UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Chelsea Dinamo Zagreb İddaa Tahmini 02.11.2022

2 Kasım Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu son hafta mücadelesinde, Chelsea‘nin iç sahada konuğu Dinamo Zagreb olacak. Mücadelenin yayın ekranı EXXEN.

intobet, Chelsea galibiyetine 1.34, beraberliğe 5.65, Dinamo Zagreb galibiyetine ise 9.14 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.93, KGYOK 1.88 oran kazandırıyor.

Chelsea’de Moraller Bozuk

Graham Potter, Chelsea takımını UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 Turu’na taşıdı. İngiliz ekibi teknik adam değişikliğiyle birlikte iki kulvarda birden yükselişe geçti. Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda 3’te 3 yapmayı başaran ev sahibi, son haftaya en yakın rakibi Milan’ın 3 puan üzerinde, liderlik koltuğunda giriyor. İngiltere Premier Lig sahnesinde ise Potter yönetiminde ilk 5 maçtan namağlup bir performansla ayrılan Chelsea, ilk mağlubiyetini geride bıraktığımız hafta Brighton deplasmanında aldı. 4-1’lik hezimet Chelsea’da moralleri bozarken, maviler gözünü Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda liderliğe dikti. Potter ve öğrencileri geçtiğimiz hafta sergilediği kötü futbolu unutturmak istiyor.

Dinamo Zagreb’in İşi Zor

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda son haftaya girilirken, Son 16 umutlarını kaybeden Dinamo Zagreb, UEFA Avrupa Ligi için Chelsea deplasmanında kazanmak zorunda. Devler sahnesinde açılışı Chelsea galibiyetiyle yapan Ante Cacic’in öğrencileri, 1-0’lık iç saha galibiyetinin ardından, son 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Konuk ekip bu hafta kazanarak, diğer maçın sonucunu beklemek zorunda. Hırvatistan Ligi’nde ilk 13 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Dinamo Zagreb, Şampiyonlar Ligi’nde çıkacağı kader maçının öncesinde, Osijek’e deplasmanda kaybetti. Bu kez çok daha formda bir Chelsea karşısına deplasmanda çıkacak olan Zagreb’in işi oldukça zor.

Chelsea – Dinamo Zagreb Maç Bilgileri

Chelsea – Dinamo Zagreb Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stamford Bridge Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Chelsea takımında N’Golo Kante, Reece James ve Wesley Fofana’nın sakalıkları devam ediyor. Dinamo Zagreb cephesinde Bosko Sutalo’nun bu hafta sakatlığı devam ediyor.

Chelsea'nin 11’i Belli mi?

Chelsea’nin muhtemel kadrosu: Edouard Mendy, Trevoh Chalobah, Cesar Azpilicueta, Thiago Silva, Marc Cucurella, Jorginho, Mason Mount, Hakim Ziyech, Ruben Loftus Cheek, Raheem Sterling, Kai Havertz.

Dinamo Zagreb'in ilk 11’i Belli mi?

Dinamo Zagreb’in muhtemel kadrosu: Dominik Livakovic, Emir Dilaver, Dino Peric, Sadegh Moharrami, Arijan Ademi, Luka Ivanusec, Robert Ljubicic, Josip Misic, Bruno Petkovic, Josip Drmic, Dario Spikic.

İddaa Tahmini

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda son hafta heyecanı yaşanırken, liderlik koltuğunu korumak için kazanmak isteyen Chelsea ve UEFA Avrupa Ligi’ne gidebilmek için kazanmak zorunda olan Dinamo Zagreb karşı karşıya geliyor. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.71

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.93

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, 3 puan Chelsea’nin. İngiliz ekibi zirvedeki yerini korumayı başardı ve adını Son 16 Turu’na yazdırdı. Kazananları tebrik ederiz.