasreti ise 11 maça çıkmış oldu. La Liga’da bu sezon galibiyet alamayan tek takım konumunda olan Elche, üst üste 11 maçtır kazanamıyor. Ligin dibine demir atan Elche, bu hafta Getafe’yi ağırlayacak. Maç öncesinde Elche’de Helibelton Palacios ve Javier Pastore sakat olan isimler.

Getafe 5 Maçtır Kazanamıyor

Getafe, geçtiğimiz haftayı beraberlik ile kapatan takımlardan biriydi. Celta Vigo deplasmanına konuk olan Quique Flores’in öğrencileri, rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Enes Ünal’ın golüyle öne geçen Getafe, 89. Dakikada yediği golle 1 puana razı oldu. La Liga’da üst üste 5 maçtır galibiyet alamayan Getafe’de moraller bozuk. Düşme hattı ile de aralarında 2 basamak var. Bu hafta Manuel Martinez Valero’da Elche’ye konuk olacak Getafe’de Fabricio Angileri ve Mauro Arambarri’nin sakatlıkları devam ediyor.

Elche – Getafe Maç Bilgileri

Elche – Getafe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 22.00’de S SPORT Plus kanalından canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Manuel Martinez Valero Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Elche’de Helibelton Palacios ve Javier Pastore sakat olan isimler. Getafe’de Fabricio Angileri ve Mauro Arambarri’nin sakatlıkları devam ediyor.

Elche'nin ilk 11’i Belli mi?

Elche’nin muhtemel kadrosu: Edhar Badia, Pedro Bigas, Diego Gonzalez, Antonio Barragan, Johan Mojica, Gerard Gumbau, Fidel Chaves, Omar Mascarell, Pere Milla, Guido Carrillo, Lucas Perez

Getafe'nin ilk 11’i Belli mi?

Getafe’nin muthtemel kadrosu: Getafe’nin muhtemel kadrosu: David Soria, Djene Dakonam, Mathias Oliveira, Stefan Mitrovic, Jakub Jankto, Florentino, Nemanja Maksimovic, David Timor, Mauro Arambarri, Borja Mayoral, Enes Ünal

İddaa Tahmini

İki takımda son haftalarda galibiyet alamıyor. Elche, sezon başından bu yana galibiyet ile tanışamadı. Getafe ise son haftalarda puan alıyor ama alt sıralardan kurtulamadılar. Getafe, rakibine nazaran daha çok puan topladı. Elche deplasmanında da 3 puana yakın olan taraflar.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.49

Hovarda Oranı: MS 2, Oran 2.95

Maç Sonucu: 0-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Getafe, Enes Ünal’ın tek golüyle 3 puana uzandı. Elche deplasmanında 1-0 kazandılar ve kötü gidişatı sona erdirdiler.