TSL Süper Lig iddaa tahminleri ve analizleri

Sivasspor Antalyaspor İddaa Tahmini 31.10.2022

Spor Toto Süper Lig’de alt sıralardan kurtulmak isteyen iki takım, Sivasspor ve Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.00’de start alacak ve Beın Sports 2 kanalından ekranlara gelecek.

Sivasspor ve Antalyaspor arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Sivasspor kazanır 1.45, beraberlik 5.20, Antalyaspor kazanır ise 7.20 olarak açıklanmış. 

Sivasspor Moralli

Sivasspor’da moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta içi UEFA Konferans Ligi’nde CFR Cluj’u konuk eden Sivasspor, sahadan 3-0’lık net bir galibiyet ile ayrıldı. Bu galibiyetin ardından grupta puanını 10’a çıkartan ve liderliğe yükselen Yiğidolar, gruptan çıkmayı da garantiledi. Süper Lig’de ise geçen hafta Trabzonspor deplasmanında 1-0 kaybettiler. Başakşehir ve Giresunspor galibiyetlerinin ardından mağlup olan Rıza Çalımbay’ın ekibi, düşme hattının 3 basamak üzerinde yer alıyor. Bu hafta Antalyaspor’u konuk edecek Sivasspor’da Leke James ve Robin Yalçın’ın sakatlıkları var.

Antalyaspor Evinde Kazandı

Antalyaspor, geçtiğimiz haftayı galibiyet ile kapatan takımlardan biriydi. İç sahada konuk ettikleri İstanbulspor’u 2-1 mağlup ederek moral buldular. 1-0 geriye düştüğü maçı uzatma dakikalarında attığı golle 2-1 mağlup eden Kırmızı Beyazlılar, bu sezon Süper Lig’de 3. Kez galibiyet sevinci yaşadı. Puanını 10’a yükselten Nuri Şahin’in öğrencileri, düşme hattının da üzerine çıkmış oldu. Bu hafta ise Sivasspor deplasmanına konuk olacaklar. Maç öncesinde Antalyaspor’da Alassane Ndao ve Fredy’nin sakatlıkları sebebiyle oynamaları beklenmiyor.

Sivasspor – Antalyaspor Maç Bilgileri

Sivasspor – Antalyaspor Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma Beın Sports 2 kanalından canlı yayınlanacak. Mücadelenin saat 20.00’de başlayacağını belirtelim.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklamadı. Mücadele Yeni 4 Eylül Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Sivasspor’da Leke James ve Robin Yalçın’ın sakatlıkları var. Antalyaspor’da Alassane Ndao ve Fredy’nin sakatlıkları sebebiyle oynamaları beklenmiyor.

Sivasspor'un ilk 11’i Belli mi?

Sivasspor’un muhtemel kadrosu: Ali Şaşal Vural, Murat Paluli, Caner Osmanpaşa, Dimitris Goutas, Ziya Erdal, Abdul Keita, Fredrik Ulvestad, Dia Seba, Max Gradel, Mustapha Yatabare ,Clinton N’Jie

Antalyaspor'un ilk 11’i Belli mi?

Antalyaspor’un muhtemel kadrosu: Ruud Boffin, Bünyamin Balcı, Christian Luyindama, Fedor Kudryashov, Ömer Toprak, Fernando, Sinan Gümüş, Hakan Özmert, Houssam Ghacha, Luiz Adriano, Haji Wright  

İddaa Tahmini

Sivasspor, son 3 maçta 6 puan topladı. Düşme hattının üzerine çıkmayı başardılar. Hafta içi de Konferans Ligi’nde CFR Cluj’u 3 golle geçtiler. Hücumda üretkenlikleri sürüyor. Antalyaspor’da geçen hafta İstanbulspor’u 2-1 mağlup etti. 6 maç sonra 3 puan sevinci yaşadılar. Taraf bahsi açısından zor bir maç. 3 gol barajının aşılmasını bekliyorum. En az 3 gol izleriz.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.74

Bets10 Oranı: 2.5 ÜST, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Sivasspor, vasat bir performans gösterdiği maçta Antalyaspor’a 2-0 kaybetti. Son 2 maçtan da puan çıkartamadılar.