UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Braga Malmö Bahis Tahmini 03.11.2022

3 Kasım Perşembe akşamı İddaa fikstüründe bizleri, Braga ile Malmö‘nün 3 puan mücadelesi bekliyor. UEFA Avrupa Ligi D Grubu son hafta karşılaşması, EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak.

Hovarda, Braga galibiyetine 1.36, beraberliğe 5.35, Malmö galibiyetine ise 9.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.58, 2.5 Alt 2.45 oran kazandırıyor.

Braga’nın Kazanması Gerek

UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda son haftaya girilirken, UEFA Konferans Ligi’ni garantileyen Braga, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off bileti için mücadele edecek. 3. sırada yer alan ve Union Berlin’in 2 puan gerisinde kalan ev sahibi, bu hafta en alt sıradaki Malmö karşısında kazanarak, diğer maçın sonucunu beklemek zorunda. İlk 2 haftadan 6 puan toplamayı başaran Artur Jorge’nin öğrencileri, son 3 haftadan ise sadece 1 puan çıkarabildi. İlk maçta mağlup ettiği Malmö’yü sahasında ağırlayacak olan Braga, 0 puanla en alt sıradaki rakibi karşısında hata yapma lüksünü kaybetti. Kazanmaktan başka şansı kalmayan ev sahibi, rakibinden çok daha iyi bir Avrupa karnesine sahip. İç saha avantajına da sahip olan Braga, bu şansı kaçırmak istemiyor.

Malmö Son Sıradan Kurtulamadı

Malmö bu sezon iki kulvarda birden aradığı başarıyı bulamadı. İsveç Allsvenskan Ligi’dne son haftaya girilirken, 45 puanla 7. sırada yer alan konuk ekibin Avrupa umudu kalmadı. UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda ise 5 maçtan puan dahi çıkaramadılar. Age Hareide yönetiminde zor günler geçiren Malmö, son hafta Braga karşısına çıkacak. 5 maçtan 5 mağlubiyet alan konuk ekip, kalesinde gördüğü 9 gole karşılık, sadece 2 gol bulabildi. US Gilloise dışında hiçbir rakibine gol atmayı başaramayan İsveç ekibi, averaj takımı olarak gruba veda ediyor. İlk maçta Braga’yai iç sahada 2-0 kaybeden Malmö, deplasmanda sürpriz galibiyet peşinde olacak.

Braga – Malmö Maç Bilgileri

Braga – Malmö Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan ekranlarından Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Municipal de Braga Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Braga cephesinde Fabiano Silva kart cezalısı. Malmö’de ise  Emmanuel Lomotey kart cezalısı. Ceesay, Siby, Nalic ve Niklas Moisander’in ise sakatlıkları devam ediyor.

Braga’nın 11’i Belli mi?

Braga’nın muhtemel kadrosu: Matheus Lima, Victor Gomez, Sikou Niakate, Nuno Sequeira, Andre Castro, Al Musrati, Andre Horta, Ricardo Horta, Simon Banza, Abel Ruiz, Vitor Oliveira.

Malmö’nün 11’i Belli mi?

Malmö’nün muhtemel kadrosu: Johan Dahlin, Dennis Hadzikadunic, Lasse Nielsen, Inge Berget, Oscar Lewicki, Erdal Rakip, Sergio Pena, Anders Christiansen, Felix Beijmo, Jo Inge Berget, Ola Toivonen.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda Son 16 Play Off umutları devam eden Braga, en alt sıradaki Malmö’yü evinde ağırlayacak. Galibiyet ve averaja ihtiyacı olan ev sahibi, 90 dakika sonunda zorlanmadan kazanacaktır.

İddaa Oranı: H1, Oran 1.60

Hovarda Oranı: H1, Oran 1.88

Maç Sonucu: 2-1

Maç Sonu Editör Yorumu: Karşılıklı gollere sahne olan mücadelede, Braga iç sahada tek farkla 3 puana uzandı. Hedefsiz Malmö ise deplasmanda tek golle mağlup oldu ve gruba puansız veda etti.