UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Dynamo Kiev Fenerbahçe İddaa Tahmini 03.11.2022

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 6. maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Dynamo Kiev’in konuğu olacak. Mücadelenin saat 23.00’de başlayacağını ve EXXEN platformundan takip edilebileceğini belirtelim.

Dynamo Kiev ile Fenerbahçe takımları arasında oynanacak olan karşılaşmanın Bets10 oranlarını inceleyecek olursak Dynamo Kiev galibiyetine 4.30, beraberlik tercihine 3.75, Fenerbahçe galibiyetine ise 1.88 verildiğini görüyoruz.

Dynamo Kiev Son Sırada

Dynamo Kiev, grupta galibiyet hasretini devam ettiriyor. Geçtiğimiz hafta AEK Larnaca’nın konuğu olan Dynamo Kiev, sahadan 3-3’lük beraberlik ile ayrıldı. Grupta oynadıkları 5 maç sonunda 1 puan alabilen Mircea Lucescu’nun öğrencileri, son sırada yer alıyor. Grupta herhangi bir iddiası kalmayan Dynamo Kiev’in grubu son sırada tamamlaması da kesinleşti. Bu hafta ise Fenerbahçe’yi konuk edecekler. Fenerbahçe karşısında ilk maçı 2-1 kaybetmişlerdi. Karşılaşma öncesinde Dynamo Kiev’de Georgiy Bushchan, Denys Boyko ve Mykola Shaparenko’nun sakatlıkları devam ediyor.

Fenerbahçe Liderlik Peşinde

Fenerbahçe’de işler yolunda gidiyor. Geçtiğimiz hafta sonu Süper Lig’de İstanbulspor’a konuk olan Sarı Lacivertliler, rakibini 5-2 mağlup etmeyi başardı. Süper Lig’de liderliğini devam ettiren Sarı Lacivertliler, üst üste 4. galibiyetini almış oldu. Bu hafta ise Avrupa Ligi’nde Dynamo Kiev’in konuğu olacaklar. Grupta oynadığı 5 maçta 11 puan toplayan Fenerbahçe, namağlubir şekilde liderliğini sürdürüyor. Geçen hafta Kadıköy’de konuk ettikleri Rennes ile 3-3 berabere kaldılar ve liderliğini devam ettirdiler. Fenerbahçe’de bu hafta Nazım Sangare, Gustavo Henrique, Luan Peres ve Mert Hakan Yandaş’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Dynamo Kiev – Fenerbahçe Maç Bilgileri

Dynamo Kiev – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’de canlı olarak yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Stadion Miejski Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Dynamo Kiev’de Georgiy Bushchan, Denys Boyko ve Mykola Shaparenko’nun sakatlıkları devam ediyor. Fenerbahçe’de bu hafta Nazım Sangare, Gustavo Henrique, Luan Peres ve Mert Hakan Yandaş’ın sakatlıkları devam ediyor. 

Dynamo Kiev’in ilk 11’i Belli mi?

Dynamo Kiev’in muhtemel kadrosu: Denys Boyko, Oleksandr Syrota, Ilya Zabarnyi, Vladyslav Dubinchak, Oleksandr Karavaev, Volodymyr Shepeliev, Sergiy Sydorchuk, Viktor Tsygankov, Vladyslav Kabaiev, Denys Garmash, Artem Besedin

Fenerbahçe'nin ilk 11’i Belli mi?

Fenerbahçe’nin muhtemel kadrosu: Altay Bayındır, Bright Osayi Samuel, Serdar Aziz, Atila Szalai, Ezgjan Alioski, Willian Arao, Miguel Crespo, İrfan Can Kahveci, Emre Mor, Enner Valencia, Joao Pedro

İddaa Tahmini

Fenerbahçe, maçın favorisi. Dynamo Kiev karşısında grubun ilk maçını 2-1 kazanmışlardı. Grupta namağlup bir şekilde yoluna lider olarak devam eden Fenerbahçe’ye 3 puan şart. Dynamo Kiev’in ise grupta iddiası kalmadı. 5 maçta sadece 1 puan alabildiler. Fenerbahçe’nin kazanmasını ve grubu lider tamamlamasını bekliyorum. Jorge Jesus’un ekibi kazanır. 

İddaa Oranı: MS 2, Oran 1.60

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 10.00

Maç Sonucu: 0-2

Maç Sonu Editör Yorumu: Fenerbahçe, grubu namağlup lider bitirdi. Dynamo Kiev’i deplasmanda 2-0 mağlup ettiler ve adını son 16 turuna yazdırdılar.