UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Trabzonspor Ferencvaros BahisTahmini 03.11.2022

UEFA Avrupa Ligi H Grubu 6. Maçında lider Ferencvaros deplasmanda, Trabzonspor’un konuğu olacak. Mücadele saat 20.45’de start alacak ve EXXEN platformundan ekranlara gelecek.

Trabzonspor ve Ferencvaros arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Trabzonspor kazanır 1.60, beraberlik 4.25, Ferencvaros kazanır ise 5.75 olarak açıklanmış. 

Trabzonspor Bay Geçti

Trabzonspor, Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı bay geçti. Bir nevi Ferencvaros karşısında dinlenmiş olarak çıkacaklar. Grup liderine karşı bugün kazanırlarsa, Konferans Ligi’ne katılmayı garantileyecekler. Gruptan çıkmaları için kazanmaları yetmiyor. Monaco’nun Kızılyıldız karşısında ise puan kaybı yaşaması şart. 2 kulvarda da yoluna devam eden Bordo Mavililer, grubun ilk maçında konuk olduğu Ferencvaros’a deplasmanda 3-2 kaybetmişti. Maç öncesinde Trabzonspor’da Edin Visca, Bruno Peres ve Dorukhan Toköz’ün sakatlıkları bulunuyor. Maxi Gomez’in kart cezası ise devam ediyor.

Ferencvaros’dan Tek Mağlubiyet

Ferencvaros, gruptan çıkmayı garantilemiş durumda. Bitime 1 maça kala gruptan çıkmayı garantileyen Stanislav Cherchesov’un öğrencileri, geçtiğmiz hafta iç sahada konuk ettiği Monaco ile 1-1 berabere kaldı. Grupta oynadıkları 5 maçta 10 puan toplayan Ferencvaros, bu hafta Trabzonspor’a konuk olacak. Grupta sadece 1 kez mağlup olan Ferencvaros’un tek mağlubiyetini Kızılyıldız deplasmanında aldığını belirtelim. Bu hafta karşılaşacakları Trabzonspor’u ise ilk maçta 3-2 mağlup etmişlerdi. Karşılaşma öncesinde Ferencvaros’da Muhamed Besic kart cezalısı.

Trabzonspor – Ferencvaros Maç Bilgileri

Trabzonspor – Ferencvaros Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan kanalından Türkiye saati ile 20.45’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Rajko Mitic Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Trabzonspor’da Edin Visca, Bruno Peres ve Dorukhan Toköz’ün sakatlıkları bulunuyor. Maxi Gomez’in kart cezası ise devam ediyor. Ferencvaros’da Muhamed Besic kart cezalısı.

Trabzonspor'un ilk 11’i Belli mi?

Trabzonspor’un muhtemel kadrosu: Uğurcan Çakır, Jens Stryger Larsen, Marc Bartra, Vitor Hugo, Eren Elmalı, Manolis Siopis, Marek Hamsik, Jean Philippe Gbamin, Anastasios Bakasetas, Trezeguet, Umut Bozok

Ferencvaros'un ilk 11’i Belli mi?

Ferencvaros’un muhtemel kadrosu: Denes Dibusz, Eldar Civic, Samy Mmaee, Adnan Kovacevic, Henry Wingo, Balint Vecsei, Aissa Laidouni, Adama Malouda Traore, Xavier Mercier, Kristoffer Zachariassen, Franck Boli

İddaa Tahmini

Trabzonspor’un gruptan çıkma şansı hala var ama bunun kolay olmadığını belirtelim. Öncelikli olarak Trabzonspor’a galibiyet şart. Kazandıktan sonra ise diğer maçın sonucu önem taşıyor. Süper Lig’de geçtiğimiz haftayı bay geçen Trabzonspor, son dönemdeki yoğun maç trafiğinde dinlendi diyebiliriz. Ferencvaros karşısında mutlak kazanmaları gerekiyor. Abdullah Avcı’nın ekibinden 3 puan beklentim var.

İddaa Oranı: MS 1, Oran 1.37

Bets10 Oranı: MS 1, Oran 10.00

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Trabzonspor, tek golle kazandı. Ferencvaros’u 1-0 mağlup ettiler ama gruptan çıkamadılar. 3. sırada grubu tamamlayan Trabzonpsor, yoluna Konferans Ligi’nde devam edecek.