İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 01.11.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi Gruplarında son hafta heyecanı 1 Kasım Salı akşamı başlarken, 3 güvendiğimiz mücadeleyi kupon olarak hazırladık. Bol şanslar.

Bayern Münih – İnter: MS 1 ve 2.5 ÜST, 1.62 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; Bayern Münih sahasında İnter’i konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda Son 16 biletini cebine koyan iki takım, son hafta maçına 1 Kasım Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00’te karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı EXXEN. UEF Şampiyonlar Ligi’nde ilk 5 hafta Bayern Münih rüzgarları esti. C Grubu’nda 5’te 5 yapmayı başaran Almanya devi, liderliği garantiledi ve Son 16 biletini cebine koydu. 5 haftalık fikstürde 16 gol bulmayı başaran ve kalesini 4 maçta gole kapatan Nagelsmann’ın öğrencileri, sergilediği futbolla şampiyonluğun en güçlü adayları arasına girdi. Son olarak Nou Camp deplasmanında Barcelona engelini 3-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran Bayern Münih, kapanış maçına deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başardığı İnter karşısında çıkacak. Şampiyonlar Ligi dönüşü Almanya Bundesliga’da Mainz 05’i iç sahada 6-2’lik skorla mağlup etmeyi başaran Bayern Münih, iki kulvarda birden durdurulamıyor. İnter iki kulvarda birden kazanmaya devam ediyor. Şampiyonlar Ligi dönüşü İtalya Serie A Ligi’nde Sampdoria’yı iç sahada 3-0 mağlup ederek 4’te 4 yapmayı başaran Simone Inzaghi’nin öğrencileri, zirve takibini sürdürüyor. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda ise geçtiğimiz hafta Viktoria Plzen’i 4-0 mağlup eden İnter, Barcelona ile puan farkını 6’ya çıkardı ve Son 16 Turu’nu garantiledi. Son maçına liderliği garantileyen Bayern Münih karşısında çıkacak olan konuk ekip, prestij mücadelesi verecek. İlk maçta Almanya temsilcisine iç sahada 2-0’lık skorla kaybeden İnter, ilk maçın intikamını almak istiyor. Konuk ekip iki kulvarda birden yükselişte. Üzerindeki baskıyı gruptan çıkarak atlatmayı başaran konuk ekip, kapanışı Bayern Münih galibiyetiyle yapmak istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’na damga vuran Bayern Münih, tüm maçlarını kazanarak Son 16’ya gitmek istiyor. Ev sahibinin gollerine ve galibiyetlerine devam edeceğini düşünüyorum. Bayern Münih kazanır ve mücadelede 2.5 gol barajı aşılır.

Marsilya – Tottenham: İY 0, 1.93 (iddaa) – 2.19 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda son haftaya Son 16 umutlarıyla giren Marsilya ile Tottenham, 1 Kasım Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00’te karşı karşıya geliyor. Maçın yayın ekranı EXXEN platformu. UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda haftayı 4-3’lük Frankfurt mağlubiyetiyle kapatan Marsilya, Fransa Ligue 1’de ise Strasbourg engeline takıldı ve 2-2’lik beraberlikle birlikte son 4 haftadan 1 puan çıkarabildi. Sezona harika başlayan Igor Tudor’un öğrencileri, düşüşe geçti. Fransa Ligue 1’de zirve yarışından adım adım uzaklaşan ev sahibi, devler sahnesinde ise son maçta kazanmak zorunda. 5 maçtan 6 puan çıkarabilen Marsilya, D Grubu’nun en alt sırasında yer alıyor. Lider ile arasında 2 puan fark bulunan ev sahibi, ilk maçta 2-0 mağlup olduğu Tottenham karşısında kazanmak zorunda. İki kulvarda birden kötü gidişata çare arayan Tudor’un öğrencileri, gözünü 3 puana ve Son 16 biletine dikti. Tottenham, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda son haftaya lider giriyor. Antonio Conte ve öğrencileri, 5 haftalık fikstürden 8 puan toplamayı başarırken, liderlik koltuğunda yer almayı başardı. 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyete imza atan İngiliz devi, sadece Sporting deplasmanından eli boş döndü. Bu hafta ilk maçta 2-0 mağlup ettiği Marsilya karşısına çıkacak olan konuk ekipte hedef 3 puan. İngiltere Premier Lig’da alınan üst üste 2 mağlubiyetin ardından Bournemouth deplasmanından galibiyetle dönerek güven tazeleyen ve Premier Lig’de zirve takibini sürdüren Tottenham, şu  ana kadar iki kulvarda da hedeflerine ulaşmış durumda. Tottenham son maçta gruptan çıkma fırsatını kaçırmak istemiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda son haftaya Son 16 umutlarıyla girecek olan Marsilya ile Tottenham karşı karşıya geliyor. Dev maçta iki takımında ilk 45 dakikada hataya yer vermeyeceğini ve soyunma odasına eşitlikle gireceğini düşünüyorum.

Rangers – Ajax: 2.5 ÜST, 1.37 (iddaa) – 1.57 (Bets10) ; 1 Kasım Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son hafta mücadelesinde, Rangers ile Ajax karşı karşıya gelecek. Mücadele EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Rangers, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda dipten kurtulamadı. 5. maçlar son erip, grubun son haftası geldiğinde ev sahibi en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. 5 maçtan puan dahi çıkarmayı başaramayan Giovanni van Bronckhorst’un öğrencileri, kalesinde 19 gole engel olamadı. Rakip filelere ise sadece 1 gol gönderebilen Rangers, Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. UEFA Avrupa Ligi’ne gidebilmeleri içinse, deplasmanda 4-0 kaybettikleri Ajax karşısında en az 4 farkla galip gelmeleri gerek. Rakibine karşı ilk maçta hiçbir varlık gösteremeyen ve geri kalan 4 haftada da etkisiz futboluna devam eden Rangers’ın, Avrupa defterini bu maçla birlikte kapatacağını düşünüyorum. Puansız olarak yoluna devam eden İskoçta temsilcisi, Ajax karşısında etkisiz kalmaya devam edecektir. UEFA Şampiyonlar Ligi defterini kapatan bir diğer takım ise Ajax oldu. Hollanda temsilcisi ilk maçta Rangers engelini 4-0’lık galibiyetle geçmeyi başarırken, gruba harika bir başlangıç yaptı. Sonraki 4 haftadan ise mağlubiyetlerle ayrılan Ajax, Napoli ve Liverpool karşısında yetersiz kaldı. 3 puanla 3. sırada yer alan Alfred Schreuder’in öğrencileri, bu hafta İskoçya deplasmanında büyük bir hezimet yaşamazsa, UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek. İlk maçta Rangers engelini zorlanmadan geçen Ajax, büyük bir avantaja sahip. Şampiyonlar Ligi’nde hayal kırıklığı yaşayan konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi’ne galibiyetle gitmek istiyor. Rangers’ın yoluna devam edebilmek için en az 4 gollü bir galibiyete ihtiyacı var. Grubun son haftasında iki takımında iyi hücum performansları sergileyeceğini ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

Toplam İddaa Oranı: 4.28

Bets10 Bahis Oranı: 34.38