İddaa Tahminleri ve Analizleri

Günün İddaa Kuponu (2) 03.11.2022

İddaa fikstüründe 3 Kasım Perşembe akşamı yer alan 3 mücadeleyi kupon haline getirdik. UEFA Avrupa Ligi mücadeleleriyle kazanmanızı dileriz.

Olympiakos – Nantes: MS 2, 2.00 (iddaa) – 2.28 (intobet) ; 3 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 20:45’te başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Avrupa Ligi G Grubu son hafta mücadelesinde, Olympiakos ile Nantes karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı EXXEN. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nun en zayıf halkası Olympiakos, kapanışı Nantes karşısında yapacak. Son haftaya girilirken grupta hiçbir hedefi kalmayan ev sahibi, prestij maçına çıkıyor. 5 haftalık fikstürden galibiyet çıkarmayı başaramayan Olympiakos, 3 mağlubiyet, 2 beraberliğe imza attı. İlk maçlardan puan çıkarmayı başaramayan ekip, son 2 haftada ise Qarabağ ve Freiburg ile berabere kaldı. Michel önderliğinde kötü bir Avrupa performansı ortaya koyan Olympiakos, Nantes’e ilk maç deplasmanda 2-1 kaybetmişti. Ev sahibi bir kez daha Fransız ekibi karşısında güven vermekten uzakta. Nantes iç sahada konuk ettiği Qarabağ karşısında 2-1’lik galibiyetle birlikte, Son 16 Play Off umutlarını korudu. Kader maçlarından birinde hataya izin vermeyen konuk ekip, bu hafta ise son sıradaki Olympiakos’a deplasmanda konuk olacak. Antoine Kombouare’nin öğrencileri, ilk maçta iç saha avantajıyla rakibine 2-1’lik üstünlük kurmayı başarmıştı. Grupta hedefsiz kalan rakibi karşısında galibiyete ihtiyacı olan Nantes, Qarabağ’ın lider Freiburg karşısında puan kaybetmesi halinde, 2.’liğe yükselecek. Kazanmaktan başka şansı olmayan Nantes, Fransa Ligue 1’de son 3 haftadan 2 beraberlik, 1 galibiyetle 5 puan toplamayı başarırken, iki kulvarda birden yükselişe geçti. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nda son haftaya girilirken, gruptan çıkma umutlarını sürdüren Nantes, hedefsiz Olympiakos’u deplasmanda mağlup ederek, diğer maçın sonucunu bekleyecek ve Son 16 Play Off şansını son maçta değerlendirecektir.

Union Saint-Gilloise – Union Berlin: MS 2, 1.70 (iddaa) – 2.02 (intobet) ; 3 Kasım Perşembe akşamı Türkiye saati ile 23:00’te başlama düdüğü çalınacak olan UEFA Avrupa Ligi D Grubu mücadelesinde, Union Saint-Gilloise ile Union Berlin karşı karşıya gelecek. Maçın yayın ekranı EXXEN platformu. UEFA Avrupa Ligi G Grubu’nun namağlup lideri Union Saint-Gilloise, kapanışı Union Berlin karşısında yapacak. Karel Geraerts ve öğrencileri, 5 hafta sonunda liderlik koltuğunu garanti altına alırken, namağlup bir Avrupa performansı sergiledi. 5 maçtan 4 galibiyet, 1 beraberlik çıkarmayı başaran ev sahibi, en yakın rakibiyle puan farkını 4’e çıkardı. Deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başardığı Union Berlin ile iç sahada karşı karşıya gelecek olan Union Saint-Gilloise, gruptan namağlup çıkmak istiyor. Avrupa başarısının yanında, Belçika Jüpiler Ligi’ne son 6 haftadan aldığı 5 galibiyet, 1 beraberlikle damga vuran ev sahibi, iki kulvarda birden çok formda. Almanya Bundesliga’da ilk 12 haftanın en büyük sürprizine imza atan Union Berlin, 8 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyetle 26 puan toplamayı başardı ve liderlik koltuğuna oturdu. Geçtiğimiz hafta Gladbach karşısında galibiyetlerine devam eden konuk ekip, zirvedeki yerini korumayı başarırken, Avrupa sahnesinde çıkacağı zorlu deplasman öncesi güven tazeledi. UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda 3 haftadır galip gelmeyi başaran ve 9 puanla 2. sırada yer alan Union Berlin, Son 16 Play Off biletini cebine koymak istiyorsa, bu hafta lider karşısında kazanmak zorunda. Olası bir mağlubiyette 2.’lik için diğer maçın sonucunu bekleyecekler. Union Berlin üst üste galibiyetleriyle neler yapabileceğini ispatladı. UEFA Avrupa Ligi macerasın devam etmek isteyen Union Berlin, 3 haftalık galibiyet serisiyle son hafta Union Saint-Gilloise karşısına çıkacak. Galibiyete ihtiyacı olan Union Berlin, 90 dakika sonunda kazanmayı başarır.

Braga – Malmö: H1, 1.60 (iddaa) – 1.88 (intobet) ; 3 Kasım Perşembe akşamı İddaa fikstüründe bizleri, Braga ile Malmö’nün 3 puan mücadelesi bekliyor. UEFA Avrupa Ligi D Grubu son hafta karşılaşması, EXXEN platformundan Türkiye saati ile 23:00’te naklen yayınlanacak. UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda son haftaya girilirken, UEFA Konferans Ligi’ni garantileyen Braga, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play Off bileti için mücadele edecek. 3. sırada yer alan ve Union Berlin’in 2 puan gerisinde kalan ev sahibi, bu hafta en alt sıradaki Malmö karşısında kazanarak, diğer maçın sonucunu beklemek zorunda. İlk 2 haftadan 6 puan toplamayı başaran Artur Jorge’nin öğrencileri, son 3 haftadan ise sadece 1 puan çıkarabildi. İlk maçta mağlup ettiği Malmö’yü sahasında ağırlayacak olan Braga, 0 puanla en alt sıradaki rakibi karşısında hata yapma lüksünü kaybetti. Kazanmaktan başka şansı kalmayan ev sahibi, rakibinden çok daha iyi bir Avrupa karnesine sahip. İç saha avantajına da sahip olan Braga, bu şansı kaçırmak istemiyor. Malmö bu sezon iki kulvarda birden aradığı başarıyı bulamadı. İsveç Allsvenskan Ligi’dne son haftaya girilirken, 45 puanla 7. sırada yer alan konuk ekibin Avrupa umudu kalmadı. UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda ise 5 maçtan puan dahi çıkaramadılar. Age Hareide yönetiminde zor günler geçiren Malmö, son hafta Braga karşısına çıkacak. 5 maçtan 5 mağlubiyet alan konuk ekip, kalesinde gördüğü 9 gole karşılık, sadece 2 gol bulabildi. US Gilloise dışında hiçbir rakibine gol atmayı başaramayan İsveç ekibi, averaj takımı olarak gruba veda ediyor. İlk maçta Braga’yai iç sahada 2-0 kaybeden Malmö, deplasmanda sürpriz galibiyet peşinde olacak. UEFA Avrupa Ligi D Grubu’nda Son 16 Play Off umutları devam eden Braga, en alt sıradaki Malmö’yü evinde ağırlayacak. Galibiyet ve averaja ihtiyacı olan ev sahibi, 90 dakika sonunda zorlanmadan kazanacaktır.

Toplam İddaa Oranı: 5.44

intobet Bahis Oranı: 8.65