UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Milan Salzburg Bahis Tahmini 02.11.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu‘nda, Milan ve Salzburg, Son 16 bileti için karşı karşıya gelecek. 2 Kasım Çarşamba akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak mücadele, EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.

intobet, Milan galibiyetine 1.54, beraberliğe 4.51, Salzburg galibiyetine ise 6.26 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.64, 2.5 Alt 2.31 oran kazandırıyor.

Milan Avantajlı Taraf

Dinamo Zagreb karşısında kazanan Stefano Pioli’nin öğrencileri, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etti. E Grubu’nda son haftaya girilirken puanını 7’ye çıkaran ve 2. sırada yer alan Milan, Salzburg karşısında kaybetmemesi halinde adını Son 16 Turu’na yazdıracak. Grupta sadece lider Chelsea’ye mağlup olan İtalya Serie A Ligi’nin son şampiyonu, geri kalan 3 maçtan 7 puan topladı. Şampiyonlar Ligi’nde aldığı 4-0’lık Dinamo Zagreb galibiyetinin ardından, İtalya Serie A Ligi’nde Torino deplasmanına konuk olan Milan, 4 hafta sonra ligde maç kaybetti. Üst üste 4 galibiyetin ardından kaybeden Milan, gözünü Şampiyonlar Ligi sahnesinde Son 16 biletine dikti.

Salzburg Kader Maçında

Salzburg, UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu’nda ilk 5 haftayı 3 beraberlik, 1 mağlubiyet, 1 galibiyetle geride bıraktı. Son haftaya girilirken 6 puanla 3. sırada kendisine yer bulan Salzburg, 2. sıradaki Milan’ın 1 puan gerisinde yer alıyor. Liderlik şansı kalmayan Matthias Jaissle ve öğrencileri, Son 16 bileti için İtalya deplasmanında kazanmak zorunda. Galibiyetten başka şansı olmayan Salzburg, kaybetmesi halinde ise son sıraya kadar gerileme tehlikesiyle karşı karşıya. Milan ile ilk maçta 1-1 berabere kalan Salzburg, ilk maçtan çok daha iyi bir performans sergilemek zorunda. Avusturya Bundesliga’da 12 haftadır maç kaybetmeyen ve liderlik koltuğunda oturan Salzburg, etkisini devler sahnesine taşımak istiyor.

Milan – Salzburg Maç Bilgileri

Milan – Salzburg Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele San Siro Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Milan cephesinde Saelemaekers, Calabria, Florenzi, Maignan ve Zlatan Ibrahimovic’in sakatlıkları devam ediyor. Salzburg takımında ise Sekou Koita, Fernando ve Nicolas Capaldo’nun sakatlıkları devam ediyor.

Milan’ın 11’i Belli mi?

Milan’ın muhtemel kadrosu: Ciprian Tatarusanu, Pierre Kalulu, Fode Ballo-Toure, De Ketelaere, Fikayo Tomori, Ismael Bennacer, Sandro Tonali, Brahim Diaz, Olivier Giroud, Yacine Adli, Rafael Leao.

Salzburg’un ilk 11’i Belli mi?

Salzburg’un muhtemel kadrosu: Philipp Köhn, Andreas Ulmer, Oumar Solet, Wöber, Amar Dedic, Luka Sucic, Lucas Gourna Douath, Nicolas Seiwald, Maurits Kjaergaard, Noah Okafor, Benjamin Sesko.

İddaa Tahmini

Taraf bahsinin güç olduğu bu zorlu mücadelede, Milan ve Salzburg final niteliğinde bir sınav verecek. İki takımında son şansını kolay kolay bırakmayacağını ve karşılıklı gollerle galibiyet peşinde olacağını düşünüyorum.

İddaa Oranı: KGVAR, Oran 1.60

intobet Oranı: KGVAR, Oran 1.75

Maç Sonucu: 4-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Milan son haftaya 4 gollü galibiyetiyle damga vurdu. İtalyan ekibi Salzburg engelini zorlanmadan geçerken, rakibine göz açtırmadı.