İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu 02.11.2022

2 Kasım Çarşamba akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi’nde sahne alacak mücadeleleri kupon olarak derledik. Gruplarında son hafta mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Chelsea –  Dinamo Zagreb: KGVAR, 1.71 (iddaa) – 1.93 (Bets10) ; 2 Kasım Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te sahne alacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu son hafta mücadelesinde, Chelsea’nin iç sahada konuğu Dinamo Zagreb olacak. Mücadelenin yayın ekranı EXXEN. Graham Potter, Chelsea takımını UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Son 16 Turu’na taşıdı. İngiliz ekibi teknik adam değişikliğiyle birlikte iki kulvarda birden yükselişe geçti. Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda 3’te 3 yapmayı başaran ev sahibi, son haftaya en yakın rakibi Milan’ın 3 puan üzerinde, liderlik koltuğunda giriyor. İngiltere Premier Lig sahnesinde ise Potter yönetiminde ilk 5 maçtan namağlup bir performansla ayrılan Chelsea, ilk mağlubiyetini geride bıraktığımız hafta Brighton deplasmanında aldı. 4-1’lik hezimet Chelsea’da moralleri bozarken, maviler gözünü Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda liderliğe dikti. Potter ve öğrencileri geçtiğimiz hafta sergilediği kötü futbolu unutturmak istiyor. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda son haftaya girilirken, Son 16 umutlarını kaybeden Dinamo Zagreb, UEFA Avrupa Ligi için Chelsea deplasmanında kazanmak zorunda. Devler sahnesinde açılışı Chelsea galibiyetiyle yapan Ante Cacic’in öğrencileri, 1-0’lık iç saha galibiyetinin ardından, son 4 haftadan sadece 1 puan çıkarabildi. Konuk ekip bu hafta kazanarak, diğer maçın sonucunu beklemek zorunda. Hırvatistan Ligi’nde ilk 13 hafta namağlup bir performans grafiği ortaya koyan Dinamo Zagreb, Şampiyonlar Ligi’nde çıkacağı kader maçının öncesinde, Osijek’e deplasmanda kaybetti. Bu kez çok daha formda bir Chelsea karşısına deplasmanda çıkacak olan Zagreb’in işi oldukça zor. UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda son hafta heyecanı yaşanırken, liderlik koltuğunu korumak için kazanmak isteyen Chelsea ve UEFA Avrupa Ligi’ne gidebilmek için kazanmak zorunda olan Dinamo Zagreb karşı karşıya geliyor. İki takımında mücadelede skor üreteceğini düşünüyorum.

Juventus – PSG: MS 2, 1.46 (iddaa) – 10.00 (Bets10) ; UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda sona geldik. Kapanış mücadelesinde Juventus ile PSG karşı karşıya gelecek. Dev maç 2 Kasım Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te karşı karşıya gelirken, mücadele EXXEN platformundan canlı yayınlanacak. Juventus, İtalya Serie A Ligi’nde geçtiğimiz hafta Lecce’yi deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başarırken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde son hafta öncesi güven tazeledi. Serie A Ligi’nde 3 haftadır kazanan Massimiliano Allegri’nin öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda ise 5 maçtan sadece 3 puan çıkarabildi. Ev sahibinde devler sahnesinde sergilenen futbol tam bir hayal kırıklığı yaratırken, Son 16 şansı kalmayan ekip, UEFA Avrupa Ligi için mücadele edecek. Liderlik için mücadele eden PSG karşısına çıkacak olan Juventus, tarihinde rakibine ilk kez bu sezon kaybetti. Hata kredisini dolduran Juventus, Avrupa hedefini şansa bırakmak istemiyorsa, PSG karşısında kazanmak zorunda. Kaybetmesi halinde ise diğer maçın sonucunu bekleyecekler. PSG, Christophe Galtier yönetiminde çok formda. Yıldızlar topluğu UEFA Şampiyonlar Ligi ve Fransa Ligue 1’de namağlup performansına devam ederken, iki kulvarda birden liderlik koltuğunda oturmayı başardı. Fransa Ligue 1’de geçtiğimiz hafta aldığı Troyes galibiyetiyle birlikte, 13 haftadan 11 galibiyet, 2 beraberlikle 35 puan toplamayı başaran konuk ekip, en yakın rakibinin 5 puan üzerinde yer alıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda ise 5 maçtan 8 puan toplamayı başaran PSG, Juventus deplasmanına liderlik için çıkacak. Son 16 biletini cebine koyan PSG, sadece Benfca karşısında beraberliklere razı gelirken, geri kalan 3 maçını kazanmayı bildi. Messi, Neymar ve Mbappe 3’lüsü Avrupa’nın en üretken hücum hatları arasında yer alırken, konuk ekip bu sezona harika performansıyla damga vuruyor. UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda son haftaya lider girmeyi başaran PSG, Son 16 biletini cebine koyduktan sonra, rotasını liderliğe çevirdi. Kazanarak liderlik koltuğundaki yerini korumak isteyen PSG, yıldızlarıyla PSG deplasmanından 3 puan çıkarmayı başarır.

Shakhtar Donetsk – Leipzig: MS 2, 1.43 (iddaa) – 1.68 (Bets10) ; Shakhtar Donetsk sahasında Leipzig’i konuk edecek. UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu son hafta mücadelesi, 2 Kasım Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 20:45’te sahne alacak. Mücadelenin yayın ekranı ise EXXEN platformu. Savaş mağduru Shakhtar Donetsk, Ukrayna Premier Ligi’ni domine etmeyi başarırken, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise Son 16 şansını zora soktu. Ev sahibi 5 haftalık fikstürden sadece 1 galibiyet çıkarabilirken, 3 beraberlik, 1 mağlubiyetle puan kayıpları yaşadı. Sadece Real Madrid deplasmanından mağlup dönen ev sahibi, Igor Jovicevic yönetiminde kolay maç kaybetmezken, galibiyet almakta ise zorlandı. Bu hafta Leipzig karşısında kazanmaktan başka çaresi olmayan Shakhtar Donetsk, gruptaki tek galibiyetini ilk hafta Leipzig karşısında 4-1’lik skorla almıştı. UEFA Avrupa Ligi’ne gitmeyi garantileyen ev sahibi, Şampiyonlar Ligi’nden vazgeçmek istemiyor. Shakhtar Donetsk ilk maçta rakibini zorlanmadan mağlup etmeyi başarsa da, bu hafta çok daha formda bir Leipzig karşısına çıkacak. Ev sahibinde hedef 3 puan. Marco Rose ve öğrencilerine UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu’nun son haftasında 1 puan yetiyor. Leipzig 5 maçlık fikstürden 3 galibiyet, 2 beraberlikle 9 puan toplamayı başarırken, hem liderlik umutlarını hem de Son 16 umutlarını korudu Bu hafta kaybetmemesi halinde tur atlayacak olan konuk ekip, kazanması halinde ise liderlik şansı bulacak. Son 3 haftada Celtic ve Real Madrid’i mağlup etmeyi başaran Rose ve ekibi, özellikle Real Madrid karşısında aldığı harika galibiyet ve sergilediği futbolla güven vermeyi başardı. Almanya Bundesliga’da 5 haftadır kaybetmeyen, devler sahnesinde ise 3 haftadır kazanan Leipzig, Rose göreve geldikten sonra harika performanslar sergiledi. Almanya Bundesliga’da 5 maçtır kaybetmeyen, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ise 3 haftadır kazanan Leipzig, devler sahnesinde Son 16 biletine sadece 90 dakika uzaklıkta. Rose ve ekibi iyi performansını Shakhtar Donetsk galibiyetiyle sürdürecektir.

Toplam İddaa Oranı: 3.57

Bets10 Bahis Oranı: 32.42