UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Monaco Kızılyıldız İddaa Tahmini 03.11.2022

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 6. Maçında, Monaco ile Kızılyıldız karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi saat 20.45’de EXXEN platformundan takip edebilirsiniz.

Monaco ile Kızılyıldız zorlu bir karşılaşmaya çıkacak. Bu karşılaşmanın intobet oranlarını ele alacak olursak Monaco galibiyetinin 1.72, beraberlik tercihinin 4.15, Kızılyıldız galibiyetinin ise 4.65 oran şeklinde açıldığını görüyoruz.

Monaco’dan 3 Puan

Monaco, geçtiğimiz hafta sonu Fransa Ligue 1’de Angers’ı konuk etti ve sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı. 2 maç aradan sonra 3 puan sevinci yaşayan Monaco, bu hafta Avrupa Ligi’nde Kızılyıldız’ı konuk edecek. Geçen hafta lider Ferencvaros’a konuk olan Phillippe Clement’in öğrencileri, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrılmıştı. Grupta oynadığı 5 maçta 7 puan toplayan Monaco, grupta 2. Sırada yer alıyor. Bu hafta Kızılyıldız karşısında kazaırlarsa, gruptan çıkmayı garantilemiş olacaklar. Maç öncesinde Monaco’da Ruben Aguilar’ın sakatlığı sürüyor.

Kızılyıldız Son Sırada

Kızılyıldız, gruptan çıkma umutlarını son maça taşımayı başardı. Geçtiğimiz hafta iç sahada Trabzonspor’u konuk eden Kızılyıldız, rakibini 2-1 mağlup etti ve puanını 6’ya yükseltti. Grupta oynadığı 2 maçta Monaco ve Trabzonspor karşısında kazanan Sırbistan ekibi, grubun son maçında ise Monaco’nun konuğu olacak. Kızılyıldız bugün kazanırsa, puanını 9’a çıkartaracak ve 3. Sıradaki Trabzonspor’un puan kaybını bekleyecek. Bu senaryo ile gruptan çıkmayı başaracaklar. Maç öncesinde Kızılyıldız’da Aleksandar Dragovic’in sakatlığı devam ediyor.

Monaco – Kızılyıldız Maç Bilgileri

Monaco – Kızılyıldız Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan kanalından Türkiye saati ile 20.45’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stade Louis II Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Monaco’da Ruben Aguilar’ın sakatlığı sürüyor. Kızılyıldız’da Aleksandar Dragovic’in sakatlığı devam ediyor.

Monaco'nun ilk 11’i Belli mi?

Monaco’nun muhtemel kadrosu: Alexander Nübel, Benoit Badiashile, Malang Sarr, Axel Disasi, Caio Henrique, Youssouf Fofana, Mohamed Camara, Ruben Aguilar, Aleksandr Golovin, Krepin Diatta, Breel Embolo

Kızılyıldız'ın ilk 11’i Belli mi?

Kızılyıldız’ın muhtemel kadrosu: Milan Borjan, Strahinja Erakovic, Nemanja Milunovic, Aleksandar Dragovic, Marko Gobeljic, Slavoljub Srnic, Mirko İvanic, Irakli Azarovi, Aleksandar Katai, Osman Bukari, Aleksandar Pesic

İddaa Tahmini

Monaco, maçın net favorisi. Kızılyıldız karşısında kazanırlarsa, gruptan çıkmayı garantileyecekler. Gruptan lider çıkma şansları da devam ediyor. Geçen hafta Ferencvaros deplasmanında galibiyeti kaçıran Monaco, son maçta Kızılyıldız’ı mağlup eder ve gruptan çıkmayı başarır. Monaco’dan 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.47

intobet Oranı: MS 1, Oran 1.72

Maç Sonucu: 4-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Monaco, farklı kazandı. Kızılyıldız’ı 4-1 mağlup eden Monaco, gruptan çıkmayı başardı ve UEFA Avrupa Ligi’nde yoluna devam etti.