UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Bayer Leverkusen Club Brugge İddaa Tahmini 01.11.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. Maçında lider Club Brugge deplasmanda, Bayer Leverkusen’in konuğu olacak. Karşılaşmanın saat 20.45’de EXXEN platformundan takip edilebileceğini belirtelim.

Bayer Leverkusen Club Brugge arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Bayer Leverkusen kazanır 1.63, beraberlik 4.46, Club Brugge kazanır ise 5.19 olarak açıklanmış.

Bayer Leverkusen Son Sırada

Bayer Leverkusen, geçtiğimiz hafta konuk olduğu Atletico Madrid deplasmanından 1 puan ile döndü. Wanda Metropolitano’da rakibi ile 2-2 berabere kaldılar. Bu beraberlik ile gruptan çıkma şansları sona erdi ama en azından 3. Sırada yer alma ihtimalleri ise son maça taşınmış oldu. Grupta tek galibiyeti bulunan Bayer Leverkusen, Bundesliga’da ise alt sıralardan kurtulamıyor. Geçtiğimiz hafta sonu konuk oldukları Leipzig deplasmanında 2-0 kaybettiler. Grubun son maçında Club Brugge’u konuk edecek Bayer Leverkusen’de Sardar Azmoun ve Karim Bellarabi sakat olan isimler.

Club Brugge’den İlk Mağlubiyet

Club Brugge, geçtiğimiz hafta içi Jan Breydel’de konuk ettiği Porto’ya farklı kaybetti. Rakibine 4-0 kaybeden Carl Hoefkens’in öğrencileri, Şampiyonlar Ligi’nde grupta ilk kez mağlubiyet yaşadı. 4 maçlık galibiyet serisi sona eren Club Brugge, en yakın takipçisi Porto’nun 1 puan önünde liderliğini devam ettiriyor. Gruptan çıkmayı da garantiledier ve son maçta Bayer Leverkusen’e konuk olacaklar. Grubun ilk maçında karşılaştıkları Bayer Leverkusen’i iç sahada 1-0 mağlup etmişlerdi. Karşılaşma öncesinde Club Brugge’de Clinton Mata’nın sakatlığı sürüyor.

Bayer Leverkusen – Club Brugge Maç Bilgileri

Bayer Leverkusen – Club Brugge Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Bay Arena Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Bayer Leverkusen’de Sardar Azmoun ve Karim Bellarabi sakat olan isimler. Club Brugge’de Clinton Mata’nın sakatlığı sürüyor.

Bayer Leverkusen’in 11’i Belli mi?

Bayer Leverkusen’in muhtemel kadrosu: Lukas Hradecky, Jonathan Tah, Kossonou Odilon, Edmond Tapsoba, Robert Andrich, Kerem Demirbay, Daley Sinkgraven, Exequiel Palacios, Jeremie Frimpong, Moussa Diaby, Patrik Schick

Club Brugge'un ilk 11’i Belli mi?

Club Brugge’un muhtemel kadrosu: Simon Mignolet, Clinton Mata, Brandon Mechele, Abakar Syyla, Bjorn Meijer, Casper Nielsen, Dennis Odoi, Hans Vanaken Skov Olsen, Kamal Sowah, Ferran Jutgla

İddaa Tahmini

Bayer Leverkusen’e galibiyet şart. Atletico Madrid ile 3.’lük için yarıştalar ve bugün puan kabı yaşarlarsa, Avrupa Ligi şansları kalmayacak. Club Brugge, geçen hafta Porto’ya 4-0 kaybetti. Grupta liderler ama Almanya’da işleri zor. Bayer Leverkusen’den 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.42

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 1.63

Maç Sonucu: 0-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılaşma golsüz sona erdi. Bu sonucun ardından Bayer Leverkusen, grubu 3. sırada tamamladı ve yollarına Konferans Ligi’nde devam edecekler.