Serie A iddaa tahminleri ve analizleri

Hellas Verona Roma İddaa Tahmini 31.10.2022

İddaa fikstüründe 31 Ekim Pazartesi günü yer alan İtalya Serie A Ligi mücadelesinde, Hellas Verona ile Roma karşı karşıya gelecek. Türkiye saati ile 20:30’da başlama düdüğü çalınacak mücadele, S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Bets10, Hellas Verona galibiyetine 4.15, beraberliğe 3.55, Roma galibiyetine ise 1.92 oran belirlemiş durumda. İddaa ise ev sahibine 3.59, beraberliğe 3.14, konuk ekibe ise 1.66 oran veriyor.

Hellas Verona’da Kabus Devam Ediyor

İtalya Serie A Ligi’nin 11. haftasında Sassuolo deplasmanına konuk olan Hellas Verona, Federico Ceccherini’nin golüyle henüz 2. dakikada rakibine üstünlük kurmayı başarırken, skoru koruyamadı. Savunma zafiyetleri bir kez daha ev sahibini mağlubiyete sürüklerken, Hellas Verona ligde son 6 haftanın tamamında mağlup oldu. Son 2 haftada göreve Salvatore Bocchetti’yi getiren ekip, yeni hocasıyla önce Milan, ardından Sassuolo’ya kaybetti. 11 haftadan 5 puan çıkarabilen Hellas Verona, en alt sıradaki Cremonese’nin ardından ligin en zayıf performansını ortaya koydu. Ev sahibinde işler yolunda gitmiyor.

Roma Galibiyetle Döndü

İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta namağlup lider Napoli’ye iç sahada 1-0 kaybeden Roma, liderin 10 puan gerisinde kaldı. Jose Mourinho ve öğrencileri, ligin en formda takımı karşısında maç boyunca iyi bir direnç gösterse de, Dybala’nın yokluğunda skor üretmekten uzak kaldı ve sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. 11 haftadan 22 puan toplayan Roma, ligin 6. sırasında yer alıyor. UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda ise liderlik şansı kalmayan Roma, HJK Helsinki karşısında aldığı hafta içi galibiyetiyle birlikte, gruptan çıkma umutlarını son maça taşıdı. Konuk ekip aynı puana sahip olduğu Ludogorets ile final niteliğinde bir maça çıkacak. Lige galibiyetle dönen Roma, Hellas Verona deplasmanında kazanmaya devam etmek istiyor.

Hellas Verona – Roma Maç Bilgileri

Hellas Verona – Roma Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma S Sport Plus ve S Sport 2 ekranlarından Türkiye saati ile 20.30’da naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Marcantonio Bentegodi Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Hellas Verona’da  Roberto Piccoli, Diego Coppola, Ivan İlic ve Ajdin Hrustic’in sakatlıkları devam ediyor. Roma’da ise Nemanja Matic, Dybala ve Wijnaldum’un sakatlıkları bu hafta devam ediyor.

Hellas Verona’nın 11’i Belli mi?

Hellas Verona’nın muhtemel kadrosu: Lorenzo Montipo, Martin Hongla, Koray Günter, DJosh Doig, Panagiotis Retsos, Darko Lazovic, Adrien Tameze, Josh Doig, Thomas Henry, Kevin Lasagna, Simone Verdi.

Roma’nın 11’i Belli mi?

Roma’nın muhtemel kadrosu: Rui Patricio, Chris Smalling, Matias Vina, Gianluca Mancini, Roger, Leonardo Spinazzola, Gianluca Mancini, Nicola Zalewski, Bryan Cristante, Tammy Abraham, Belotti.

İddaa Tahmini

İtalya Serie  ALigi’nde zirve takibini sürdürmek isteyen Roma, 11 hafta sonunda düşme potasından kurtulmayı başaramayan Hellas Verona karşısında, deplasmanda galip gelmeyi başarır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.66

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 1.92

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: Roma, Serie A Ligi’nde zor günler geçiren Hellas Verona karşısında galibiyet hedefine ulaştı. Konuk ekip 3 golle kazanırken, rakibine ise sadece 1 gol şansı tanıdı. Kazananları tebrik ederiz.