UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Maccabi Haifa Benfica Bahis Tahmini 02.11.2022

EXXEN platformundan 2 Kasım Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu son hafta mücadelesinde, Maccabi Haifa ile Benfica karşı karşıya gelecek.

Rexbet, Maccabi Haifa galibiyetine 4.83, beraberliğe 4.19, Benfica galibiyetine ise 1.71 oran belirlemiş durumda. Gol seçeneklerinde ise KGVAR 1.59, KGYOK 2.37 oran kazandırıyor.

Maccabi Haifa Sürpriz Peşinde

İsrail temsilcisi Maccabi Haifa’nın Şampiyonlar Ligi defteri tamamen kapanırken, UEFA Avrupa Ligi umutları son maçta devam ediyor. H Grubu’nda 5 maçtan 3 puan toplamayı başarabilen ev sahibi, Juventus karşısında aldığı 2-0’lık iç saha galibiyetiyle birlikte, Avrupa umutlarını korudu. Bu hafta liderlik koltuğunun ortaklarından Benfica’yı sahasında konuk edecek olan Maccabi Haifa, kaybetmemek zorunda. En az 1 puan alarak, diğer maçın sonucunu beklemek zorunda olan ev sahibi, rakibine deplasmanda 2-0’lık skorla kaybetmişti. Maccabi Haifa’nın bu hafta işi oldukça zor. Rakip Benfica bu hafta liderlik koltuğu için mücadele edecek.

Benfica Doludizgin

Benfica’yı bu sezon Portekiz Premier Ligi’nde ve UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda mağlup edebilen takım olmadı. Roger Schmidt ve öğrencileri, H Grubu’nda 5 maçtan 8 puan toplamayı başarırken, PSG ile birlikte liderlik koltuğunu paylaşıyor. Rüştünü PSG karşısında 2 maçta aldığı beraberliklerle ispatlayan konuk ekip, Portekiz Premier Ligi’nde ise 11 haftadan 10 galibiyet, 1 beraberlikle 31 puan topladı. İlk maçta 2-0 mağlup ettiği Maccabi Haifa ile son maçta karşı karşıya gelecek olan Benfica, rakibi karşısında galibiyetin favorisi. 16 maçtır mağlup olmayan Benfica, son maçta Juventus engelini 4-3’lük galibiyetle geçerek, güven vermeye devam etti.

Maccabi Haifa – Benfica Maç Bilgileri

Maccabi Haifa – Benfica Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Kiryat-Eliezer Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Maccabi Haifa’da bu hafta Suf Podgoreanu ve Mahmoud Jaber’in sakatlıkları devam ediyor. Benfica takımında Enzo Fernandez kart cezalısı.

Maccabi Haifa’nın ilk 11’i Belli mi?

Maccabi Haifa’nın muhtemel kadrosu: Josh Cohen, Sean Goldberg, Bogdan Planic, Neta Lavi, Pierre Cornud, Daniel Sundgren, Ali Mohamed, Omer Atzili, Nikita Rukavytsya, Mavis Tchibota, Dolev Haziza.

Benfica'nın ilk 11’i Belli mi?

Benfica’nın muhtemel kadrosu: Odisseas Vlachodimos, Alex Grimaldo, Jan Vertonghen, Nicolas Otamendi, Alexander Bah, Julian Weigl, Adel Taarabt, Goncalo Matias Ramos, Petar Musa, David Neres, Rafa Silva.

İddaa Tahmini

Devler sahnesine namağlup performansıyla damga vuran Benfica, H Grubu’nda sürpriz bir performans sergiledi. İki kulvarda birden maç kaybetmeyen Benfica, liderlik için çıkacağı Maccabi Haifa deplasmanında kazanacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.38

Rexbet Oranı: MS 2, Oran 1.71

Maç Sonucu: 1-6

Maç Sonu Editör Yorumu: Benfica’dan gol yağmuru. Tam yarım düzine golle Maccabi Haifa’yı mağlup etmeyi başaran Portekiz ekibi, averaj durumunda PSG’ye üstünlük kurmayı başardı ve gruptan lider çıktı. Kazananları tebrik ederiz.