UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Rangers Ajax İddaa Tahmini 01.11.2022

1 Kasım Salı akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu son hafta mücadelesinde, Rangers ile Ajax karşı karşıya gelecek. Mücadele EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

Rexbet, Rangers galibiyetine 3.86, beraberliğe 4.00, Ajax galibiyetine ise 1.91 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.57, 2.5 Alt 2.47 oran kazandırıyor.

Rangers Dipten Kurtulamadı

Rangers, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda dipten kurtulamadı. 5. maçlar son erip, grubun son haftası geldiğinde ev sahibi en zayıf halka olmaktan kurtulamadı. 5 maçtan puan dahi çıkarmayı başaramayan Giovanni van Bronckhorst’un öğrencileri, kalesinde 19 gole engel olamadı. Rakip filelere ise sadece 1 gol gönderebilen Rangers, Şampiyonlar Ligi’ne veda etti. UEFA Avrupa Ligi’ne gidebilmeleri içinse, deplasmanda 4-0 kaybettikleri Ajax karşısında en az 4 farkla galip gelmeleri gerek. Rakibine karşı ilk maçta hiçbir varlık gösteremeyen ve geri kalan 4 haftada da etkisiz futboluna devam eden Rangers’ın, Avrupa defterini bu maçla birlikte kapatacağını düşünüyorum. Puansız olarak yoluna devam eden İskoçta temsilcisi, Ajax karşısında etkisiz kalmaya devam edecektir.

Ajax Avantajlı Taraf

UEFA Şampiyonlar Ligi defterini kapatan bir diğer takım ise Ajax oldu. Hollanda temsilcisi ilk maçta Rangers engelini 4-0’lık galibiyetle geçmeyi başarırken, gruba harika bir başlangıç yaptı. Sonraki 4 haftadan ise mağlubiyetlerle ayrılan Ajax, Napoli ve Liverpool karşısında yetersiz kaldı. 3 puanla 3. sırada yer alan Alfred Schreuder’in öğrencileri, bu hafta İskoçya deplasmanında büyük bir hezimet yaşamazsa, UEFA Avrupa Ligi’ne gidecek. İlk maçta Rangers engelini zorlanmadan geçen Ajax, büyük bir avantaja sahip. Şampiyonlar Ligi’nde hayal kırıklığı yaşayan konuk ekip, UEFA Avrupa Ligi’ne galibiyetle gitmek istiyor.

Rangers – Ajax Maç Bilgileri

Rangers – Ajax Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Ibrox Park Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Rangers takımında Tom Lawrence, Connor Goldson ve Ryan Jack’in sakatlıkları devam ediyor. Ajax cephesinde ise Ahmetcan Kaplan sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayacak.

Rangers'ın ilk 11’i Belli mi?

Rangers’ın muhtemel kadrosu: Jon McLaughlin, James Tavernier, Connor Goldson, Borna Barisic, John Lundstram, Steven Davis, Ryan Kent, Glen Kamara, James Sands, Malik Tillman, Antonio Colak.

Ajax'ın ilk 11’i Belli mi?

Ajax’ın muhtemel kadrosu: Remko Pasveer, Jurrien Timber, Calvin Bassey, Edson Alvarez, Devyne Rensch, Daley Blind, Davy Klaassen, Dusan Tadic, Steven Berghuis, Steven Bergwijn, Brian Brobbey.

İddaa Tahmini

Rangers’ın yoluna devam edebilmek için en az 4 gollü bir galibiyete ihtiyacı var. Grubun son haftasında iki takımında iyi hücum performansları sergileyeceğini ve mücadelede 2.5 gol barajının aşılacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.37

Rexbet Oranı: 2.5 ÜST, Oran 1.57

Maç Sonucu: 1-3

Maç Sonu Editör Yorumu: 4 gollük mücadelede, Ajax 3 puanı 3 golle aldı. İki takımda Şampiyonlar Ligi’nde beklediğimiz gibi skor katkısı verdi. Kazananları tebrik ederiz.