UEFA Konferans Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Başakşehir Hearts İddaa Tahmini 03.11.2022

UEFA Konferans Ligi A Grubu son maçında Başakşehir evinde, Hearts’ı konuk edecek. Karşılaşma saat 18.30’da başlayacak ve TV8,5 kanalından ekranlara gelecek.

Başakşehir ve Hearts arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını gelin hep birlikte inceleyelim. Başakşehir kazanır 1.28, beraberlik 5.50, Hearts kazanır ise 10.00 olarak açıklanmış.  

Başakşehir Lider Konumda

Başakşehir, bildiğimiz gibi grupta lider konumda yer alıyor. Geçtiğimiz hafta Artemio Franchi’de konuk oldukları Fiorentina’ya 2-1 mağlup oldular. Bu sonuç ile grupta ilk mağlubiyetini yaşayan Emre Belözoğlu’nun öğrencileri, 10 puana sahip. Gruptan çıkmayı garantilediler ama bugün kazanırlarsa, grubu lider olarak tamamlayacaklar. 2. Sıradaki Fiorentina ile eşit puana sahipler. Süper Lig’de ise geçen hafta Giresunspor’u 3-1 mağlup eden Başakşehir’de moraller yerinde. Karşılaşma öncesinde Başakşehir’de Mesut Özil’in sakatlığı devam ediyor.

Hearts’ın İddiası Yok

Hearts’ın grupta herhangi bir iddiası kalmadı. Oynadıkları 5 maç sonunda 6 puan toplayabildiler ve 3. Sırada bulunuyorlar. Geçtiğimiz hafta Tynecastle Park’da konk ettikleri Rigas Skola’yı 2-1 mağlup ettiler ama bir anlam ifade etmedi. Grubu 3. Sırada tamamlamaları kesinleşti. Grubun ilk maçında iç sahada konuk ettiği Başakşehir’e 4-0 kaybeden İskoç ekibi, bu kez rakibine deplasmanda konuk olacak. İskoçya Premiership’de ise orta sıralarda yer alıyorlar ve geçen hafta Ross County deplasmanında 2-1 kazanarak moral buldular. Maç öncesinde Hearts’da Liam Boyce’un sakatlığı devam ediyor.

Başakşehir – Hearts Maç Bilgileri

Başakşehir – Hearts Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma TV8,5 kanalından Türkiye saati ile 18.30’da canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Başakşehir’de Mesut Özil’in sakatlığı devam ediyor. Hearts’da Liam Boyce’un sakatlığı devam ediyor.

Başakşehir'in ilk 11’i Belli mi?

Başakşehir’in muhtemel kadrosu: Volkan Babacan, Şener Özbayraklı, Ahmed Touba, Leon Duarte, Hasan Ali Kaldırım, Daniel Aleksic, Lucas Biglia, Bertrand Traore, Mounir Chouiar, Serdar Gürler, Stefan Okaka

Hearts'ın ilk 11’i Belli mi?

Hearts’ın muhtemel kadrosu: Craig Gordon, Michael Smith, Toby Sibbick, Orestis Kiomourtzoglou, Lawrence Shankland, Andy Halliday, Alexander Cochrane, Connor Smith, Josh Ginnely, Barry McKay, Robert Snodgrass

İddaa Tahmini

Başakşehir, grupta liderliğini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta ilk kez kaybettiler ve Artemio Franchi’de konuk oldukları Fiorentina’ya 2-1 mağlup oldular. 5 maç sonunda 10 puan toplayan Başakşehir, gruptan çıkmayı garantilemişti. Bugün kazanırlarsa, grubu lider olarak tamamlayacaklar. Hearts karşısında kazanacaklarını düşünüyorum. Başakşehir 3 puana yakın taraf.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.53

Bets10 Oranı: H1, Oran 1.89

Maç Sonucu: 3-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Başakşehir, gruptan lider çıktı. İç sahada konuk ettikleri Hearts’ı 3-1 ile geçtiler ve Konferans Ligi grubunu liderlikle tamamladılar.