UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Manchester City Sevilla İddaa Tahmini 02.11.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu 6. Maçında Manchester City evinde, Sevilla’yı konuk edecek. Saat 23.00’de başlayacak karşılaşma EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Manchester City Sevilla arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde. Manchester City kazanır 1.24, beraberlik 6.95, Sevilla kazanır ise 12.20 olarak açıklanmış.

Manchester City Takipte

Manchester City’de moraller yerinde. Geçtiğimiz hafta sonu Premier Lig’de Leicester City’e konuk olan Manchester City, Kevin De Bruyne’un attığı tek golle 1-0 kazandı ve 3 puanın sahibi oldu. Lider Arsenal’ın 2 puan gerisinde takibini sürdürüyorlar. Şampiyonlar Ligi’nde ise gruptan çıkmayı garantileyen Pep Guardiola’nın ekibi, 11 puan ile lider konumda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Signal İduna Park’da konuk oldukları Borussia Dortmund ile golsüz berabere kalmışlardı. Grubun son maçında Sevilla’yı konuk edecek Manchester City, maçın net favorisi olarak gösteriliyor. Maç öncesinde Manchester City’de Oliver Torres ve Jesus Corona kadroda yer almıyor.

Sevilla Kabustan Uyanamıyor

Sevilla, La Liga’da kabus dolu bir sezon geçiriyor. Jorge Sampaoli’nin gelişi de pek çare olamamışa benziyor. Geçtiğimiz hafta sonu Ramon Sanchez Pizjuan’a Rayo Vallecano’yu konuk eden Sevilla, sahadan 1-0’lık mağlubiyet ile ayrıldı. La Liga’da oynadıkları son 3 maçı da kazanamadılar. Şampiyonlar Ligi’nde ise 5 hafta geride kaldı ve Sevilla’nın sadece 1 galibiyeti bulunuyor. Geçen hafta Kopenhag’ı 3-0 mağlup ettiler ve Avrupa Ligi’nde yer almayı garantilediler. Bu hafta ise Etihad’da Manchester City’e konuk olacaklar. Maç öncesinde Sevilla’da Oliver Torres ve Jesus Corona kadroda yer almıyor. 

Manchester City – Sevilla Maç Bilgileri

Manchester United – Sevilla Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma saat 23.00’de EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Etihad Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Manchester City’de Oliver Torres ve Jesus Corona kadroda yer almıyor. Sevilla’da Oliver Torres ve Jesus Corona kadroda yer almıyor. 

Manchester City'nin11’i Belli mi?

Manchester City’nin muhtemel kadrosu: Ederson, Sergio Gomez, Ruben Dias, John Stones, Joao Cancelo, Kevin De Bruyne, Rodri, Bernardo Silva, Phil Foden, Jack Grealish, Erling Haaland

Sevilla'nın ilk 11’i Belli mi?

Sevilla’nın muthtemel kadrosu: Bono, Jesus Navas, Marcao, Nianzou Kouassi, Marcos Acuna, Nemanja Gudelj, Joan Jordan, Suso, Erik Lamela, Isco, Youssef En Nesyri

İddaa Tahmini

Sevilla, grubu 3. Sırada tamamlamayı garantiledi. Yollarına UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecekler. 5 maçta sadece 1 galibiyetleri var. Sezon başından bu yana vasat bir performans gösteriyorlar. Manchester City ile gruptan çıkmayı garantiledi. 11 puan ile liderler. Etihad’da Sevilla’yı farklı geçerek grubu lider bitirirler.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.42

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.67

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Manchester City, 1-0 geriye düştüğü maçta Sevilla’yı 3-1 mağlup etti ve grubu lider tamamladı.