UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Marsilya Tottenham İddaa Tahmini 01.11.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu‘nda son haftaya Son 16 umutlarıyla giren Marsilya ile Tottenham, 1 Kasım Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00’te karşı karşıya geliyor. Maçın yayın ekranı EXXEN platformu.

Bets10, Marsilya galibiyetine 2.97, beraberliğe 3.54, Tottenham galibiyetine ise 2.43 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.86, 2.5 Alt 1.98 oran kazandırıyor.

Marsilya Kazanmak Zorunda

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda haftayı 4-3’lük Frankfurt mağlubiyetiyle kapatan Marsilya, Fransa Ligue 1’de ise Strasbourg engeline takıldı ve 2-2’lik beraberlikle birlikte son 4 haftadan 1 puan çıkarabildi. Sezona harika başlayan Igor Tudor’un öğrencileri, düşüşe geçti. Fransa Ligue 1’de zirve yarışından adım adım uzaklaşan ev sahibi, devler sahnesinde ise son maçta kazanmak zorunda. 5 maçtan 6 puan çıkarabilen Marsilya, D Grubu’nun en alt sırasında yer alıyor. Lider ile arasında 2 puan fark bulunan ev sahibi, ilk maçta 2-0 mağlup olduğu Tottenham karşısında kazanmak zorunda. İki kulvarda birden kötü gidişata çare arayan Tudor’un öğrencileri, gözünü 3 puana ve Son 16 biletine dikti.

Tottenham Zirveyi Bırakmadı

Tottenham, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda son haftaya lider giriyor. Antonio Conte ve öğrencileri, 5 haftalık fikstürden 8 puan toplamayı başarırken, liderlik koltuğunda yer almayı başardı. 2 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyete imza atan İngiliz devi, sadece Sporting deplasmanından eli boş döndü. Bu hafta ilk maçta 2-0 mağlup ettiği Marsilya karşısına çıkacak olan konuk ekipte hedef 3 puan. İngiltere Premier Lig’da alınan üst üste 2 mağlubiyetin ardından Bournemouth deplasmanından galibiyetle dönerek güven tazeleyen ve Premier Lig’de zirve takibini sürdüren Tottenham, şu  ana kadar iki kulvarda da hedeflerine ulaşmış durumda. Tottenham son maçta gruptan çıkma fırsatını kaçırmak istemiyor.

Marsilya – Tottenham Maç Bilgileri

Marsilya – Tottenham Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Velodrome Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Marsilya’da bu hafta Eric Bailly’nin sakatlığı devam ediyor. Tottenham takımında Richarlison ve Dejan Kulusevski’nin sakatlıkları devam ediyor.

Marsilya’nın 11’i Belli mi?

Marsilya’nın muhtemel kadrosu: Pau Lopez, Samuel Gigot, Jonathan Clauss, Nuno Tavares, Chancel Mbemba, Leonardo Balerdi, Matteo Guendouzi, Gerson, Jordan Veretout, Valentin Rongier, Alexis Sanchez.

Tottenham'ın ilk 11’i Belli mi?

Tottenham’ın muhtemel kadrosu: Hugo Lloris, Ryan Sessegnon, Davinson Sanchez, Ben Davies, Eric Dier, Emerson Leite, Pierre Emile Hojbjerg, Ivan Perisic, Rodrigo Bentancur, Heung Min Son, Hary Kane.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu’nda son haftaya Son 16 umutlarıyla girecek olan Marsilya ile Tottenham karşı karşıya geliyor. Dev maçta iki takımında ilk 45 dakikada hataya yer vermeyeceğini ve soyunma odasına eşitlikle gireceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: İY 0, Oran 1.93

Bets10 Oranı: İY 0, Oran 2.19

Maç Sonucu: 1-2

Maç Sonu Editör Yorumu: İlk 45 dakika Marsilya’nın 1-0’lık üstünlüğüyle geçerken, ikinci yarıda Tottenham harika bir geri dönüşe imza attı ve Son 16 biletini cebine koydu.