UEFA Avrupa Ligi iddaa tahminleri ve analizleri

Feyenoord Lazio İddaa Tahmini 03.11.2022

İddaa fikstüründe 3 Kasım Perşembe akşamı yer alan UEFA Avrupa Ligi F Grubu son hafta mücadelesinde, Feyenoord ile Lazio karşı karşıya gelecek. EXXEN platformundan canlı yayınlanacak mücadele, Türkiye saati ile 20:45’te sahne alacak.

Bets10, Feyenoord galibiyetine 2.32, beraberliğe 3.60, Lazio galibiyetine ise 3.10 oran belirlemiş durumda. Alt ve Üst seçeneklerinde ise 2.5 Üst 1.76, 2.5 Alt 2.11 oran kazandırıyor.

Feyenoord Galibiyet Peşinde

UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda son haftaya girilirken, 5 puanla 3. sırada yer alan Feyenoord’un Son 16 şansı devam ediyor. Arne Slot ve öğrencileri, lider Lazio karşısında kazanması halinde, diğer maçın sonucuna göre lider dahi olabilir. Sturm Graz engelini iç sahada 6-0’lık galibiyetle geçmeyi başaran ev sahibi, deplasmanda ise 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Son maçta alınan mağlubiyetle birlikte tur şansını zora sokan Feyenoord, iç sahada bu sezon hiç maç kaybetmedi. Hollanda Eredivisie Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’nde harika bir iç saha performansı sergileyen ev sahibi, Lazio karşısında bu seriyi galibiyetle sürdürmek zorunda. Ev sahibi grubun ilk maçlarında Lazio’ya 4-2 kaybetmişti.

Lazio’nun Hata Lüksü Yok

UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nun lideri Lazio, Feyenoord deplasmanına Son 16 bileti için çıkıyor. Maurizio Sarri ve öğrencileri, geçtiğimiz hafta Midtjylland karşısında aldığı 2-1’lik galibiyetle birlikte liderlik koltuğuna oturdu. Son haftaya lider girecek olan konuk ekip, kazanması haline doğrudan Son 16 Turu’na yükselme fırsatına sahipken, kaybetmesi halinde ise 3. olarak yoluna UEFA Konferans Ligi’nde devam etme tehlikesiyle karşı karşıya. İtalya Serie A Ligi’nde 6 hafta sonra mağlup olan Lazio, Salernitana mağlubiyetinin ardından rotasını Avrupa’ya çevirdi. İç sahada 4-2 mağlup etmeyi başardığı Feyenoord karşısına çıkacak olan Lazio’nun hata yapma lüksü yok.

Feyenoord – Lazio Maç Bilgileri

Feyenoord – Lazio Maçı Hangi Kanalda?

Karşılaşma EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23.00’te naklen yayınlanacak.

Maçın Hakemi Kim? Maç Nerede Oynanacak?

Karşılaşmanın hakemi henüz açıklanmadı. Mücadele Feijenoord Stadı’nda oynanacak.

Cezalı ve Sakat Oyuncu Var mı?

Feyenoord takımında Oussama Idrissi’nin sakatlığı devam ediyor. Lazio’da ise Ciro Immobile’nin sakatlığı devam ediyor.

Feyenoord'un ilk 11’i Belli mi?

Feyenoord’un muhtemel kadrosu: Justin Bijlow, Fredrik Bjorkan, David Hancko, Marcus Pedersen, Maduro, Orkun Körkçü, Sebastian Szymanski, Gernot Trauner, Patrik Walemark, Danilo, Javairo Dilrosun.

Lazio’nun 11’i Belli mi?

Lazio’nun muhtemel kadrosu: Ivan Provedel, Alessio Romagnoli, Patric Gabarron, Matias Vecino, Felipe Anderson, Toma Basic, Pedro, Milinkovic-Savic, Adam Marusic, Danilo Cataldi, Pedro.

İddaa Tahmini

UEFA Avrupa Ligi F Grubu’nda son haftaya lider girmeyi başaran Lazio, Feyenoord karşısında bir kez daha kazanarak, liderlik koltuğunu korumayı başaracak ve Son 16 biletini cebine koyacaktır.

İddaa Oranı: MS 2, Oran 2.67

Bets10 Oranı: MS 2, Oran 3.10

Maç Sonucu: 1-0

Maç Sonu Editör Yorumu: Mücadelede skoru belirleyen isim Santiago Gimenez oldu ve Feyenoord’a 3 puanı getirdi. Deplasmanda 10 kişiyle mağlup olan Lazio, grupta önemli bir hataya imza attı.