UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Porto Atletico Madrid İddaa Tahmini 01.11.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında, Porto ile Atletico Madrid kozlarını paylaşacak. Mücadele saat 20.45’de start alacak ve EXXEN platformundan takip edilebilecek.

Porto ile Atletico Madrid zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Porto galibiyetinin 2.55, beraberlik tercihinin 3.35, Atletico Madrid galibiyetinin ise 2.94 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Porto Gruptan Çıkmayı Grantiledi

Porto, grupta bitime 1 maça kala gruptan çıkmayı garantiledi. Geçtiğimiz hafta içi lider Club Brugge’e konuk olan Porto, sahadan 4-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Mehdi Taremi önderliğinde rahat kazanan Porto, puanını 9’a yükseltti. Atletico Madrid, Bayer Leverkusen karşısında 2 puan bırakınca, Porto’nun gruptan çıkması da kesinleşmiş oldu. Portekiz Liga NOS’da ise son 2 haftada puan kayıpları yaşayan Serigo Conceiçao’nun öğrencileri, Benfica ve Santa Clara maçlarında tam 5 puan bıraktı. Lider Benfica’nın ise 8 puan gerisine düştüler. Bu hafta Atletico Madrid’i konuk edecek Porto’da savunmadan Pepe’nin sakatlığı devam ediyor.

Atletico Madrid Deplasmanda Kaybetti

Atletico Madrid, La Liga’da geçtiğimiz hafta sonu beklenmedik bir mağlubiyet yaşadı. Konuk oldukları Cadiz deplasmanında 3-2 mağlup oldular. Zirve yarışının gerisinde kalan Atletico Madrid, Şampiyonlar Ligi’nde de hayal kırıklığı yarattı diyebiliriz. Grupta oynadıkları 5 maçta sadece 1 galibiyet alabildiler. Geçen hafta Bayer Leverkusen’i konuk eden Atletico Madrid, rakibi ile 2-2 berabere kaldı ve gruptan çıkma şansını kaybetti. Grubun son maçında, UEFA Avrupa Ligi’ne katılabilmek adına mücadele edecekler. Porto’ya konuk olacak Atletico Madrid’de Thomas Lemar, Marcos Llorente ve Koke’nin sakatlıkları sürüyor.

Porto – Atletico Madrid Maç Bilgileri

Porto – Atletico Madrid Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan saat 20.45’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi Slavko Vinčić. Mücadele Estadio do Dragao Stadı’nda seyircisiz olarak oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Porto’da savunmadan Pepe’nin sakatlığı devam ediyor. Atletico Madrid’de Thomas Lemar, Marcos Llorente ve Koke’nin sakatlıkları sürüyor.

Porto’nun ilk 11’i Belli mi?

Porto’nun muhtemel kadrosu: Diogo Costa, Pepe, David Carmo, Wendell, Mateus Uribe, Otavio, Stephen Eustaquio, Eduardo, Galeno, Toni Martinez, Mehdi Taremi

Atletico Madrid'in ilk 11’i Belli mi?

Atletico Madrid’in muhtemel kadrosu: Jan Oblak, Felipe, Jose Gimenez, Mario Hermoso, Reinildo Mandava, Saul, Rodrigo De Paul, Angel Correa, Yannick Carrasco, Antoine Griezmann, Alvaro Morata

İddaa Tahmini

Atletico Madrid, son haftalarda çok etkisiz. Grupta sadece 1 galibiyet alabildiler ve son 16 turu şansları kalmadı. Porto ise grup liderliği için sahne olacak. Geçen hafta lider Club Brugge’u deplasmanda 4-0 ile geçtiler. Bugün kazanırlarsa, grubu lider bitirme şansları var. Porto’dan 3 puan bekliyorum.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 2.20

intobet Oranı: MS 1, Oran 2.55

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Porto, gruptan lider çıktı. Grubun son maçında Atletico Madrid’i 2-1 mağlup ettiler ve son 16 turuna adını yazdırdılar.