UEFA Şampiyonlar Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Real Madrid Celtic İddaa Tahmini 02.11.2022

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 6. maçında Real Madrid evinde, Celtic ile karşı karşıya gelecek. Mücadele saat 20.45’de başlayacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Real Madrid ve Celtic arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranları şu şekilde verilmiş. Real Madrid kazanır 1.23, beraberlik 7.15, Celtic kazanır ise 12.30 olarak açıklanmış.

Real Madrid Gruptan Çıktı

Real Madrid, gruptan çıkmayı garantiledi. Geçtiğimiz hafta Leipzig deplasmanına konuk olan Carlo Ancelotti’nin ekibi, sahadan 3-2’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Bu sonuç ile grupta ilk kez mağlubiyet yaşamış oldular. Grupta oynadığı 5 maçta 10 puan toplayan Real Madrid, bugün Celtic karşısında alacağı 3 puan ile gruptan lider çıkacak. Geçtiğimiz hafta sonu La Liga’da ise Girona’yı konuk eden Real Madrid, bu karşılaşmada puan kaybetti. Rakibi ile 1-1 berabere kalan Real Madrid, liderliğini sürdürdü ama 2. sıradaki Barcelona ile puan farkı 1’e indi. Grubun son maçında Celtic’i konuk edecek Real Madrid’de Dani Ceballos’un sakatlığı devam ediyor.

Celtic’in İddiası Yok

Celtic, grupta son sırada yer alıyor. Oynadıkları 5 maçta sadece 2 puan alabildiler. Geçtiğimiz hafta Celtic Park’da Shakhtar Donetsk’i konuk eden Celtic, sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Özellikle ikinci yarıda çok etkili oynadılar ve pozisyonlarda buldular ama değerlendiremediler. Grupta herhangi bir iddiası kalmayan Celtic, bu hafta Real Madrid’in konuğu olacak. Karşılaşma öncesinde Celtic’de Callum McGregor ve Carl Starfelt’in sakatlıkları devam ediyor.

Real Madrid – Celtic Maç Bilgileri

Real Madrid – Celtic Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 20.45’de canlı yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Real Madrid’de Dani Ceballos’un sakatlığı devam ediyor. Celtic’de Callum McGregor ve Carl Starfelt’in sakatlıkları devam ediyor.

Real Madrid'in11’i Belli mi?

Real Madrid’in muhtemel kadrosu: Andriy Lunin, Dani Carvajal, Eder Militao, Antonio Rüdiger, Ferland Mendy, Federico Valverde, Toni Kroos, Luka Modric, Rodrygo, Vinicius Junior, Karim Benzema

Celtic'in ilk 11'i Belli mi?

Celtic’in muhtemel kadrosu: Joe Hart, Carl Starfelt, Caeron Carter Vickers, Greg Taylor, Matthew O’Riley, Reo Hatate, Daizen Maeda, Josip Juranovic, Georgios Giakoumakisi, Jota, Liel Abada.

İddaa Tahmini

Real Madrid, gruptan lider çıkmayı garantiledi. Geçen hafta Leipzig’e deplasmanda 3-2 kaybettiler. Celtic’in ise son sırada yer aldığını belirtelim. Grupta henüz galibiyet alamadılar. Herhangi bir iddiaları da bulunmuyor. Real Madrid, grubun son maçından 3 puan ile ayrılır ve grubu lider tamamlar. 

İddaa Oranı: H1, Oran 1.38

intobet Oranı: H1, Oran 1.63

Maç Sonucu: 5-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Real Madrid, farklı kazandı. Celtic’i 5-1 mağlup ettiler ve grubu lider tamamladılar.